بحث پیرامون مجله بازیرایانه

متاسفانه داره اينجوري مي شه و اين خيلي بده واسه آينده مجله
خوب خودشون هم نمی خواناین اتفاق بیفته.به هر حال با اینکه گاهنامه هست باز هم من این مجله رو به مجله های دیگه ترجیح می دم.

خوب خودشون هم نمی خواناین اتفاق بیفته.به هر حال با اینکه گاهنامه هست باز هم من این مجله رو به مجله های دیگه ترجیح می دم.
منم از صميم قلب بازي رايانه رو دوست دارم و به نظرم تنها مرجع تخصصي بازي هاي رايانه اي تو ايران و حتي خاورميانه هست....
اما بهتره با چشم باز تر نگاه كنيم.....
مگه چه مشكلاتي مي تونن پيش بيان كه اينقدر و به دفعات انتشار يه مجله رو به تاخير بندازه؟
من اصلا دووست ندارم اينو بگم ولي اينطور به نظر مي رسه كه مديران مجله كم كاري مي كنن وكاملا بي توجه هستن :(
خيلي دوست داشتم بدونم واقعا مشكل اصلي چيه... اگه ما اينجا روشن مي شديم ديگه اينقدر بحث و درگيري هم نبود.....

من خودم هم خیلی به این مجله علاقه دارم. ولی مجله ی بازی باید زود به زود بیاد تا به روز باشه. چون بازی یه چیزیه که خیلی زود کهنه می شه و جدیدش میاد. اگه مجله ی ساخت بازی بود ایرادی نداشت دیر بیاد. چون مطالب 10 سال پیش برای ساخت بازی رو هنوزم می شه استفاده کرد. ولی بازی در عرض 4-5 سال کلا نسلش عوض می شه!!

فکر کنم باید پیش نمایشها حذف بشن بدون شوخی
حالا ببین اون یکی مجله ها چین که با این وضع هم نمیتونن رقیب بازی رایانه بشن
خودمونیم اگه یکی از این رقیبا یه تکونی به خودشون بدن راحت این مجله رو از دور خارج میکنن
اینا میبینن بی رقیبن خیالشون راحته

فکر کنم باید پیش نمایشها حذف بشن بدون شوخی
حالا ببین اون یکی مجله ها چین که با این وضع هم نمیتونن رقیب بازی رایانه بشن
خودمونیم اگه یکی از این رقیبا یه تکونی به خودشون بدن راحت این مجله رو از دور خارج میکنن
اینا میبینن بی رقیبن خیالشون راحته

این بی رقیبی تقصیر ماست اگر شماره بعدی رو هیچکس نخره دیگه جرات نمیکنن اینقدر تعلل کنن:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or