بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ناراحت نشیدا من که مجله رو فقط به خاطر پوسترش میگیرم چون جایی رو نمیشناسم پوستر بفروشه تو شهرمون:)
نقد و پیشنمایش که ماشالله تو نت پره دی وی دی تون هم دفعه پیش ویروسی بود!!!!!!

آخه coverage e3 که کلی ازش گذشته و همه تریلر هاشو دیدن دیگه ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قرار بود مطلب جدید داشته باش ه ارزش خرید داشت ولی الان نه!!!

آخه coverage e3 که کلی ازش گذشته و همه تریلر هاشو دیدن دیگه ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قرار بود مطلب جدید داشته باش ه ارزش خرید داشت ولی الان نه!!!
به قول آریا خوبه یه یادی میکنیم.:biggrin1: آخه E3 جالبی بود یه یادی بشه ازش بد نیست.:biggrin1:

جدا با اين همه طرفدار اما اينكه اين مسوولين هنوزم بعد از اين همه مدت نتونستن
يه روند مشخصي براي مجلشون تعيين كنن واقعا جاي تامل داره.دوستان هم لطفا جبهه نگيرن.
بالاخره يه زماني مشخص كنند كه اين بنده خداها اينقدر علاف نش.اصلا بگن هر سال يه شماره.
فلان تاريخ منتشر ميكنيم اون تاريخ منتشر بشه يك ساعت هم تاخير نداشته باشن.
جدا كم لطفي ميكنن حالا مطالبشونم هر جقدر خوب باشه اما با اين روند نميشه كارشون رو خوب دونست.

من نمی دونم اینها کارشون مجله نوشتنه یا به عنوان شغل دوم و یه کار تفریحی مجله رو بیرون می دن؟ به احتمال زیاد تفریحی باشه چون آدم هرچقدر هم که وقت برای مجله بزاره ولی باز اینقدر نباید طول داشته باشه!! نمی خوام اسم بازینما رو بیارم ولی اگه بهونشون قسمت جمع کردن مجله و پخش اونه پس چرا بازینما این مشکل رو نداره؟( آخه یه جا خونده بودم مشکل تو پخشه!!:eek:).

سلام .

بنده برای چندمین بار عرض میکنم : بازی رایانه همین العان هم به صورت فصل نامه منتشر میشه اما هم عوامل عزیز بازی رایانه و هم طرفداران و خریداران از مزایای بی شمار یک فصل نامه با پتانسیل بالای بازی رایانه محرومن .

بدون شک اولین ضرر چنین وضعیتی متوجه خود مجله و عوامل تحریریه است که مطالب غنی و به روز خودشونو با کلی مرارت و دقت ، سر وقت آماده میکنن ولی با وضعیت اینچنینی انتشار مجله به شکلی کاملاً غیر منطقی و تحمیلی بخش غالب زحماتشون از بین میره .

من برای چندمین بار پیشنهاد میکنم ، بازی رایانه رو به صورت یک فصل نامه وزین و پربار و سر وقت با توجه به موارد زیر منتشر کنین :

- بازی رایانه با مطالب بنیادی تر و نقد عناوین شاخص و قابل پرداخت فصل ( در مقابل عناوین ماه که غالباً در اکثر موارد چیزی برای نقد ندارند ) و در صورت امکان افزایش صفحات .
- دو حلقه DVD شامل Trailer های جدید و نسخه های PlayableDemo در دسترس عناوین جدید ، مینی گیم های شاخص ، فایل های مورد نیاز بخش مادسازی ، گزارش های زیر نویس شده مراجع شاخص مثل GT و IGN تحت مضمون روند ساخت عناوین آتی ، موسیقی بازی های شاخص ، فایل های تصویری ، در نهایت و در صورت امکان یکی از عناوین شاخص منتشر شده .
- از همه مهمتر ، افزایش قیمت تا دو و نیم برابر قیمت کنونی . البته در صورت تقید و التزام به خصوصیات یک فصل نامه وزین و حفظ جامعیت محتوای مجله در عین افزایش سطح کیفی محتوای اون .

کاملاً مشخصه که انتشار یک فصل نامه با توجه به سرعت بالای ابطال اخبار صنعت بازی و عمر کوتاه پیش نمایش ها و انتشار جزئیات جدید از عناوین شاخص ، نمیتونه با همون محتوا و رویکرد نگارش مقالات یک ماهنامه منتشر بشه ؛ راه حل هم اینه که به عناوین شاخص در حال ساخت و منتشره ماه پرداخت و از عناوین بی اصالت چشم پوشید و نقد هارو هم کمی عمیق تر و تخصصی تر کرده و به حاشیه انتشار و ساخت فلان عنوان خاص هم توجه داشت .

البته با تمام این موارد کاملاً مشخصه که نظم بخشی به روند انتشار بازی رایانه خیلی بهتر از تبدیل ماهنامه به فصل نامه است و این پیشنهاد فقط به دلیل مشاهده طولانی مدت و عدم رفع این بی نظمی واقعاً مضر ، ارایه شده ؛ با این فرض که هیچ امیدی به رفع این مشکل نیست و تلاشی مفیدی و منتجی هم در این زمینه صورت نمیگیره .

بچه ها غر نزنید که مجله به دست من رسید!!:biggrin1:

پوسترشم AC2 هست.

کلا شماره خوبی به نظر میاد، یه پیش نمایش خوف هم از GOW3 هست که کار آرش هست. از همه مهم تر هم بهترین بازی های E3 هست که از الان میشه مطمئن بود سرش دعوا میشه!!:biggrin1: (حساب کنید دیگه، 1-Heavy rain و 2-Uncharted و God of War3 و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or