بدون کشتن کسی میتوانید Metal Gear Solid :Rising را به پایان برسانید!

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
بعد از اولین دموی گیم پلی از بازی چیزی که خیلی به چشم میخورد این بود که با یک بازی کامل اکشن با خشونت و خون بالا رو به رو هستیم اما تهیه کننده ارشد بازی جناب Shigenobu Matsuyama گفته اند که این بازی هم مانند تمام بازی های دیگر سری یک MGS است و به المان های بازی اصلی وفادار خواهد بود و شما میتوانید بدون اینکه حتی یک نفر را بکشید بازی را به اتمام برسانید!
media

در بازی سایبرگ و ماشین های مکانیکی فراوانی وجود خواهد داشت اما شما میتوانید با تکه تکه کردن انها (بریدن) بازی را جوری پیش ببرید که نیازی به کشتن هیچ انسانی نباشد .

MGS های قبلی سلاح های بیهوشی و شوک الکتریکی(مانند چاقو شماره 4) داشتند و بوسیله انها میتوانستید راحت از پس دشمن بر بیاید و نیازی به کشتن انها نباشد.
Shigenobu Matsuyama میگوید این امکانات در Rising هم وجود دارد و همچنان میتوانید بصورت مخفی در بازی حضور داشته باشید. در حالی که شما میتوانید تمام دشمنانتان را از وسط نیز ببرید تصمیم با خودتان است!

منبع خبر

آخرین ویرایش:
Matsuyama mentioned

آقا ببخشيد ولي ايشون كي هستن ؟ :d ، اون mentioned ـش رو اشتباه گذاشتي رفيق .

---
در مورد خبر هم ، دمت گرم ، روحمون رو شاد كردي ، ياد تنچو افتادم ، عين بشه از رو پشت بوم ها رفت حال ميده . :d

من که هر چی با خودم کلنجار میرم نمیتونم این بازی رو به عنوان یه MGS قبول کنم. ولی بازی خوبی به نظر میرسه و نمایش خوبی هم داشته و تجربش خالی از لطف نیست, مخصوصا حالا که STEALTH هم قاطیش کردن.:x
با همه این اوصاف ولی بازم برام یه MGS رو تداعی نمیکنه.:d
آقا ببخشيد ولي ايشون كي هستن ؟
از بچه های خودمونه!:d
توی پست اول هم نوشته شده دوست عزیز, تهیه کننده ارشد بازی.;)

آخرین ویرایش:
فکر کنم خودشونم فهمیدن این بازی اصلا به MGS های قبلی نمیاد خواستن اینجوری کمی از اِلمان های MGS های قبلی رو وارد بازی کنن تا حال و هوای بازی بیشتر به نسخه های قبلی بخوره...ولی بازم اون Metal Gear Solid رو از اول نام بازی بردارن بهتره...:d..

جالبه. هر دفعه که تاپیکی در مورد MGS رایزینگ زده میشه همه میریزن میگن:

- آقا سری MGS به فنا رفت.
- آقا این بازی اصلا MGS نیست.
- ما اینو به عنوان MGS قبول نداریم.

خسته نشدید این قدر حرف تکراری زدید؟ بخدا فهمیدیم اینقدر تکرار نکنید. شما بازی نکنید کسی مجبورتون نکرده.

خسته نشدید این قدر حرف تکراری زدید؟ بخدا فهمیدیم اینقدر تکرار نکنید. شما بازی نکنید کسی مجبورتون نکرده.
مشکل بیشترِ دوستان ( نه همه ) اینه که بازی مولتی شده !! البته درستِ که تفاوتش با نسخه0-های قبل یکم زیاده ولی باز هم MGS هستش .

مگه دروغه فردين :d

وقتي بچه ها گيم پلي رو از رو عكس تشخيص ميدن ، اين كه ديگه كاري نداره !
--------
از بچه های خودمونه!:d
توی پست اول هم نوشته شده دوست عزیز, تهیه کننده ارشد بازی.;)

ميدونم باوو ، ولي غلط املايي داشتن من اونو بهشون گفتم .

اون اينه : Shigenobu Matsuyama

حالا اين چي : Matsuyama mentioned

خود منم تا قبل از E3 جزو همین افراد بودم ولی تریلر E3 نشون داد حس و حال MGS توی بازی وجود داره ! درسته سبکش عوض شده ولی حال و هواش همونه !
تنها نکته منفیش اینه که برعکس MGS های قبلی توی هر نمایشگاه یه ویدئوی 15 دقیقه ای نمیذارن :( قدیما نصف لذت نمایشگاهها به ویدئوهای MGSـش بود ! ولی 100% توی TGS بازم از این ویدئوها (که میشه بهشون گفت فیلم کوتاه :دی) می بینیم !

مشکل بیشترِ دوستان ( نه همه ) اینه که بازی مولتی شده !! البته درستِ که تفاوتش با نسخه0-های قبل یکم زیاده ولی باز هم MGS هستش .

MGS1 و MGS2 هم مولتی بودن پس دليل الکی نياريد که چون مولتی شده اين نظرا رو ميدن!

تنها بازی که دیدم میتونستی بدون بیهوش کردن حتی یک نفر بازی رو تموم کنی Splinter Cell: Choas Theory بود حتی آخرش 1 نفر هم نجات میدادی :d حالا ببینیم این به پای اون میرسه یا نه؟ SC دیگه خودشم به پای خودش نرسید اگه این برسه خیلی خوبه.

تنها بازی که دیدم میتونستی بدون بیهوش کردن حتی یک نفر بازی رو تموم کنی Splinter Cell: Choas Theory بود حتی آخرش 1 نفر هم نجات میدادی :d حالا ببینیم این به پای اون میرسه یا نه؟ SC دیگه خودشم به پای خودش نرسید اگه این برسه خیلی خوبه.
توی همه SC ها میشد بدون کشتن یک نفر بازی رو تموم کرد.(به جز کانویکشن)

MGS1 و MGS2 هم مولتی بودن پس دليل الکی نياريد که چون مولتی شده اين نظرا رو ميدن!
درست یادم نیست ولی ابتدا روی PS1 و PS2 عرضه شدن بعدش وساه PC اومد . درضمن من گفتم بعضیا نه همه . این که هممون SNAKE رو به RAIDEN ترجیح میدیم تابلوئه!!! ( البته من BIG BOSS رو :دی ) ولی حتی تو این تریلر کوتاه هم میشه حس و حال MGS حداقل MGS4 رو تو بازی احساس کرد .
ولی من احساس میکنم باز کوجیما رو بازی نظارت داره . چون به نظرم بزرگترین IPش رو نمیزاره خراب کنن . حالا هی بیاد بگه نظارت ندارم . هممون دیگه حرفای ضد و نقیضِ استاد رو یادمون هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or