برای اجرای Battlefield 4 با کیفیت 4K نیازمند 4 کارت گرافیک از مدل GeForce Titan هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4.jpg

درود.

در عصر امروز بسیاری از گیمرها بدنبال این هستند که بازی ساخته شود تا بتوانند سیستم PC را خود را از نظر قدرت گرافیکی، رم و CPU مورد بررسی قرار دهند. بی‌شک بازی Battlefield 4 یکی از عناوینی‌ست که سخت افرار PC شما را کاملا به چالش خواهد کشید و شمارا وادار خواهد کرد که سیستم خود را ارتقاء دهید، زیرا در طی جدیدترین خبری که امروز منتشر شد، برای اجرا بازی BF4 با کیفیت 4K یا (4096×2160) شما نیازمند 4 عدد کارت گرافیک Nvidia GeForce Titan هستید که هر کارت GeForce Titan دارای 2688 هسته CUDA و 6 GB با سرعت GDDR5 هستند. قیمت این کارت که یکی ار قوی‌ترین کارت گرافیک‌های جهان به شمار می‌آید در حال حاضر 1,000 $ دلار می‌باشد. اگر این 4 کارت گرافیک غول‌اسا را در کنار هم قرار بدیم ما شاهد 10,000 هسته CUDA خواهیم بود که این چنین قدرتی را شاید در 10 سال آینده ببینیم. البته فقط کارت گرافیک در اجرای این بازی کافی نیست زیرا در تریلر زیر که از دموی بازی Battlefield 4 با کیقیت 4K گرفته شده،RAM استفاده شده 32 GB گیگ DDR3 است و CPU آن نیز مدل Intel Core i7 3970X است که با استفاده از اورکلاک به قدرت 4.8GHz رسیده.

برای دیدن این بازی با کیفیت 4K کلیک کنید

آخرین ویرایش:
واقعا بعضی بچه ها نمیدونم کارشون چیه که انقده راحت از قیمتو بودجه اختصاصیشون برای خرید قطعاتو کنسولو تلویزیون حرف میزنن .

اگه دستتون تو جیب باباتونه بله چرا نشه . اگه هم دستتون تو جیب خودتونه فکر نکنم برای همه ی اینها یکجا سخاوتمندانه میلیونها تومان خرج کنید .

اگه این هزینه هایی که بهتون تحمیل میکنن رو ارزششو داره بدیدخب برای خودتون منطق بزارید . منطق من میگه زوره . پول مفت دستم بیاد تو شکم همچین آدمایی نمیکنم .

برم از ژاپن تلویزیون 4K بگیرم بیارم ایران توی راه آتیش بگیره دلم نمیسوزه تا اینکه بیام از همچین آدمایی به چه ننگی ای خرید کنم .

شما همونی نبودی که سر Xenon vs SLI میگفتی نباید یک GPU رو با دو GPU مقایسه کرد؟

شما هم همونی نیستی که مثل قاشق نشسته میپری وسط هر چیزی که بهت مربوط نیست ؟!
شما همونی نبودی که سر Xenon vs SLI میگفتی نباید یک GPU رو با دو GPU مقایسه کرد؟

در این مورد هم خوشحال میشم دقیقا پستی که توش چنین چیزی رو گفتم ، کپی کنی ، بیقه هم ببینن . در غیر این صورت شخصیتت و با این مزخرفات زیر سوال نبر.

اوه...من که حاضر نیستم یک تار موی گندیده کنسول رو به صدتا از این کارت گرافیکها بدم!
کار عاقلانه ای نیست که 17 میلون تومن پول این 4 تا کارت رو بدید به خاطر وضوح خیلی بیشتر البته اگر پدرتون میلیاردر باشه اون مساله فرق داره اما این کار رو به افراد متوسطه به پایین جامعه که اکثریت کشور رو تشکیل دادن به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم چون خرییت محضه...

بیشتر این خبر جنبه ی تبلیغاتی داره و همچنین بازی برای amd بهینه شدست و اگر هم اینطور نباشه بازم جای نگرانی نیست . چون بازم اجرا کردن بالاترین کیفت رو PC ممکنه اما رو کنسول تو خواب شب .
نکته ی دیگه هم اینه که 4K هنوز کامل جا نیوفتاده و همه گیر نشده . حالا 4K نشد 3K مهم اینه که پرچم کنسول همیشه تو سخت افزار زیر PC بوده حالا هر چه قدر هم میخواد بهینه سازی واسه کنسول انجام شه .

