برای اجرای Battlefield 4 با کیفیت 4K نیازمند 4 کارت گرافیک از مدل GeForce Titan هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4.jpg

درود.

در عصر امروز بسیاری از گیمرها بدنبال این هستند که بازی ساخته شود تا بتوانند سیستم PC را خود را از نظر قدرت گرافیکی، رم و CPU مورد بررسی قرار دهند. بی‌شک بازی Battlefield 4 یکی از عناوینی‌ست که سخت افرار PC شما را کاملا به چالش خواهد کشید و شمارا وادار خواهد کرد که سیستم خود را ارتقاء دهید، زیرا در طی جدیدترین خبری که امروز منتشر شد، برای اجرا بازی BF4 با کیفیت 4K یا (4096×2160) شما نیازمند 4 عدد کارت گرافیک Nvidia GeForce Titan هستید که هر کارت GeForce Titan دارای 2688 هسته CUDA و 6 GB با سرعت GDDR5 هستند. قیمت این کارت که یکی ار قوی‌ترین کارت گرافیک‌های جهان به شمار می‌آید در حال حاضر 1,000 $ دلار می‌باشد. اگر این 4 کارت گرافیک غول‌اسا را در کنار هم قرار بدیم ما شاهد 10,000 هسته CUDA خواهیم بود که این چنین قدرتی را شاید در 10 سال آینده ببینیم. البته فقط کارت گرافیک در اجرای این بازی کافی نیست زیرا در تریلر زیر که از دموی بازی Battlefield 4 با کیقیت 4K گرفته شده،RAM استفاده شده 32 GB گیگ DDR3 است و CPU آن نیز مدل Intel Core i7 3970X است که با استفاده از اورکلاک به قدرت 4.8GHz رسیده.

برای دیدن این بازی با کیفیت 4K کلیک کنید

آخرین ویرایش:
خوب که چی ؟! یه توضیحی در باره نموداربده .

این نمودار نشون می‎ده که برای اینچ‎های مختلف نمایشگر، و فاصله شما از تصویر، چقدر تفاوت بین رزولوشن‎های مختلف مشخص خواهد بود. محور افقی سایز نمایشگر رو به اینچ نشون می‎ده و محور عمودی فاصله از نمایشگر.
منظور اینه که هر چی سایز نمایشگر بزرگتر باشه، تفاوت رزولوشن در فواصل دورتر قابل‌تشخیص‎تر خواهد بود. به طوری که وقتی نمایشگر شما مثلاً 25 اینچ باشه، اگه فاصله شما از تصویر بیشتر از 1.5 متر (تقریباً 5 فوت) باشه، شما عملاً تفاوتی بین این رزولوشن و رزولوشن‎های کمتر رو احساس نمی‎کنید.
به طور کلی، ماهیت نمودار درسته، وقتی سایز نمایشگر خیلی کوچیک باشه، فاصله از نمایشگر هم زیاد باشه، شما عملاً متوجه تفاوت 720P و 1080P نمی‎شید.
اما یه مقدار هم اغراق کرده، مثلاً طبق این نمودار، شما در صورتی که فاصله بالای 3 متر از تلویزیون داشته باشید و رزولوشن هم 1080p باشه، باید حتماً اینچ تلویزیون 50 به بالا باشه تا تفاوت رو احساس کنید!!! شما کافیه یه فیلم بلوری 1080 رو با 720 مقایسه کنید، حتی روی تلویزیون 46 اینچ هم از فاصله 3 متری تفاوت آشکاره!

