شعار مجله بازي رايانه: هر روز بهتر از ديروز
شماره آخر به دليل اينكه تا قبل از عيد در بياد مجبور شدن 30 صفحه رو حذف كنن كه چاپخونه سريع تحويل بده.
تا اون جايي كه من ميدونم قيمت نرفته بالا و نميدونم اين 4000 تومن رو از كجا آورديد. تازه كيفيت داره ميره بالا مگه استمر شدن دي وي دي رو نديديد؟ كيفيت چاپ هم بهتر ميشه.
سلام
مجله جدید کی میاد؟
سایت هم فکر کنم بسته هست درسته؟
منظورت از جدید چیه؟سلام
كسي مجله جديد رو نگرفته؟
http://bazyrayaneh.com/forum/سلام خدمت دوستان
شما می گید مشکلات رو تو انجمن بازی رایانه مطرح کنیم ولی سایت این مجله 1 ساله در دسته طراحیه:d
باز نمیشه؟؟؟
جاااااااان؟مگه آقای سبزی عضو تحریریه شدن؟اگه کسی میتونه به من نام کاربریشونو بده.از مجله بازی رایانه بعید بود.ایشون فردی هستن که به Call of Duty WaW در Videogames امتیاز عجیب غریب 9.8 دادن.سلام
می خواستم بگم نقد های آقای شهاب سبزی عضو جدید تحریریه عالی بود.
تو این فروم هم هستن ایشون![]()
خوب که چی؟ نکنه منتقد موظف نمره پایین یا دلخواه شمارو بده؟منتقد اون بازیو از نگاه خودش نقد میکنه!جاااااااان؟مگه آقای سبزی عضو تحریریه شدن؟اگه کسی میتونه به من نام کاربریشونو بده.از مجله بازی رایانه بعید بود.ایشون فردی هستن که به Call of Duty WaW در Videogames امتیاز عجیب غریب 9.8 دادن.
نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده.حالا خودت تحلیل کن ببین آیا واقعا 9.8 حقش بوده؟خوب که چی؟ نکنه منتقد موظف نمره پایین یا دلخواه شمارو بده؟ منتقد اون بازیو از نگاه خودش نقد میکنه!
حالا مثلا gs به cod waw میده 8.5 اما psm میده 10!

از نظر من این نمره برای بازی زیاد ولی باید نقد رو خوند! به هرحال هر منتقدی آزاده نمره ای که میخواد به بازی بده !نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده.حالا خودت تحلیل کن ببین آیا واقعا 9.8 حقش بوده؟
در ضمن ایشون اصلا انتقاد پذیر نیستن.![]()