بدون کشتن کسی میتوانید Metal Gear Solid :Rising را به پایان برسانید!

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
بعد از اولین دموی گیم پلی از بازی چیزی که خیلی به چشم میخورد این بود که با یک بازی کامل اکشن با خشونت و خون بالا رو به رو هستیم اما تهیه کننده ارشد بازی جناب Shigenobu Matsuyama گفته اند که این بازی هم مانند تمام بازی های دیگر سری یک MGS است و به المان های بازی اصلی وفادار خواهد بود و شما میتوانید بدون اینکه حتی یک نفر را بکشید بازی را به اتمام برسانید!
media

در بازی سایبرگ و ماشین های مکانیکی فراوانی وجود خواهد داشت اما شما میتوانید با تکه تکه کردن انها (بریدن) بازی را جوری پیش ببرید که نیازی به کشتن هیچ انسانی نباشد .

MGS های قبلی سلاح های بیهوشی و شوک الکتریکی(مانند چاقو شماره 4) داشتند و بوسیله انها میتوانستید راحت از پس دشمن بر بیاید و نیازی به کشتن انها نباشد.
Shigenobu Matsuyama میگوید این امکانات در Rising هم وجود دارد و همچنان میتوانید بصورت مخفی در بازی حضور داشته باشید. در حالی که شما میتوانید تمام دشمنانتان را از وسط نیز ببرید تصمیم با خودتان است!

منبع خبر

آخرین ویرایش:
من اصلا اهل این قرتی بازی نیستم!!!:d(شوخی)من دل شیر در سینه دارم.و از اونجایی هم که جوانمردم نمیکشمشون!!>:d<بلکه تیکه تیکه شون میکنم:d:d
حالا تاریخ عرضه اش هنوزم اعلام نشده؟

خوب وقتی بازی اومد اول بازی رو با نصف کردن همه تموم می کنم بعد می ریم یه دسته دیگه می زنیم اونو با مخفی کاری تمام . ولی خداییش با شمشیر نصف کردن بیشتر حال می ده به ویژه با اون سیستم جدید و توپش .
هنوز تاریخ دقیقش مشخص نشده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or