بحث پیرامون مجله بازیرایانه

محمد جون تورو خدا حداقل یکی 2 تا بازی PSP بزارین توش!مردیم...نمیشه تو شماره بعدی JAMES CAMERON AVATAR رو بزارین؟!(آخه اکثر بازیهای جدید رو دارم! :D)
سلام دوست عزیز
چشم من حتما میگم که توی DVD شماره بعدی بازی PSP هم قرار بدن. البته کدوم بازیش رو دست من نیست ولی سعی میشه که بازی های معروف و پر طرفدار قرار بگیره.
ببخشید انتقاد کردم.!!معذرت می خوام.گفتم به عنوان یکی از طرفدارای مجله نظرمو بگم.چون اصلا صورت جالبی نداره که عکس رو جلد با پوستر یکی باشه.من به شخصه خوشم نیومد.
دوست عزیز دعوا نداریم که، شما نظر خودت رو گفتی منم خیلی محترمانه گفتم که مشکلش چیه، این شماره هم استثنا این کار انجام شد چون همین Art های این بازی طرفدار زیاد داشت و مسئولان مجله هم چون این Art ها رو به صورت انحصاری با رزولوشن بالا در اختیار داشتند به عنوان جلد و پوستر انتخاب کردن تا اگر کسی دوست داشت استفاده کنه.

با تشکر

اقا فقط تو dvd آين شماره قسمت نمايشگاه رسانه ها ي ديجيتال بازي رانندگي در دليجان رو داشتيد؟ :cool:
شايد تو سطح كشور زياد مورد توجه قرار نگيره اما تو شهر خودمون بچه ها مي تركونن... آخه شهر نسبتا كوچيكه و شبيه سازي همه قسمتهاش كار زياد سختي نيست...
با ماشين ميام در خونه خودمون يه بوق به افتخار جمع مي زنم :biggrin1:

Dissidia پیش نمایشش توی شماره 30 همون Darksiders چاپ شد پس خیلی خوب برسه نوبته نقدش برا 31 بوده که الان 32 هم در اومده:biggrin1: زیاد عجیب نیست. میگم تو دعا کن چاپ بشه، حالا دیر و زودش زیاد فرق نمیکنه، البته من تو این بازی ژاپنی ها چیزی سر در نمیارم ولی خب کلا یه قانونی میگه همشون (جَفَنگـن):biggrin1:

پ.ن:خوشبختانه بهزاد اینجا نمیاد:biggrin1:
سره Preview هم چنان عذابی به ما دادن که نگو !!! 6 ماه طول کشید تا چاپش کردن :دی ! مجله با Dissidia مشکل داره :دی !
پ.ن : ماکان و مهدی و ... اینا که هستن :دی
برو بچه جاپونی باز حمله کنن :دی !

ممد بگو اسم این شهر مارو درست بنویسن دفعه دیگه ها
پرهام کجا اسم شهرتون رو غلط نوشتن؟:دی من ندیدم
پ.ن : ماکان و مهدی و ... اینا که هستن :biggrin1:
اونا که کلا عددی نیستند:دی باز خودِ بهزاد هیکلش درشته بهتره آدم ازش حساب ببره:دی

کسی تو شیراز تونسته مجله رو گیر بیاره؟ من که هر وقت میرم تونمایندگی میگه هنوز نیوردیم...:(
سلام!
نمایندگی اش که همون روز اول آورده بود. الان تمام کیوسک های روزنامه فروشی هم دارند. من خودم از یک کیوسک تو ملاصدرا گرفتم.

ولی با این تفاسیر خدا به داد پیش نمایش FFXIII برسه! اگه تو شماره بعد نیاد که دیگه هیچی دیگه!!
قرار بود یه مقاله ی تپل از Versus ، Xiii ، Agito بنویسه ! جلد هم قرار بود باشه ولی دیگه بعید میدونم نوشته شه !

داخلی جلد . اسامی برنده ها .
" ماهشهر " رو نوشتن " ماهشر "
اُه:دی گیر میدی ها پرهام حالا یه بار یکی از شهرتون برنده شده برو حال کن ننوشتیم بندری کوچک زیر پونس نقشه:دی

پ.ن: من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد از بچه های مجله کسی تو ماهشهر فامیل داشته باشه:دی

سلام
اُه :دیگیر میدی ها پرهام حالا یه بار یکی از شهرتون برنده شده برو حال کن ننوشتیم بندری کوچک زیر پونس نقشه :دی
برو بابا :دی
اگر شهر ما نبود که نصف ایران از گرسنگی میمرد :دی
پ.ن: من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد از بچه های مجله کسی تو ماهشهر فامیل داشته باشه
چرا . فکر کنم یه عساکره داشتین تو بساط ! :دی اون مال اینوراست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or