بابا بيخيال تو عرض 26 ساعت ايول شاهكار كرده بيدينوشته شده توسط The BIG Boss:با سلام...
بهترین :
وقتی که تونستم Final Fantasy X رو در عرض 2 روز ( حدود 26 ساعت ) تموم کنم...
بدترین :
1-وقتی FMV پایانی Final Fantasy X رو دیدم و کلی اعصابم به هم ریخت و بعدش تو اینترنت خودم که ادامه داره و باید برای بازی کردن ادامش ( Final Fantasy X-2 ) باید 1 سال صبر میکردم..
2- اخر Shin Megami Tensei : Digital Devil Saga که بازم فهمیدم برای ادامش باید حدود 1 سال منتظر بمونم..
3- همون نامه آخر Silent Hill 2
فعلا
Cheers
من بار اولی که آنلان بازی کردم یه ترنر روی کامپیوتر گیم نت بود همه میگفتن بابا چند ساله کانتر بازی میکنی تو .!! ب یامی خوایم بریم با فلانی مسابقه بدیم . من هم رفتم و یه ترینر ریختم رو کل دیسک که روی کامپیوتر بذارم . آقا چشمتون روز بد نبینه این کامپیوتر نفتیشون پورت هاش بد جا بودن و از جلو نمیتونستم بی خبر ترینر رو بریزم رو پی سی . اون روز باختم و حسابی حالم گرفته شد ولی قطعا بد ترین لحظه گیمی من نبودنوشته شده توسط ranger_naval_usa:سمن بدترین لحظه زندگی گیمم زمانی بود که من تو گیم نت داشتم بازی می کردم تیم ها مسابقه داشتن ما هم با چند تا از بچه ها تیم داده بودیم که اخرین بازی بود برای فینال اون بازیرو باختیم و من خیلی ناراحت شدم اعصابم ریخت بهم همین بدترین روزه گیمیم بود
اینجوریم نیست دیگه .اساتید در مورد این مسئله World of Warcraft که در ایران موجود است لازم دیدم یه موضوع مهم را بگم تا دوستان دچار مشکل نشوند.
اگه واقعا به این بازی علاقه دارید و دوست دارید آنلاین بازی کنید فکر خریدن کپی این بازی را که به صورت CD یا DVD است و در اکثر مغازه ها موجود است را از سر بیرون کنید و باید حتما اصلشو بخرید.
این نسخه های کپی بازی در واقع به این صورت است که اومدن یه سری سرور های مجازی برای این بازی درست کردن و شما می تونین وارد این سرورها بشید که هیچ ربطی هم به سرور های شرکت بیلیزارد نداره. شما وقتی وارد این سرور ها می شید به علت کم بودن افراد موجود در سرور شما عملا به هیچ کدوم از امکانات بازی دسترسی ندارید و فقط همین طوری بی خودی در محیط بازی برای خود می چرخید که این گردش هم پس 10 دقیقه خسته کننده و تکراری می شه. این بازی وقتی لذت داره و می شه درست از بازی استفاده کرد که تعداد زیادی در بازی آنلاین باشند نه 10-15 نفر.
پرهام جان شما به این می گید بازی!اینجوریم نیست دیگه .
درسته که on line نیست .
حالت سینگل به بازی میده . دشمناتم که سره جاشونن . باید بکشی و لول بگیری و بری به سرزمینهای جدید .
البته 100% on line یه حاااال دیگه داره .