برای اجرای Battlefield 4 با کیفیت 4K نیازمند 4 کارت گرافیک از مدل GeForce Titan هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4.jpg

درود.

در عصر امروز بسیاری از گیمرها بدنبال این هستند که بازی ساخته شود تا بتوانند سیستم PC را خود را از نظر قدرت گرافیکی، رم و CPU مورد بررسی قرار دهند. بی‌شک بازی Battlefield 4 یکی از عناوینی‌ست که سخت افرار PC شما را کاملا به چالش خواهد کشید و شمارا وادار خواهد کرد که سیستم خود را ارتقاء دهید، زیرا در طی جدیدترین خبری که امروز منتشر شد، برای اجرا بازی BF4 با کیفیت 4K یا (4096×2160) شما نیازمند 4 عدد کارت گرافیک Nvidia GeForce Titan هستید که هر کارت GeForce Titan دارای 2688 هسته CUDA و 6 GB با سرعت GDDR5 هستند. قیمت این کارت که یکی ار قوی‌ترین کارت گرافیک‌های جهان به شمار می‌آید در حال حاضر 1,000 $ دلار می‌باشد. اگر این 4 کارت گرافیک غول‌اسا را در کنار هم قرار بدیم ما شاهد 10,000 هسته CUDA خواهیم بود که این چنین قدرتی را شاید در 10 سال آینده ببینیم. البته فقط کارت گرافیک در اجرای این بازی کافی نیست زیرا در تریلر زیر که از دموی بازی Battlefield 4 با کیقیت 4K گرفته شده،RAM استفاده شده 32 GB گیگ DDR3 است و CPU آن نیز مدل Intel Core i7 3970X است که با استفاده از اورکلاک به قدرت 4.8GHz رسیده.

برای دیدن این بازی با کیفیت 4K کلیک کنید

آخرین ویرایش:
به به .... میبینم که PC بازها در بهت و اندوه اجرای بازی با بالاترین کیفیت ممکن هستن ! :d

ما که 1080 مون تضمین شدس و به 4K میتونیم درسترسی داشته باشیم .(کاری ندارم که پولش هست یا نه , منظورم اینه که اگه پولش باشه میشه کنسول میلیاردرم باشی نمیشه ) !
شما که فعلا تو 720 موندین 4K رو تو خوابم نمیبینید :d:>

این بخاطر اینه که بازی با nvidia بهینه نیست! فقط سوالم اینه که واقعا تفاوت فول اچ دی و 4k برای چشم انسان چقدره و چند درصد مردم میتونن تیوی 70-80 اینچی بگیرن؟

آقا یکی یه شات بزاره از این تریلر با این وضعیت اسفناک اینترنت اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد

استفاده از 4K فعلا زوده فقط مارو در نظر نگیرید که پولمون نمیرسه حتی خود خارجی ها هم برای خرید 4 تا Titan بودجه کم میارن و از طرفی قوی ترین کارت های تو بازار هم به تنهایی نمیتونن بازی ها رو 4K بیارن و باید از چندتا به صورت Sli استفاده کنیم! این خودش نشون میده که فعلا نه جیب ما برا 4K آمادس نه سخت افزار های تو بازار!

میبینم PC فن ها هم مجبورن همون 1080 بازی کنن. حالا خوبه تا چند روز پیش دهن همرو ___ که ما بتل 4K بازی میکنیم

کی این 720p بودن کنسول های نسل بعد رو تیکه کلام بعضیا کرد نمی دونم!
http://forum.bazicenter.com/thread82972/#post2889121
جالبه حتی Wii U هم رزولوشن خیلی از بازیاش +720p هست و تعدادی بازی 1080p داره! حالا معلوم نیست چرا هر رزولوشن زیر 1080p که می بینن می گن 720p ! اونم با این همه ادعا تو زمینه سخت افزار و...
حالا این وسط نمی دونم بازی رو کنسول من به جای 60 فریم 30 فریم باشه باید حسرت چی چی رو بخورم؟ همون 24 فریمشم متوجه نمی شم!
4k کو تلویزیونش؟ 2k هم نمی شه خرید چه برسه به 4k !
نکته جالب توجه تر اینه که دوستان حرف از تایتان می زنن در صورتیکه من یکی از سیستم بازای اینجا رو می شناسم تازه 780 رو سیستمی که سفارش داده (خیلی هم قوی هست) بسته و منتظره از خارج قطعات به دستش برسه...
حال اینجور بازیام به مولتیشه که به لطف امکانات عالی PSN و XBL و سرورهای قویشون ما کنسول گیمرها راحت راحت لذت می بریم از این نظر هم.
وضع نسل قبل بهتر بود از لحاظ اینهمه ادعا در مورد خفن بودن PC، فکر کنم الان اوضاع بد اقتصادی باعث شده هی بیان تو رویای SLI کردن 10 تایتان-نمایشگر 4k و... بگن کنسول ها به هیچ درد نمی خورن و...
RAM استفاده شده 32 GB گیگ DDR3 است و CPU آن نیز مدل Intel Core i7 3970X است که با استفاده از اورکلاک به قدرت 4.8GHz رسیده.
!!!
اینا می دونید یعنی چی؟ تشخیصش از تفاوت 720p و 1080p راحت تره:دی
صبر کن کیسم رو کول کنم ببرم مغازه ای که تی ویش رو بفروشه:دی