دارم خودم رو به در و دیوار می کوبم که یدونه کارت در این حد و اندازه با پلی 4 بگیرم کلی سختی و عذاب می کشم اصلا نمیتونم به داشتن 4 تا از این گرافیک فکر کنم...در واقع فکر کردن بهش هم سخته!!!
البته دو گروه آدم وجود داره یا اونهایی که اگه پولش رو هم داشتن دلشون نمیومد چند میلیون خرج این کارت کنن و گروه دوم ادمهایی که اگه پولش رو داشتن حتما این کار رو می کردن! من پولش رو به هیچ وجه ندارم ولی اگه داشتم حتما می خریدم :d
من کلا هدفم این هست که بتونم با پی سیم بازی های نسل بعد رو رو فول اچ دی یعنی 1920 در 1080 در بالاترین سطح جزئیات با فریم بالای 30 انجام بدو اصلا به چنین روزلوشن هایی فکر نمی کنم چون با جیب یک دانشجو تطابق و سازگاری نداره!!
حرفت کاملا درسته..!!!با این وضعه ارزونی که شدید کشور رو در بر گرفته:dوالا برای من که شغل آزاد هم دارم و از پس خرجش بر میام هم زور داره..!!چون هر جنسی یا چیزی فقط به یه مقدار مشخص ارزش خرج کردن داره..!!والا همین الان فکر اینکه بازی های PS 4 و X 1 چقدر می خواد برای ما تو ایران تممو بشه داره دیونم میکنه وای به اینکه برای یه بازی که فول اجرا بشه برم یه کارت گرافیکی از یه مدل بخرم که بعد از 2 سال از قیمت بیافته مجبور شم ارتقائ بدم..!!باز کنسول قضیه اش فرق میکنه.

من مشکلم کلا با bf4 که اصلا تو کار بهینه سازی نیستن به( نظر خودم) کلا اینا همش هایپ برای این گیمه من گیمپلی codرو با کل این سری نمیدم چون بازیهای پیشی این شرکت رو دیدم و بازی کردم اینا تو بهینه کردن res پایین موندن چه برسه به 4k .

نه اینکه چشم انسان خیلی هم قادر به تشخیص این پیکسل ها هست!! شما بگو 40K! مگه میخای چشماتو بچسبونی به مانیتور!؟!!!

پس به نظر شما رزولوشن بازی‎‎ها تا ده نسل دیگه هم 1080p باقی می‎مونه؟! چه کاریه وقتی تفاوت نداره، همین 1080 رو می‎زنیم به بدن تا 50 سال دیگه!

من خودم پیسی گیمرم ولی با این جور هزینه کردن برای بازی موافق نیستم اونم تو این مملکت با این وضع اقتصادی که داره به نظرم نه افراط نه تفریط :)

نه اینکه چشم انسان خیلی هم قادر به تشخیص این پیکسل ها هست!! شما بگو 40K! مگه میخای چشماتو بچسبونی به مانیتور!؟!!!
اگه در مورد تراکم پیکسل ppi صحبت کرده بودی حرفتو قبول میکردم چون اگه اشتباه نکنم عددش دقیق یادم نیست اما فکر میکنم چشم انسان تراکم پیکسل بیشتر از 320 ppi نمیتونه تشخیص بده
مثلا تراکم پیکسل ایپدهای جدید درموردشون تحقیق کن
از نظر من برای pc gamer که از فاصله نزدیک به مانیتور نگاه میکنه 27 اینچ نهایت 32 اینچ کفایت میکنه(نظرشخصی)

البته oled رایج تر بشه مانیتور مخصوص گیم به سمت داخل قوس هم پیدا میکنه که شعاع دید گیمرو افزایش میده لذت بازی کردن چند برابر میشه.

مانیتور خمیده
66104249874893590862.jpg

یک مانیتور 23 اینچ در رزولوشن 1080*1920 تراکم پیکسلی برابر با 95.78ppi خواهد داشت
یک مانیتور 23 اینچ در رزولوشن 4k تراکم پیکسلی برابر با 201.33ppi خواهد داشت

