بد ترین و بهترین لحظه زندگی گیمی شما...

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بازي نكردن بعضي از بازي ها مثل world of warcraft ,zelda ,guild wars اصلا ناتواني در بازي كردن انلاين
world of warcraft مه الان اومده . با یه پچ که یه سرور میسازی و سر بازی رو کلاه میزاری . اگر تا حالا نگرفتی . حتما بگیرش .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

world of warcraft مه الان اومده . با یه پچ که یه سرور میسازی و سر بازی رو کلاه میزاری . اگر تا حالا نگرفتی . حتما بگیرش .
با رم نمیشه چه لحظه متاثر کننده ای :lol:

نوشته شده توسط The BIG Boss:
با سلام...

بهترین :

وقتی که تونستم Final Fantasy X رو در عرض 2 روز ( حدود 26 ساعت ) تموم کنم...

بدترین :

1-وقتی FMV پایانی Final Fantasy X رو دیدم و کلی اعصابم به هم ریخت و بعدش تو اینترنت خودم که ادامه داره و باید برای بازی کردن ادامش ( Final Fantasy X-2 ) باید 1 سال صبر میکردم..
2- اخر Shin Megami Tensei : Digital Devil Saga که بازم فهمیدم برای ادامش باید حدود 1 سال منتظر بمونم..
3- همون نامه آخر Silent Hill 2

فعلا
Cheers
بابا بيخيال تو عرض 26 ساعت ايول شاهكار كرده بيدي

سل آم
پرهام جـــــــــــــــــــــــونه بچه ات اين WoW رو از كجا گرفتي؟؟؟؟
من نشعه ي اين بازي ام و عقده ي اون تا نوكه شصته پام رفته و باعث ميشه نتونم درس حسابي را برم....
راستي بهرين بازي اي كه تا حالا بازي كردم Blade of Darkness بوده كه فكر ميكنم 98% شما ها اصلا اون رو نديده باشين..اين بازي از موتور گرافيكي فوق العاده قدرتمندي استفاده ميكنه كه تو هيچ بازيه ديگه اي نيست و همينطور از سيستم Directx به بهترين شكل استفاده كرده كه واقعا هيچ مشابهي بره بازيش نميشه پيدا كرد.اين بازي يه اكشن RPG محشره كه مربوط به جهانه باستان ميشه....و به طوره اتفاقي يكي از چهار شخصيت بازي شواليه اي هستش كه از Tabriz اومده....
يه لينك ميذارم كه به official site اين بازي مربوط ميشه (حتما ببينيدش..تاريخ انتشار بازي البته 2001 هستش و از جمله سيستم هاي مبتني بر Directx 8 )
http://www.codemasters.com/blade/Index2.htm

سلام
پرهام جـــــــــــــــــــــــو نه بچه ات اين WoW رو از كجا گرفتي؟؟؟؟
2 ماه پیش که تهران بودم از مجتمع پایتخت گرفتمش . طبقه همکف از در که میری تو سمت چپ . دقیق یادم نیست کدوم مغازه بود .
ولی الان دیگه همه جا باید باشه . تو ماهشهر که dvd ش هم اومده .

