بحث پیرامون مجله بازیرایانه

با عرض معزرت اما حالم بهم خورد از شماره جدید. من بعد از 1سال بازیرایانه گرفتم شماره شهریور اما واقعا نا امید شدم بخصوص dvd که جای این مسخره بازیا اینکه هر یه دقیقه یه بار جمله بریم صحبت های سازندههاشو گوش کنیم یه چندتا تیزر از بازیها میزاشتن سنگینتر بودن یا لاقل قسمت مجری بر میداشتن یاده برنامه های مزخرف صدا و سیما افتادم. واقعا متاسفم همین....

خواهشا اصلا به این بازیهای ایرانی نپردازین چون دوزارم نمیارزه!حالم ازین بازی ایرانیا بهم میخوره تو این شماره 2 صفحه رو به اون بازی مزخرف دفاع از کربلا اختصاص دادین,حالم از عنوانش بهم میخوره اینا سیاستو تو بازیم دخالت دادن.
نمیدونم چرا همه مجله ها دارن میرن سراغ نقد این بازیا,حالا اگه ارزششو داشت اشکالی نبود ولی خیلی چرتن(همشون از دم)

با عرض معزرت اما حالم بهم خورد از شماره جدید. من بعد از 1سال بازیرایانه گرفتم شماره شهریور اما واقعا نا امید شدم بخصوص dvd که جای این مسخره بازیا اینکه هر یه دقیقه یه بار جمله بریم صحبت های سازندههاشو گوش کنیم یه چندتا تیزر از بازیها میزاشتن سنگینتر بودن یا لاقل قسمت مجری بر میداشتن یاده برنامه های مزخرف صدا و سیما افتادم. واقعا متاسفم همین....
به شدت باهات موافقم!!!!

واقعا این شماره عالی از آب دراومده بود...!البه احساس میکنم مجله یه ذره زیر سایه ی دی وی دی قرار داره چون واقعا دی وی دی عالی بود...!همه چیز گزارش Gamescom خوب بود ولی مصاحبه با کین از همه ی قسمت هاش بهتر شده بود:d واقعا ممنون...:d

من پوستر رو همون لحظه انداختم توي سطل اشغال...:biggrin1:

منم همین طور
پوستر واقعا آشغال بود

راستي يه سوال...
انتقاد ها رو بايد كجا بكنيم ؟!؟
مثلا سر همين پوستر اشغال (:sick:) و ...
جالب اینه که این پوستر بعد اون تقویم هیلو 3 بهترین پوستری بود که از بازیرایانه دیده بودم...:love: (کلا پوستر یه چیز کاملا سلیقه ای هستش و نباید انتظار داشت که همه خوششون بیاد...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or