نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
متاسفانه اشتراک من در شماره ی قبلی به پایان رسید و بخاطر اینکه امسال درگیر کنکور هستم و تصمیم دارم PC رو جمع کنم تا حول و حوش اخبار بازی و تکنولوژی رایانه ای نباشم ، اشتراک خودم را تمدید نمی کنم.البته در سال آینده و بعد از کنکور ، یک اشتراک یک ساله خواهم گرفت.
شما بهترین کار رو کردی. هر چی به درس و زندگی بیشتر فکر کنی خیلی بهتره. خیلی خوشحالم
امیدوارم مجله به همان فرم قبلی خودش برگردد چون من اصلا" دوست ندارم از بخش های مهمی مانند پاسخ به سوالات ، معرفی چند بازی جدید و نسبتا" جدید ، کالبدشکافی نرم افزارها ، فوت و فن های ویندوز XP و خیلی از بخشهای دیگر صفحه کم شود یا ادامه ی مقاله را درون سایت ببینم فقط بخاطر اینکه مجله رنگی شده و ورق هایش روغنی شده اند.
من با قرار دادن ادامه ی مقالات در سایت کاملا مخالفم
من همان کاربر بدون رنگ رو که در بین صفحات انبوه و خواندنی اش در مورد همه چیز غرق می شدم خیلی خیلی خیلی بیشتر از فرم کنونی مجله دوست دارم.
مسلما پیشرفت تکنولوژی در زمینه ی مطبوعات انکار ناپذیر است. مجله ی کاربر هم برای این که رقابت را در این عرصه فشرده تر کنه مجبور شد مجله رو به صورت رنگی عرضه کنه.
آخه مگه میشه بحث آزاد دکتر آزاد رو خواند در حالی که نصفش بخاطر رنگی شدن مجله حذف شده است ؟ یا اینکه دلم رو به 4-5 صفحه ی بازی خوش کنم که قطعا" برای شهریار خیلی خیلی کم هستند و اون استعداد بیشتر از این نوشتن رو دارد.حالا چه اشکالی داشت عکسها و قالب صفحات همون سیاه و سفید کلاسیک که در نهایت کیفیت بود می ماند ؟ من از عکسهای رنگی سری جدید اصلا خوشم نمیاد و با دیدن شون خیلی خیلی ناراحت می شوم.
به زودی یه فورم 30 صفحه ای به مجله اظافه میشه و همه چیز میشه عین اول.
* من تصمیم گرفتم هر ماه یه مجله ی الکترونیکی بسازم و اون رو توی سی دی قرار بدم. البته به صورت رایگان. اگر حمایت بشه از ماه های آینده هم خواهد بود. این مجله جدا از بخش گیم خواهد بود.
امیدوارم مسئولین و دست اندرکاران مجله تدبیری اتخاذ کنند تا
کاربر دوست داشتنی من باز هم به روال سابق بازگردد.من اون
کاربر را خیلی بیشتر دوست داشتم و ازش لذت می بردم....
شهریار ، لطفا" از مسئولین مجله بخاطر اینکه در شماره آخر اشتراک یک CD Tools را برایم فرستادند از طرف من خیلی زیاد تشکر کن و آرزوی موفقیت و سربلندی براشون و از جمله خودت...

[/QUOTE]