سلام دوستان
منم بهترین این بود که final fantasy x بود تا جایی توش پیشرفت داشتم که تونستم شبه ساله تحویل anima رو آزاد کنم واسه اولین اینی که می گم مطمنم چون هنوز اون موقع راهنمایه این بازی نبود بعدشم به ترتیب mega sister و شمشیر های بازیکن ها که هر کدوم 9999999 کم می کردن و جادوهای بازیکن ها و رییس های مخفی بازی که هر کدومشون حداقل 100000000 hp داشتن و ازاد کردن سیمور و در اخر آزاد کردن sin رویه نسخه اینترنشنال این بازی و بدون گیم شارک 28 ساعت تمومش کردم با گیم شارک18 ساعت البته من همه اینارو که گفتم ماله خیلی وقت پیشه اما با گیم شارک تموم کردن ماله 2 ساله پیش یا پارسال هست اینا هر کدوم واسم بهترین خاطره در زمینه بازی داشتن واسم و دیگه اینکه دیدن داستان زیبای متال گیر 3 و دمویه آخره این بازی و بدترین هم این بود که بعد از کلی انتظار واسه فاینال x-2 اینقدر بعد ساخته بودن که من بیخیالش شدم صبر کدم فاینال 11 بیاد که اونم شانسه من تو ایران نیومد و فقط نسخه ان لاینش اومد تو ایران که الان شندیم نسخه اف لاینشم داره می یاد اینشاالله حداقل این دیگه ضده حال نزنه و دیگه اینکه متال گیر 3 خیلی کم بود و زود تموم شد حتی با تمام جاهایه مخفیش چون من عشق پیدا کردن پیدا کردن ایتم های مخفی بازی ها هستم خوب دیگه خیلی داستان تعریف کردم ببخشید سره تونو درد اوردم ;)

سمن بدترین لحظه زندگی گیمم زمانی بود که من تو گیم نت داشتم بازی می کردم تیم ها مسابقه داشتن ما هم با چند تا از بچه ها تیم داده بودیم که اخرین بازی بود برای فینال اون بازیرو باختیم و من خیلی ناراحت شدم اعصابم ریخت بهم همین بدترین روزه گیمیم بود

واقعا میشه؟؟به زیباییه انلاینش هست؟برم بخرم پایه تو ها
177.gif

به طوره اتفاقي يكي از چهار شخصيت بازي شواليه اي هستش كه از Tabriz اومده....
10.gif
10.gif

.

نوشته شده توسط ranger_naval_usa:
سمن بدترین لحظه زندگی گیمم زمانی بود که من تو گیم نت داشتم بازی می کردم تیم ها مسابقه داشتن ما هم با چند تا از بچه ها تیم داده بودیم که اخرین بازی بود برای فینال اون بازیرو باختیم و من خیلی ناراحت شدم اعصابم ریخت بهم همین بدترین روزه گیمیم بود
من بار اولی که آنلان بازی کردم یه ترنر روی کامپیوتر گیم نت بود :lol:همه میگفتن بابا چند ساله کانتر بازی میکنی تو .!! ب یامی خوایم بریم با فلانی مسابقه بدیم . من هم رفتم و یه ترینر ریختم رو کل دیسک که روی کامپیوتر بذارم . آقا چشمتون روز بد نبینه این کامپیوتر نفتیشون پورت هاش بد جا بودن و از جلو نمیتونستم بی خبر ترینر رو بریزم رو پی سی . اون روز باختم و حسابی حالم گرفته شد ولی قطعا بد ترین لحظه گیمی من نبود

من بهترین لحظه گیمیم مربوط میشه به زمانی که غول آخر بازی Mortal Kombat 3 رو کشتم
هیچ وقت تا حالا اون استرس رو تجربه نکردم ;)
بد ترین تجربم رو هم که همه میدونن:mrgreen:
Resident Evil 1 رو رفتیم تا غول آخرش بعد مامانم اومد منو برد خونه نذاشت آخر بازی رو ببینم
اون هم اون موقع که تازه بازی اومده بود و توی گیم نت ها کل گذاشته بودن(به اون عکس تو امضام نگاه کنین :mrgreen: )

-------------------------------------------------

ای بابا خیلی وقته World Of War Craft اومده
7 تا سی دی هستش
من مال شرکت سرز**ن رو میگم:mrgreen:

