برای اجرای Battlefield 4 با کیفیت 4K نیازمند 4 کارت گرافیک از مدل GeForce Titan هست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battlefield-4.jpg

درود.

در عصر امروز بسیاری از گیمرها بدنبال این هستند که بازی ساخته شود تا بتوانند سیستم PC را خود را از نظر قدرت گرافیکی، رم و CPU مورد بررسی قرار دهند. بی‌شک بازی Battlefield 4 یکی از عناوینی‌ست که سخت افرار PC شما را کاملا به چالش خواهد کشید و شمارا وادار خواهد کرد که سیستم خود را ارتقاء دهید، زیرا در طی جدیدترین خبری که امروز منتشر شد، برای اجرا بازی BF4 با کیفیت 4K یا (4096×2160) شما نیازمند 4 عدد کارت گرافیک Nvidia GeForce Titan هستید که هر کارت GeForce Titan دارای 2688 هسته CUDA و 6 GB با سرعت GDDR5 هستند. قیمت این کارت که یکی ار قوی‌ترین کارت گرافیک‌های جهان به شمار می‌آید در حال حاضر 1,000 $ دلار می‌باشد. اگر این 4 کارت گرافیک غول‌اسا را در کنار هم قرار بدیم ما شاهد 10,000 هسته CUDA خواهیم بود که این چنین قدرتی را شاید در 10 سال آینده ببینیم. البته فقط کارت گرافیک در اجرای این بازی کافی نیست زیرا در تریلر زیر که از دموی بازی Battlefield 4 با کیقیت 4K گرفته شده،RAM استفاده شده 32 GB گیگ DDR3 است و CPU آن نیز مدل Intel Core i7 3970X است که با استفاده از اورکلاک به قدرت 4.8GHz رسیده.

برای دیدن این بازی با کیفیت 4K کلیک کنید

آخرین ویرایش:
دارم خودم رو به در و دیوار می کوبم که یدونه کارت در این حد و اندازه با پلی 4 بگیرم کلی سختی و عذاب می کشم اصلا نمیتونم به داشتن 4 تا از این گرافیک فکر کنم...در واقع فکر کردن بهش هم سخته!!!
البته دو گروه آدم وجود داره یا اونهایی که اگه پولش رو هم داشتن دلشون نمیومد چند میلیون خرج این کارت کنن و گروه دوم ادمهایی که اگه پولش رو داشتن حتما این کار رو می کردن! من پولش رو به هیچ وجه ندارم ولی اگه داشتم حتما می خریدم :d
من کلا هدفم این هست که بتونم با پی سیم بازی های نسل بعد رو رو فول اچ دی یعنی 1920 در 1080 در بالاترین سطح جزئیات با فریم بالای 30 انجام بدو اصلا به چنین روزلوشن هایی فکر نمی کنم چون با جیب یک دانشجو تطابق و سازگاری نداره!!

حالا نمیشه چهار تا 780 ه غیر رفرنس رو اورکلاک کرد و 1200 دلار کمتر خرج کرد؟:دی

من این res رو میخوام چیکار ؟‌:دی ما به 1080 و حتی کمتر هم راضی هستیم :دی

26397511108931522030.jpg

:d البته 4 عدد GTX 780 DirectCU II کفایت میکنه تایتان صرفا فقط برای اینکه قویترین single gpu جهانه نام برده

حتی فکر کردن این بازی تو 4k ادمو دیوونه میکنه .. یدونه 780gtx تو رزولوشن 1080p فریم 60fps با موس کیبورد پرواز میکنی چه برسه به .....

آخرین ویرایش:
اصلا به چنین روزلوشن هایی فکر نمی کنم چون با جیب یک دانشجو تطابق و سازگاری نداره!!
با جیب هیشکی سازگار نیست :| :دی
این 4k نشون دادن این ها هم جنگولک بازی و دندون نشون دادنه بیخودیه :دی

پ.ن:بازی رو 4k هم نشون دادن ، رو کنسول ها چی ؟! (:|
برای دیدن این بازی با کیفیت 4K کلیک کنید
مگه مونیتورشُ داریم!؟ :| :دی

AMD که گفته بود با یه کارت R290X میشه بازی تو 5760x1080 اجرا کرد دقیقا متن singel اورده بود !

حالا این بابا با این سیستم این Res رو اجرا کرده دلیل نمیشه که حتماََ همین قدر باشه .

برای اجرا بازی BF4 با کیفیت 4K یا (4096×2160) شما نیازمند 4 عدد کارت گرافیک Nvidia GeForce Titan هستید ک

به به .... میبینم که PC بازها در بهت و اندوه اجرای بازی با بالاترین کیفیت ممکن هستن ! :d

خوب pc فن های بازیسنتر که فکر کنم همشون 4k و 120 فریم رو راحت میگیرن مشکلی ندارن که:|
تازه هم Tv و هم مانتورش رو دارن.کنسول باید بره جلو بوق بزنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or