شما هم همونی نیستی که مثل قاشق نشسته میپری وسط هر چیزی که بهت مربوط نیست ؟!

در این مورد هم خوشحال میشم دقیقا پستی که توش چنین چیزی رو گفتم ، کپی کنی ، بیقه هم ببینن . در غیر این صورت شخصیتت و با این مزخرفات زیر سوال نبر.
لوللللل !! از اون حرفا بود ! :d ما وقتی داریم کنسول و با کارت هم رده خودش مقایسه میکنیم ، و وقتی به این نتیجه میرسیم که از کارت هم رده خودش قویتره ، چه لزومی داره بخوایم اسمی از SLI کردن همون کارت بیاریم ؟! چه معنایی داره ؟ مثل اینه که من بگم ، ما هم میریم 2 تا چیپ گرافیکی زنون میندازیم رو X360 تا بشه اندازه تایتان ! مسخره نمیشه حرفم ؟! :d
چرا بد میخونی همه پست ها رو !؟ اصلا چیزی که نوشتم وخوندی ؟! کاری به رایج بودن این کار رو PC ندارم . میگم وقتی داریم قیاس میگیریم ، هر چیزی رو باید با چیزی مثل خودش قیاس بگیریم . ما این کار و کردیم و X360 قویتر بود . حالا طرف اومده میگه خوب ما میایم SLI اش میکنیم !!!! خوب منم میگم شما کم اوردی !
طول نوشته کم میباشد.

طول نوشته کم میباشد.

خوب افرین ! حالا کجای حرف من ایراد داره ! اینم شفاف سازی کن ببینم هوش و نبوغت در چه حدیه !!! نکنه تو فرهنگ لغات شما ، مثلا بنز و با 10 تن مقایسه میکنن که پست های من برات عجیبه !

آخرین ویرایش:
حسین تو خودت PC گیمر بودی نزن این حرفو..

روز اولی که 360 اومد گفتن سری 8000 کفایت میکنه بعد چی شد..؟ سری 9000 سری 200 سری 400 سری 500 سری 600 سری 700 هم رد شد مطمئن باش از سر فروش کارتها هم شده اینها کاری میکنن که حداقل 4 نسل دیگه کارت گرافیکی بفروشن هر سری هم یک چیزی مثل DX بهش اضافه میکنن که ملت ممجاب به خریدش بشن
]چه ربطی داره الان با ی 460 70 درصد بازی ها را تا خرخره میشه اجرا کرد با ی 760 همه را میشه تا خرخره برد بالا بعد فکر کن برا bf4 هنمچین حرفی زده !!!!!

تریلر رو دیدم ولی نمیدونم چرا هرچی میبنم و فکر میکنم هیچی Crysis 1 نمیشه.

بحث شما کاملا بی مورده
هنوز نه تی وی 4k ای هست نه 4 تا تایتان نه اصلا خود بازی که بخواد روی همچین سیستمی اجرا بشه
صبر کنید بازی که اومد همه چی مشخص میشه
گول تبلیغات رو نخورید .

من نمیدونم چرا هر خبری مربوط به PC باشه شما دقیقا جفت پا میای داخل و با ترول هات تاپیک رو به گند میکشی .یه خورده بزرگ شو
برو با کنسول کپی خورت حال کن مقاله بزار برای انحصاری های بی نظیر کنسول ها چکار به کار PC گیمر جماعت داری .

والا به خدا فن بازی تا کی:|

من نمیدونم چرا هر خبری مربوط به PC باشه شما دقیقا جفت پا میای داخل و با ترول هات تاپیک رو به گند میکشی .یه خورده بزرگ شو
برو با کنسول کپی خورت حال کن مقاله بزار برای انحصاری های بی نظیر کنسول ها چکار به کار PC گیمر جماعت داری .

والا به خدا فن بازی تا کی:|

جالبه این همه کنسول کنسول و بلدم بلدم میکنه :d بعد میاد از tessellation تو dirt حرف میزنه. بعدم امده یه title گزاشته نوشته stalker universe اواتار stalker رو هم گزاشته من فقط میخوام بدونم stalker رو روی چی بازی کرده .:d دیگه وضعیت فرد رو خوتون ببینین. :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or