بحث پیرامون مجله بازیرایانه

خبر جالب رفتم سرزمین گفت برات یه مجله گفتم بیارن . حالا فردا می رم می گیرمش . همون شماره ی اردبیبهشتش
سرزمین عمرا" فقط برای یک نفر اینجور کاری را انجام بدهد.
100% فروشنده که حدس می زنم نامش آقا صفا یا فریدون باشد می خواسته چاپلوسی ات را بکند تا بدین وسیله ، هر بار برای خرید بازی جدید اول به اونجا سر بزنی و در نتیجه مشتری دائمی شون بشوی.
سرزمین معمولا" وقتی مجله می آورد 30-40 تا روی هم سفارش می دهد.

سرزمین عمرا" فقط برای یک نفر اینجور کاری را انجام بدهد.
100% فروشنده که حدس می زنم نامش آقا صفا یا فریدون باشد می خواسته چاپلوسی ات را بکند تا بدین وسیله ، هر بار برای خرید بازی جدید اول به اونجا سر بزنی و در نتیجه مشتری دائمی شون بشوی.
سرزمین معمولا" وقتی مجله می آورد 30-40 تا روی هم سفارش می دهد.

اسمش حسنه . اندازه ی موهام ازش سی دی گرفتم چه نرم افزار چه بازی قرار بوده یکی برام بزاره گفت برات گذاشتم بعدش یه مرده اومده به التماس منم روم نشده گفتم زشته بزار بدم اما عصری می رم خبر بهت میدم

بالاخره بعد از عمري من تونستم تهيش کنم عجب پوستر تميزي داره من الان جلو چشممه هر چقدر نگاش ميکنم سير نميشم
به نظر من بخش موج نو اين اين مجله از همش عالي تر کار کرده
کلا خيلي جالب بود فقط در مورد اي 3 بود

رفتم و مجلو رو گرفتم ه قول یارو گفتنی هرچقدر میبینمش سیر نمی شم

به نظر من بخش موج نو اين اين مجله از همش عالي تر کار کرده

همیشه همینطور بوده . البته رای یه Pro- Gamer :cheesygri

مجله این شماره خوب بود اما cd افتضاح بود به نظرم باید این شماره DVD میزد.
مطمئن هستید فقط خوب بود.به نظر من که منتقد مقالان و نوشته های بازی رایانه هستم این شماره فوق العاده عالی بود.جا دارد از کادر تحریریه مجله بخاطر زحمت شبانه روزی شون در آماده شدن بموقع مطالب یاد کنم و بهشون تبریک بگم.
VCD هم مشکلی نداشت و بعلت محدودیت حجمی اون فقط بخشهایی از کنفرانسهای مهم و دموهای پربیننده E3 2006 را گذاشته بودند.یادمون نره اجتناب سردبیر بازی رایانه از DvD زدن جلوگیری از تکرار عاقبت شوم دو مجله ی دیگر است که بخاطر بازیهایی که در DvD هاشون می گذاشتند خیلی مسخره شدند.
امیدوارم آقای عبدالهی و کادر اعضای تحریریه شون همین روند را حفظ کنند.;)

یه چیزی میگم بچه ها خداییش عینه حقیقته.
بازیرایانه با این امکانات خیلی خیلی بهتر از EGM و Gamespot و Game-Info... و کوفت و درد و غیره است
به خدا آدم وقتی می بینه حمیدرضا دشتی
43.gif
4 ماه قبل از E3 و بدون حظور در اونجا تونسته چنین پیشنمایی از DEAD RISING بنویسه شاهکاره

فقط از یه چیز ناراحتم
شماره قبلی Modchip برای PSP رو مطلبش رو از سایت پرشین گیمرز و عکسش رو عینا از روی همون سایت کپی کردن که جای پاک کردن آرم اون سایت تابلوئه

این شماره هم EVO کنسول جدید اینجوری بود

نوشته شده توسط حامد:
مطمئن هستید فقط خوب بود.به نظر من که منتقد مقالان و نوشته های بازی رایانه هستم این شماره فوق العاده عالی بود.جا دارد از کادر تحریریه مجله بخاطر زحمت شبانه روزی شون در آماده شدن بموقع مطالب یاد کنم و بهشون تبریک بگم.
VCD هم مشکلی نداشت و بعلت محدودیت حجمی اون فقط بخشهایی از کنفرانسهای مهم و دموهای پربیننده E3 2006 را گذاشته بودند.یادمون نره اجتناب سردبیر بازی رایانه از DvD زدن جلوگیری از تکرار عاقبت شوم دو مجله ی دیگر است که بخاطر بازیهایی که در DvD هاشون می گذاشتند خیلی مسخره شدند.
امیدوارم آقای عبدالهی و کادر اعضای تحریریه شون همین روند را حفظ کنند.;)
من که نگفتم تو dvd بازی بزنند توش میتونستن بیشتر تریلرهای E3 رو بزنند.

به نظر من این شماره جدید جای تشکر زیادی داره چون واقعا مقالاتش خوب درامده بود مثلBIOSHOK -Hellgate و کنفرانسها که عالی بود درکل این بهترین شماره ی مجله بود(از نظر من)
امیدوارم طبق گفته ی اقا بهزاد مجله شماره بعدش اخر این ماه بیاد!!!
راستی اقا شما چرا dvd بازیهای جدیدرو نمیدین؟

حامد جان
من كه به شخصه فقط بازي رايانه رو خريداري مي كنم و بس.ولي مجلات ديگه كه به همراه مجله دي وي دي عرضه مي كنن،اختياري هستش .يعني اگه بخواي مي توني مجله رو همراه دي وي دي بخري و اگه نخواي....
ولي منم با حامد موافقم،يعني همين رويه رو ادامه بدن خوبه :cool:
راستی اقا شما چرا dvd بازیهای جدیدرو نمیدین؟
نوشته شده توسط حامد
امیدوارم آقای عبدالهی و کادر اعضای تحریریه شون همین روند را حفظ کنند.

در ضمن همين جوريش با هوار روز تاخير به دستمون مي رسه ،واي به روزي كه بخوان همراه مجله دي وي دي هم بدن بيرون:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or