اساتید در مورد این مسئله World of Warcraft که در ایران موجود است لازم دیدم یه موضوع مهم را بگم تا دوستان دچار مشکل نشوند.
اگه واقعا به این بازی علاقه دارید و دوست دارید آنلاین بازی کنید فکر خریدن کپی این بازی را که به صورت CD یا DVD است و در اکثر مغازه ها موجود است را از سر بیرون کنید و باید حتما اصلشو بخرید.
این نسخه های کپی بازی در واقع به این صورت است که اومدن یه سری سرور های مجازی برای این بازی درست کردن و شما می تونین وارد این سرورها بشید که هیچ ربطی هم به سرور های شرکت بیلیزارد نداره. شما وقتی وارد این سرور ها می شید به علت کم بودن افراد موجود در سرور شما عملا به هیچ کدوم از امکانات بازی دسترسی ندارید و فقط همین طوری بی خودی در محیط بازی برای خود می چرخید که این گردش هم پس 10 دقیقه خسته کننده و تکراری می شه. این بازی وقتی لذت داره و می شه درست از بازی استفاده کرد که تعداد زیادی در بازی آنلاین باشند نه 10-15 نفر.

موفق باشید

سلام
اساتید در مورد این مسئله World of Warcraft که در ایران موجود است لازم دیدم یه موضوع مهم را بگم تا دوستان دچار مشکل نشوند.
اگه واقعا به این بازی علاقه دارید و دوست دارید آنلاین بازی کنید فکر خریدن کپی این بازی را که به صورت CD یا DVD است و در اکثر مغازه ها موجود است را از سر بیرون کنید و باید حتما اصلشو بخرید.
این نسخه های کپی بازی در واقع به این صورت است که اومدن یه سری سرور های مجازی برای این بازی درست کردن و شما می تونین وارد این سرورها بشید که هیچ ربطی هم به سرور های شرکت بیلیزارد نداره. شما وقتی وارد این سرور ها می شید به علت کم بودن افراد موجود در سرور شما عملا به هیچ کدوم از امکانات بازی دسترسی ندارید و فقط همین طوری بی خودی در محیط بازی برای خود می چرخید که این گردش هم پس 10 دقیقه خسته کننده و تکراری می شه. این بازی وقتی لذت داره و می شه درست از بازی استفاده کرد که تعداد زیادی در بازی آنلاین باشند نه 10-15 نفر.
اینجوریم نیست دیگه .
درسته که on line نیست .
حالت سینگل به بازی میده . دشمناتم که سره جاشونن . باید بکشی و لول بگیری و بری به سرزمینهای جدید .
البته 100% on line یه حاااال دیگه داره .

اینجوریم نیست دیگه .
درسته که on line نیست .
حالت سینگل به بازی میده . دشمناتم که سره جاشونن . باید بکشی و لول بگیری و بری به سرزمینهای جدید .
البته 100% on line یه حاااال دیگه داره .
پرهام جان شما به این می گید بازی!
اونایی که شما می بینی دشمن نیستن یه سری تعداد محدود از بازیکن های کامپیوتری هستند که در بازی اصلی نیز موجود می باشند. دشمن واقعی در این بازی در واقعا بازی کنان آنلاین دیگر هستند. آدم بیاد اینارو بکشه و مراحل را به جلو ببره ولی وقتی بازی از هدف اصلیش به دوره این بازی چه سودی داره؟!
در هر صورت من نمی خوام حرفمو به کرسی بشونم اگه شما این بازی را با همین حالت که می گی دوست داری و بازی می کنی به کنار و به دوستانی هم که دوست دارند معرفی کن.
ولی این نکته را باید توجه داشت که این نسخه کپی هیچ گونه شباهتی با نسخه اصل بازی نداره و اگه واقعا می خواهید از این بازی لذت ببرید باید اصلشو داشته باشید.

موفق باشید

سلام
مدیر جان قبول دارم .
اینجوری بازی کردن اصلا حال آنلاین رو نداره . ولی چه کنیم با این دیال آپ در پیتی که ما داریم که نمیشه آنلاین بازی کرد . باید با همین بسازیم .
من اگر امکان بازی آنلاین رو داشتم 2 سال پیش شهروند سیمزلند میشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or