بحث پیرامون مجله بازیرایانه

واقعا با نمره اي كه به demons souls دادن گندشو دراوردن . به همچين شاهكاري كه متوسط امتيازاتش حدود 90 % نمره ي بد 14 دادند !‌ در كل مجله بد نبود ولي از اون نقد واقعا ناراحت شدم ... .
الان یه مشکلی وجود داره اینه که کلا مد شده هر بازی ای که سخت باشه باید نمره بالا بگیره که Demon Souls هم یکی از این بازی ها هستش. در ضمن در ابتدای مجله ذکر شده که نقد ها نظرات شخصی نویسندگان هستند

نقد رو بخونید مشکلات بازی رو هم میفهمید!فقط یه چیزی اونم اینکه این نمایندگی هارو نگفتین!:دی
من که اینقدر بیکار نیستم بشینم جای همه نمایندگی ها رو یاد بگیرم:دی فردا صبح زنگ میزنم میپرسم براتون و یه تعدادیش رو اینجا قرار میدم

خب منم مجله رو گرفتم فقط چند تا نکته ی اساسی!
1-Preview نینجا گیدن 2 رو اقای میر مظفری نوشتن نه آرش!در ضمن کلی از این نقد به باد فنا رفته چون که 8 صفحه بودش و فقط 4 صفحه ی عظیم مصرف تاریخچه و معرفی کرکتر شده بود اما ظاهرا دوستان برای جلد مجله زیاد ارزش قائل نشدن!
2-واقعا نمره ها عجیبه...اخه BiB حقش 16 ـه؟حالا نمیدونم اما یکم عجیب بود!
3-کلی ایراد توی چاپ وجود داره!بعضی از کلمات برعکسه و بعضی هم اشتباه چاپ شده!
4-چرا انقدر Preview ها زیاد شده؟!
5-دی وی دی مجله فوق العاده بود!هرچند که بعد از نیم ساعت حوصله ی آدم سر میره اما بازم خیلی خوب بود!
6-Halo 3 ODST خیلی دیر چاپ شده!بازی بیش از یک ماهه که اومده!
7-چرا انقدر Review های بازی های PC زیاد بوده؟

خب منم مجله رو گرفتم فقط چند تا نکته ی اساسی!
1-Preview نینجا گیدن 2 رو اقای میر مظفری نوشتن نه آرش!در ضمن کلی از این نقد به باد فنا رفته چون که 8 صفحه بودش و فقط 4 صفحه ی عظیم مصرف تاریخچه و معرفی کرکتر شده بود اما ظاهرا دوستان برای جلد مجله زیاد ارزش قائل نشدن!
2-واقعا نمره ها عجیبه...اخه BiB حقش 16 ـه؟حالا نمیدونم اما یکم عجیب بود!
3-کلی ایراد توی چاپ وجود داره!بعضی از کلمات برعکسه و بعضی هم اشتباه چاپ شده!
4-چرا انقدر Preview ها زیاد شده؟!
5-دی وی دی مجله فوق العاده بود!هرچند که بعد از نیم ساعت حوصله ی آدم سر میره اما بازم خیلی خوب بود!
6-Halo 3 ODST خیلی دیر چاپ شده!بازی بیش از یک ماهه که اومده!
7-چرا انقدر Review های بازی های PC زیاد بوده؟
سره DVD ها سه هفته دیرتر مجله چاپ شد و گرنه شاید باورت نشه من ODST حدود 17 مرداد نوشتم :biggrin1:

آره خودم تو این جریانات هستم!متاسفانه چند تا Preview دیگه هم منقضی شد!
آهان اینم بگم که قرار بود Preview بازی Soul Calibur Broken Destiny هم چاپ شه هم چاپ نشده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or