آخرین ویرایش:
رزولوشن PS3 و 360 هم 1080p FULL HD بود نه HD چون می شد 1080p بذاریم که در اینصورت فول اچ دی بود نه اچ دی اونطور که این دوستان می گن! دیگه PS4 و XONE بماند، هر بازیشون که فول اچ دی نباشه آپ اسکیل می شه به 1080p و وضوحشون به هیچ وجه مثل اون عکس سمت چپ HD نیست و دو برابره اونه چون فول اچ دیه... شما این عکس رو زیاد جدی نگیر!
توصیه می کنم این دسته از دوستان یه PS3 یا 360 تهیه کنن حتما. تو تنظیمات هر دو کنسول هست چیزی که می گم (PS3 تو تنظیمات Display ـش 1080p موجوده و قابل انتخاب-360 هم باز تو تنظیمات رزولوشنش که شبیه ویندوز هست آخرین رزولوشن معادل 1080p هست)
حالا من یه سوال خیلی ساده از شما دارم، اگه تفاوت خاصی بین 1080pـه آپ اسکیل شده و Native وجود نداشت، چرا سازنده‎ها این قدر از توان کنسول‎ها رو هدر می‎دن که بازی‎هاشون 1080p باشه؟ همون 720p بسازن، به جاش به جزئیات گرافیکی بازی اضافه کنن! چرا اکثر بازی‎های لانچ PS4 رو دارن Full HD می‎سازن؟
من وضوح تصویر رو می گم نه چیزای دیگه رو.
روی همین 360 و PS3 بازی های زیادی رو گذاشتم رو 720p و بعد گذاشتم رو 1080p ؛ روی 1080p وضوح مثل HD 720p نیست و واقعا FULL HD هست. به ناتیو رزولوشن گرافیک بازیا کار ندارم وضوح تصویر نمایشگر رو می گم.

آخرین ویرایش:
رزولوشن PS3 و 360 هم 1080p FULL HD بود نه HD چون می شد 1080p بذاریم که در اینصورت فول اچ دی بود نه اچ دی اونطور که این دوستان می گن! دیگه PS4 و XONE بماند، هر بازیشون که فول اچ دی نباشه آپ اسکیل می شه و وضوحشون به هیچ وجه مثل اون عکس سمت چپ نیست و دو برابره اونه چون فول اچ دیه... شما این عکس رو زیاد جدی نگیر!
توصیه می کنم این دسته از دوستان یه PS3 یا 360 تهیه کنن حتما. تو تنظیمات هر دو کنسول هست چیزی که می گم (PS3 تو تنظیمات Display ـش 1080p موجوده و قابل انتخاب-360 هم باز تو تنظیمات رزولوشنش که شبیه ویندوز هست آخرین رزولوشن معادل 1080p هست)

حالا من یه سوال خیلی ساده از شما دارم، اگه تفاوت خاصی بین 1080pـه آپ اسکیل شده و Native وجود نداشت، چرا سازنده‎ها این قدر از توان کنسول‎ها رو هدر می‎دن که بازی‎هاشون 1080p باشه؟ همون 720p بسازن، به جاش به جزئیات گرافیکی بازی اضافه کنن! چرا اکثر بازی‎های لانچ PS4 رو دارن Full HD می‎سازن؟

من وضوح تصویر رو می گم نه چیزای دیگه رو.
روی همین 360 و PS3 بازی های زیادی رو گذاشتم رو 720p و بعد گذاشتم رو 1080p ؛ روی 1080p وضوح مثل HD 720p نیست و واقعا FULL HD هست. به ناتیو رزولوشن گرافیک بازیا کار ندارم وضوح تصویر نمایشگر رو می گم.

خب الان که بحث چیز دیگه‌ای بود، اون عکسی هم که شما دیدی تفاوت 720p با 4K رو نشون می‌‎ده که خیلی خیلی بیشتر از تفاوت 720p و 1080p هست. بین 720p و 4K دقیقاً همونقدر تفاوت وجود داره که توی اون عکس نشون داده شده.

آخرین ویرایش:
بازم میگم ی 780 هم تا اخر نسل همه بازی ها را تا خرخره جواب میده ! حرف مفت زده فقط برای تبلیغ

بازم میگم ی 780 هم تا اخر نسل همه بازی ها را تا خرخره جواب میده ! حرف مفت زده فقط برای تبلیغ

حسین تو خودت PC گیمر بودی نزن این حرفو..

روز اولی که 360 اومد گفتن سری 8000 کفایت میکنه بعد چی شد..؟ سری 9000 سری 200 سری 400 سری 500 سری 600 سری 700 هم رد شد مطمئن باش از سر فروش کارتها هم شده اینها کاری میکنن که حداقل 4 نسل دیگه کارت گرافیکی بفروشن هر سری هم یک چیزی مثل DX بهش اضافه میکنن که ملت ممجاب به خریدش بشن

همین تایتانی که میگی از یه 7990 ضعیف تره !
شما همونی نبودی که سر Xenon vs SLI میگفتی نباید یک GPU رو با دو GPU مقایسه کرد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or