بحث پیرامون مجله بازیرایانه

کارهای چاپش هم تموم شده نهایتا تا دو روز دیگه میدن دست نماینده هاشون تا 5 روز دیگه هم در دکه ها میتونید بخرید
شرمنده، يه سوالي داشتم راجع به نمايندگي ها...
توي مشهد ندارين؟:biggrin1:

من هیچ کاره هستم در این زمینه چون با هاشون تماس گرفته بودم مطلع شدم
منم از مسئولين پرسيدم. شرمنده اگه منظورم رو اشتباه متوجه شدين.

آخرین ویرایش:
این شماره مث اینکه فقط تریلر های e3 رو داره من دنبال درایور جدید ati هستم اگر کسی می دونه اونم تو دیویدی شون هستش ؟
شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم نمی دو نستم کجا بپرسم میشه بگین چه مدت طول میکشه از کاربر جدید به کاربر فعال تبدیل بشم مزایاش چیه ؟

واقعا بعد از این همه مدت خوندن مطالب E3 دیدن داره.:biggrin1:

آرش جان خواهشا از پست های شبیه اسپم بپرهیز ! :biggrin1: خیلی خطرناکه !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
من یکی که تا موقعی که گزارش E3 رو تو بازیرایانه نخوندم ؛ E3 هنوز برام تموم نشده... :biggrin1: :love::love::love::love::love:

من یکی که تا موقعی که گزارش E3 رو تو بازیرایانه نخوندم ؛ E3 هنوز برام تموم نشده...

ایضا منم همینجوری هستم! هنوز سمت هیچ خبری از E3 نرفتم (البته منهای ان مهم هاش!!) تا گذارش های بازیرایانه خز نشه...

ایضا منم همینجوری هستم! هنوز سمت هیچ خبری از E3 نرفتم (البته منهای ان مهم هاش!!) تا گذارش های بازیرایانه خز نشه...

من که عاشق مطالبی هستم که آقای دشتی می نویسه:love::love::love: (من اصلا مجله رو به خاطر مطالب آقای دشتی می نویسم

برید بابا با ای مجلتون که هرسال یه شمارش میاد:cheesygri
شوخی کردم به جز این مشکل این مجله دیگه هیچ ایرادی نداره.خیلی با حالتر مجلات دیگر یه صفحش می ارزه به کله یه شماره به این بازینما و دنیای بازی اشغال:sick: که خریدنشون فقط به معنیه ریختن پول در چاهه توالته تازه خیلی به صرفست تازه با محتواش ارزون تر از بقیشونه بازینما با dvd 4000 تومنه بازی رایانه که روزنامست ولی600

چرا تو مجله بازی رایانه بیشتر در مورد بازی های ps3 هست مخصوصا دموهاش که تو دو شمارهی قبلی فقط سه تا بازی xbox بود بقیه همه ی دمو های ps3?

عجب ایرادایی خوب ممکنه به یه شماره بازی هایی برسه که مختص سونی هست و بر عکس.البته من همیشه این سوال بوده که بازی های پلت فرم بر چه اساسیمثلا تو قسمت 360 نقد میشوند:d(همینطوری پرسیدم حس کنجکاوی)
مجله قراره تا آخر هفته بیاد تاخیر نکنه خوبه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or