آخرین ویرایش:
مدت خیلی زیادی طول میکشه تا مانیتور های 4K در بازار متداول و رایج بشن و قیمت منطقی هم داشته باشن و از طرف دیگه سخت افزار PCها به خصوص در زمینه GPU باید پیشرفت خیلی زیادی کنه تا بشه بازی های خیلی سنگین رو با فریم مناسب (حداقل 30) بازی کرد. نه مثل الان که سیستم های خیلی قوی برای اجرای یه بازی مثل Crysis 3 در 4K نیاز هست. به خاطر همین تبدیل شدن 4K به یه رزولوشن رایج مثل 1080p خیلی زمان‌بر هست و حتی 2K هم زمان میبره. من واقعا این همه تبلیغ انویدیا برای 4K رو درک نمیکنم.

به به .... میبینم که PC بازها در بهت و اندوه اجرای بازی با بالاترین کیفیت ممکن هستن ! :d
هر وقت اسم PC میاد تو باید یه چیزی بپرونی تا احساس آرامش کنی نه؟! این حرف‌ها و تفکرهای کودکانه رو برای خودت و امثال خودت نگه دار. این که فکر میکنی همه میخوان روی 4K بازی کنند و تو کفش میمونند نشان از ضریب هوشی بالای تو داره.

از من کمترین یه پیشنهاد برادرانه رو بپذیرید بیاید یه PS4 برای خودتون بخرید و 1080 بازی کنید بخدا خرید 4 تا تایتان سخته اذیت میشید
Jump in the SONY,s BANDWAGON
AND MAKE BELIEVE

شما فعلا تو حسرت همون 1080 باشید

ما که 1080 مون تضمین شدس و به 4K میتونیم درسترسی داشته باشیم .(کاری ندارم که پولش هست یا نه , منظورم اینه که اگه پولش باشه میشه کنسول میلیاردرم باشی نمیشه ) !
شما که فعلا تو 720 موندین 4K رو تو خوابم نمیبینید :d:>

چهره های شما زمانی دیدنی ترمیشه که موج دوم بازیها با رزولوشن 1080P بیاد ! اونوقت بازم بهت وحیرتتون دیدنی ترمیشه :d تهش زمانی میشه که بازیهای بی نظیر انحصاری جدیدی بیاد که بازم حسرتش وبخوری :d

هر وقت اسم PC میاد تو باید یه چیزی بپرونی تا احساس آرامش کنی نه؟! این حرف‌ها و تفکرهای کودکانه رو برای خودت و امثال خودت نگه دار. این که فکر میکنی همه میخوان روی 4K بازی کنند و تو کفش میمونند نشان از ضریب هوشی بالای تو داره.

این که فکر میکنی تفکرات من کودکانه هست و تونستی با معادلات دیفرانسیل پیشرفته به این نتیجه برسی هم نشان از ضریب هوشی 500 شما داره که از جناب انیشتین خدا بیامرز هم بیشتره ! :))

موندم چه گیریه دادن به BF4 و رزولوشن بالا بردن:دی
اگه یه بازی اینطوری میومد خودم اولین نفر اسلام میوردم تا فقط اجراش کنم:دی :
SamaritanHeader.jpg

با یه کیس 400 دلاری اگه تونستی 720 p با فریم ریت ثابت بگیری هنر کردی:p

الان یه تلویزیون 1080p واقعی 16 میلیونه.
قهرمان میخواد بره تلویزیون 4k بخره.

اونایی که دارن PC فن ها رو ترول میکنن تو دنیا 100 تفر حاضر به همچین کاری نیست چه برسه به ایران من که یه گرافیک 5890 دارم ولی بازیو خریدم رو 30 فریم میخوام مثل مرد بازی کنم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or