بحث پیرامون مجله بازیرایانه

شعار مجله بازي رايانه: هر روز بهتر از ديروز
شماره آخر به دليل اين‌كه تا قبل از عيد در بياد مجبور شدن 30 صفحه رو حذف كنن كه چاپخونه سريع تحويل بده.
تا اون جايي كه من مي‌دونم قيمت نرفته بالا و نمي‌دونم اين 4000 تومن رو از كجا آورديد. تازه كيفيت داره ميره بالا مگه استمر شدن دي وي دي رو نديديد؟ كيفيت چاپ هم بهتر ميشه.

اين ديگه ضعف خودتون هست که نتونيد مجله رو با همون تعداد صفحه چاپ کنيد چطور بازينما تونست؟

سلام
مجله جدید کی میاد؟
سایت هم فکر کنم بسته هست درسته؟

از دوستان تقاضا میکنم کلیه ی سوالات،پیشنهادات و انتقادات خودشون رو تو فروم بازی رایانه مطرح کنن . چون تمامی اعضای تحریریه مرتب بهش سر میزنن و شما خیلی راحت تر میتونید جوابتون رو بگیرید .

سلام
می خواستم بگم نقد های آقای شهاب سبزی عضو جدید تحریریه عالی بود.
تو این فروم هم هستن ایشون;)
جاااااااان؟مگه آقای سبزی عضو تحریریه شدن؟اگه کسی میتونه به من نام کاربریشونو بده.از مجله بازی رایانه بعید بود.ایشون فردی هستن که به Call of Duty WaW در Videogames امتیاز عجیب غریب 9.8 دادن.

جاااااااان؟مگه آقای سبزی عضو تحریریه شدن؟اگه کسی میتونه به من نام کاربریشونو بده.از مجله بازی رایانه بعید بود.ایشون فردی هستن که به Call of Duty WaW در Videogames امتیاز عجیب غریب 9.8 دادن.
خوب که چی؟ نکنه منتقد موظف نمره پایین یا دلخواه شمارو بده؟منتقد اون بازیو از نگاه خودش نقد میکنه!
حالا مثلا gs به cod waw میده 8.5 اما psm میده 10!

آخرین ویرایش:
خوب که چی؟ نکنه منتقد موظف نمره پایین یا دلخواه شمارو بده؟ منتقد اون بازیو از نگاه خودش نقد میکنه!
حالا مثلا gs به cod waw میده 8.5 اما psm میده 10!
نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده.حالا خودت تحلیل کن ببین آیا واقعا 9.8 حقش بوده؟
در ضمن ایشون اصلا انتقاد پذیر نیستن.:evil:

نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده.حالا خودت تحلیل کن ببین آیا واقعا 9.8 حقش بوده؟
در ضمن ایشون اصلا انتقاد پذیر نیستن.:evil:
از نظر من این نمره برای بازی زیاد ولی باید نقد رو خوند! به هرحال هر منتقدی آزاده نمره ای که میخواد به بازی بده !
انتفاد پذیری هم! باید دید چه انتقادی میشه؟ مطمئنن اگه منطقی باشه منتقد باید بپذیره یا جواب بده به اون انتقاد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or