بد ترین و بهترین لحظه زندگی گیمی شما...

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهترین لحظه وقتی manhunt اولین بار بازی کردم گفتم اجب جیزیه و وقتی Bioshock بازی میکردم خودمو

تو محیط بازی احساس میکردم و وقتی شنیدم Silent hill homcoming برای pc میاد

بد ترین وقتی برای اولین بار ps3 دیدم :laughing:

بهترین لحظه وقتی بود که برای اولین بار دسته یک کنسول بازی رو تو دستام گرفتم
و بدترین لحظه وقتی بود که به خاطر ضعف سیستم نمی تونستم اون بازی دلخواهم رو بازی کنم و باید صب می کردم تا سیستمم را ارتقا می دادم

بهترین:وقتی مکس پین 1 رو تموم کردم. :cheesygri و کلا هر وقتی که هر بازی که پایان خوشی داشته باشه رو به آخر میرسونم مخصوصا وقتی که بدونم ادامه هم داره.
بدترین:کلا هر وقت یه بازی جدید و باحال به سیستمم نخوره حالم بدجور گرفته میشه.و همینطور وقتی که موقع انجام یه بازی به هر دلیلی از بازی خارج بشم یا سیستم ریست کنه! ;)

بهترين وقتي كه sonic كشف كردم:biggrin1:
بدترين زماني كه 7 الماسه شده بودم بهم مرحله اضافه داده بود كه مي تونستم بازي رو كاملا تموم كنم كه سر غول اخرش مامانم دستگاه رو خاموش كرد و سگا هم كه سيو نداشت:eek:

بهترین لحظه وقتی بود که max payn 2 رو روآخرین درجه سختی تموم کردم و آخرش فهمیدم که تو این درجه آخر بازی mona saxs نمیمیرد

بدترین لحظه اینکه آدم یه بازو که دوستش داشته بره بخره بعد بازی نصب نشه:sick:

سرنوشت کثیف

بدترین لحظه زمانی بود که فهمیدم agito واسه 360 میاد...
بهترین لحظه وقتی بود که گفتن agito واسه psp هم میاد!

...
دوست عزیزم میشه بگید ببینم کی گفته Agito واسه 360 قراره بیادش؟ تا جایی که من خبر دارم و آگاهان گفتن این بازی برای PSP و موبایل میاد و تنها FInal Fantasy که برای 360 قرار هست متاسفانه بیادش Final Fantasy XIII اصلی هستش. بازم اگه شما تاکید روی حرفتون دارید لطف کنید و منبع حرفتون رو بگید تا مورد بررسی قرار بگیره.
بهترین لحظه ی بازی من زمانی بود که بنابر یک تصادف با سبک RPG و شاهکار Final Fantasy آشنا شدم و بدترین لحظه ی عمرم هم زمانی بود که Sakaguchi از Square Enix جدا شد و دیدم که Final Fantasy به صورت Real-Time ساخته شده که... فقط باعث تاسف بود.

بهترین لحظه هنگام بازی اون موقع بود که تو بازیه بایوشاک اون دختر کوچیک رو تو دستام میگرفتم
ومداواش میکردم مخصوصا اون اهنگی که همزمان پخش میشد
بدترین هم.......
.................
................
................
.................
................
حالا اگه بدترینو پیدا کردم میگم که تو خماری نمونید:laughing::laughing:

بهترین لحظه : دیدن big boss زنده , و بقل کردن ss به عنوان پسرش
بدترین لحظه : دیدن اشک bb
...
آخ پسر واقعا راست گفتی. منم حسابی جیگرم سوخت. اصلا من جیگر سوخته ی این Big Boss مادر مرده هستم. امیدوارم که هر کی بدش رو میخواد به سه قسمت مساوی تقسیم بشه. منم این صحنه خیلی جیگرم رو آتیش زدش. ای کاش Big Boss یه راهی بود که میشد زنده باشه. وقتی که بفهمم BB زنده هستش اون موقع بهترین لحظه ی زندگیم هستش.:love:

بهتری لحظه =وقتی بود که CRYSIS رو بازی کردم
بدترین لحظه =وقتی بود که تامی انجلو رو تو بازی مافیا کشتن.البته بدتر از این هم بود که الان یادم نمیاد.

بهترین: خیلی خاطرات خوش از گیم داریم و الا گیمر نبودیم (به خصوص زمان بچگی harvest moon ) وای چه خاطراتی:love: و تمام بازیهای atari,snes,sega,ps1,ps2,... تمامشون برام خاطره خوب هستند و بخوام بگمشون باید یه رمان بنویسم:eek:

بدترین هم سه چراغ لعنتی:evil: به سراغم اومد ومارو گریبان گیر کرد حدود 2 سال پیش (وای چقدر بد روزگاری بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or