شایعه بخش Co-op برای God of War III؟!

Victarion

Loyal Member
سایت The Gamer Access که به نظر سایت معتبری نمی‌رسد ادعا می‌کند در سایت Retail Sony's Loyalty به نکته جالبی در مورد GOW III برخورده است.

به گفته این سایت در یکی از Quizz های Playstation RLS به وجود بخش Co-op انلاین برای God of War III اشاره شده است و در واقع این امر را تایید کرده است.

gow3-coop-confirmed.jpg

هنوز صحت این خبر توسط سونی تایید نشده است و یک شایعه می‌باشد.

ممنون کیوان جان .حالا نه بخش CO-OP به نظر من یه بخش چلنج آنلاین بزاره توپ میشه که شما با دوستت تون تو یه محیط جمع شین از در و دیوار از ضعیف به قوی نیرو بریزه که شما با کشتنشون رنک بگیرین به نظرم برای این بازی جالب میشه .

آخرین ویرایش:
برهان یادته چند وقت پیش به منم اینو گفتی! :d
ولی خوب اگر قرار باشه چنین بخشی باشه مطمئنا سلاح blades of athena در کار نخواهد بود!یعنی نمیشه که باشه :d
مثلا یک نفر با boa بیفته به جون دشمنا و ... چیزی نمیمونه دیگه اون بنده خدایی هم که سلاحی غیر از اون داره باید همین جوری چرخ بزنه! :d

با فرضیه ی پست 3 موافقم!
امیدوارم بخش آنلاین اونجوری نداشته باشه گند بزنن به بازی :d

اولین چیزی که به ذهن آدم میرسه اینه که اگه بخواد واقعا همچین چیزی باشه, کاراکتری که برای ارتنر کریتوس:laughing: در نظر گرفتن کی هست؟! اگه اونجوری که آقا علیرضا گفتن باشه بهتره تا Co-Op انلاین! :confused:

من یادمه از خیلی وقت پیش حرف اضافه شدن مد Co Op به بازی بود اما هیچ وقت تایید ناشد.

به نظر من این مد یکی از سرپرایز های GoWIII خواهد بود!!

شایعه حضور هرکول تو بازی رو یادتون هست؟

شایعه حضور هرکول تو بازی رو یادتون هست؟
والا من که اون اوائل گفتم شاید هرکول رو توی بازی ببینیم ولی همه گفتن محاله ! ولی هنوزم فکر میکنم توی این بازی یا نسخه بعدی یه خبری از این شخصیت بشه (حتی شده به عنوان یکی از غولهای بازی :دی) چون از نظر معروف بودن و محبوب بودن شاید بزرگترین شخصیت ممکن در این زمینه باشه !

آریا من دوست دارم هرکول رو به عنوان یک شخصیت قابل بازی ببینم!! فرض کن هرکول هم با استیل و درجه خشونت کریتوس تو بازی باشه، چه میشه واقعا!!!

اگه چند تا از این خداها رو هم قابل بازی کنن بد نیست!! مثلا با آرتمیس بازی کنی!:biggrin1:

شما مطمئنید که شماره ی بعدی هم در کار هست؟! فکر نکنما! چون تا جایی که من میدونم بازی سه گانه است! اگه نباشه به نظر خودمم عالی هست ولی میگن بازی فقط سه شماره خواهد داشت!
دوست عزیز چندین بار گفته شده که در این شماره داستان کریتوس تموم میشه ولی این فرانچیز حالا حالاها ادامه داره.فکر نکنم سونی هم دلش بخواد به این زودی از این سری دست بکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or