بدلکاران (ماشین های ایرانی) HD

ایول. پیکانو عشق است.

ایده:

تغییر رنگ ماشین بصورت بینهایت
روشن شدن چرااغ ماشینها
شاخ به شاخ شدن ماشینها که بشه بصورت آنلاین بازی کرد

منوی تغییر رنگ داره
رو چراغ هاش کار میشه انشاالله هنوز درحد چراغ ترمز و دنده عقبه
آنلاین بشه بازی کرد عالی میشه فعلا با پکیج بلوتوث کار کردم سرعت اجرایش پایین بود شاید به علت ضعیف بودن تبلت باشه در آنتهای بازی شاید روش کارکنماز الویت های انتهای بازیه

داستان این بازی بیشتر رو بدلکاریه تو عکس ها مشخصه اون فیلم دوئل که گزاشتم احتمالا یه بازی جداگونه باشه شاید از فیزیک حرفه ای تر استفاده کنم در حد نید فور اسپید تو نقشه دارم اسلحه هم بزارم با نزدیک شدن به ماشین روبرو یه اسلحه از داخل پنجره به سمتش شلیک کنه البته با هوش مصنوعی شما فق ماشین رو میرونید محیطشم مثل horporsuit میکنم 7 تا دونه طرح برای بازی ماشین دارم این یکیشه دوئل رو شاید تو این بازی نذارم شاید هم برای تبلیغات بازیش بزارم بگم میتونید اصلشو خریداری کنید جداگونه نمونه با فیزیک جدید رو امروز میزارم تاپیک جداگونه انشاالله
انشاالله امروز بازی جدید رو با فیزیک جدید که تو بازیه قبلیم برا pc(CarSimA) استفاده کرده بودم میزارم با تعقیب و گریز و سیستم شلیک خودکار!!!!!!!!!!!
با محیط های NFS hotPorsuit

بعد از مدت ها دلم خواست یه بازی ایرانی بازی کنم. عقش است نیسان گاوی!

اگه تو ورژن های بعدی قابلیت free roam و صدای واقعی برای ماشینا اضافه شه عالیه (پراید صداش خیلی آروم تر از اینه!)

خیلی عالی ولی این گرد و خاکی که به عنوان افکت اضافه کردی بنظرم زیاد جالب نیست و محدوده ی دید رو کم کرده. اگه امکان برداشتن این افکت رو بعنوان یه آپشن تو تنظیمات باشه که هر کی خواست, برش داره خیلی خوب میشه.

Anti Aliasing هم فک کنم نیاز باشه. :p

خیلی عالی ولی این گرد و خاکی که به عنوان افکت اضافه کردی بنظرم زیاد جالب نیست و محدوده ی دید رو کم کرده. اگه امکان برداشتن این افکت رو بعنوان یه آپشن تو تنظیمات باشه که هر کی خواست, برش داره خیلی خوب میشه.

Anti Aliasing هم فک کنم نیاز باشه. :p

ممنون از نظر هیچی مثل نظر ادم رو دلگرم نمیکنه
در مورد افکت و ... همش تو تنظیمات هس یه دفترچه راهنما برای بازی باید بسازم برای تنظیمات و قابلیت های بازی
آنتی الایز هم تو نسخه اندروید بستگی به گوشی و تبلتتون داره این از ادیتور یونیتی ضبط شده تو گوشی و تب گرافیک و نورپردازی بازی خیلی بهتر ه

بازی لحظات آخر رو داره سپری میکنه هرکی سایت معروفی چیزی داره میتونیم زدو بند کنیم یعنی تبلیغ بازی رو رو صفحه اول بازی بزاره ما هم تبلیغ سایتشو تو صفحه اول بازی یا Splash Screen میزاریم

خسته نباشید دوست عزیز.. فیزیک جالبی داره و گرافیکشم برای پلتفرمش مناسبه فقط یک مقدار مسیر رو حتی با تغییر رنگ میتونی بولد تر کنی یکم منظم تر میشه لول دیزاینرم که بیاد کاملترش میکنه. فقط یه پیشنهاد :

از اونجایی که بازی های ایرانی لذتشون به نوستالژی بودنشونه موسیقی راک به نظر به اون حس لطمه میزنه اگر بتونی از موسیقی های ایرانی حتی بی کلام یا ریمیکس شده که کمتر مشکل لایسنس بر خورد کنی استفاده کنی موفقیت بیشتری کسب میکنی ..
بازم تبریک بابت پشت کارت .. پاینده باشی..

خسته نباشید دوست عزیز.. فیزیک جالبی داره و گرافیکشم برای پلتفرمش مناسبه فقط یک مقدار مسیر رو حتی با تغییر رنگ میتونی بولد تر کنی یکم منظم تر میشه لول دیزاینرم که بیاد کاملترش میکنه. فقط یه پیشنهاد :

از اونجایی که بازی های ایرانی لذتشون به نوستالژی بودنشونه موسیقی راک به نظر به اون حس لطمه میزنه اگر بتونی از موسیقی های ایرانی حتی بی کلام یا ریمیکس شده که کمتر مشکل لایسنس بر خورد کنی استفاده کنی موفقیت بیشتری کسب میکنی ..
بازم تبریک بابت پشت کارت .. پاینده باشی..

خیلی ممنون بابت نظر
من خودم لول دیزاینم در حد صفره اما طریقه ی ساخت هر محیطی رو بلدم اما خلاقیت ذهنی برای چی ساختنش ندارم
موسیقی هم برای تریلر و اول بازی خواستم یه هیجانه کاذب بدم بهش دارم سعی میکنم قابلیت اینکه موسیقی رو کاربر خودش به صورت آنلاین لینک بده تو تنظیمات یا از دستگاهش انتخاب کنه، رو به بازی اضافه کنم تا مشکل لایسنس و موسیقی غیر مجاز نداشته باشه بازی
بازم بابت نظر ممنون دوست عزیر

خیلی ممنون بابت نظر
من خودم لول دیزاینم در حد صفره اما طریقه ی ساخت هر محیطی رو بلدم اما خلاقیت ذهنی برای چی ساختنش ندارم
موسیقی هم برای تریلر و اول بازی خواستم یه هیجانه کاذب بدم بهش دارم سعی میکنم قابلیت اینکه موسیقی رو کاربر خودش به صورت آنلاین لینک بده تو تنظیمات یا از دستگاهش انتخاب کنه، رو به بازی اضافه کنم تا مشکل لایسنس و موسیقی غیر مجاز نداشته باشه بازی
بازم بابت نظر ممنون دوست عزیر

بهتره اول به صورت پلان از بالا و 2d طراحی مرحلت رو برای خودت اتود بزنی بعدش سعی کنی همونو 3d کنی برای شروع هم میتونی عکس یا پلان های پیست های معروف یا پیست های تست تاپ گیر و امثال اون رو سرچ کنی و بعد از بازسازیش ابزار و موانع stunt مورد نظرت رو جایگزاری کنی..
طراحی اولیه میشه یه چیزی مثل این اگر از عکس های هوایی گوگل استفاده کنی..
viewer.php
[/URL][/IMG]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or