بحث پیرامون مجله بازیرایانه

فکر ميکنم مقاله های جناب نيما شاه صاحبی اصلا به درد مجله خوب بازی رايانه نميخوره ، مقاله های ایشون يجورين!! يعنی موقعی که ميخونمشون بدون اینکه به نام نويسنده نگاه کنم ميتونم حدس بزنم که این مقاله رو نيما خان نوشتن يا مثلا سهيل منصوری!
از نظر نگارش و ترکيب کلمات و کلا مقاله نويسی خوبن اما اصلا مقاله هايی که مينويسن جالب نيست ، مثلا تو این شماره در نقد بازی Mirrors edge اولش قسم خوردن که شما يا بازی رو تا نصف ميريد و بعد ميزاريد کنار يا از همون ابتدای مراحل ديگه بازيش نميکنيد!!! در حالی که اینطور نيست ، من و خيلی از دوستان ديگه با اینکه بازی يکسری نقص داشت اما بسی لذت برديم ازش و من به شخصه دوست دارم دوباره هم تمامش کنم . حالا بيايد قضاوت کنيد ، مدارک هم در تاپيک همين بازی در بخش 360 موجود ميباشد !
--------------------------------
در ضمن من نميدونم این اشتباه چاپی رو دوستان قبلا گفتن يا نه اما :
تو فهرست مطالبت نوشته بازی RE5 در بخش 360 صفحه 26 ، اما موقعی که ميری صفحه 26 بازی God father2 جلوی چشات نقش ميبنده که بنده شخصا حالم ازش بهم ميخوره :دی

آخرین ویرایش:
فکر ميکنم مقاله های جناب نيما شاه صاحبی اصلا به درد مجله خوب بازی رايانه نميخوره ، مقاله های ایشون يجورين!! يعنی موقعی که ميخونمشون بدون اینکه به نام نويسنده نگاه کنم ميتونم حدس بزنم که این مقاله رو نيما خان نوشتن يا مثلا سهيل منصوری!
از نظر نگارش و ترکيب کلمات و کلا مقاله نويسی خوبن اما اصلا مقاله هايی که مينويسن جالب نيست ، مثلا تو این شماره در نقد بازی Mirrors edge اولش قسم خوردن که شما يا بازی رو تا نصف ميريد و بعد ميزاريد کنار يا از همون ابتدای مراحل ديگه بازيش نميکنيد!!! در حالی که اینطور نيست ، من و خيلی از دوستان ديگه با اینکه بازی يکسری نقص داشت اما بسی لذت برديم ازش و من به شخصه دوست دارم دوباره هم تمامش کنم . حالا بيايد قضاوت کنيد ، مدارک هم در تاپيک همين بازی در بخش 360 موجود ميباشد !

اولا که ایشون همچین حرفی نزدن
"حاضرم شرط ببندم حداقل نیمی از شما به وسط این بازی نرسیده رهایش می‌کنید و نیم دیگرتان نیز در همان اواسط بازی با خودتان عهد می‌بندید هرگز برای دومین بار تجربه‌اش نکنید" با اون چیزی که شما نوشتی خیلی فرق داره

ثانیا چون شما و عده‌ای از دوستانتون از این بازی خوشتون اومد باید توی مجله از بازی تعریف بشه؟ دیگه الان همه میدونن که Mirror's Edge اون چیزی که قرار بود باشه نیست و یه بازی معمولیه

ثالثا آقای شاه‌صاحبی یکی از نویسنده‌هائیه که تا وقتی که با تک‌تک جنبه‌های یه بازی به طور کامل آشنا نشده هرگز نقدش نمیکنه

رابعا نحوه‌ی صحبت کردن شما در مورد کسی که خودش به اینجا سر نمیزنه اصلا درست نیست

به به...
دیگه هیچ اگه بازی رایانه تعطیل بشه:laughing:که ان شاء الله نمیشه....باید همون مجله مسخره ها رو بخریم...اصلا چرا بخریم...مفت نمیارزن...
بازینما هم خودش هم سایتش هم همه چیش به درد لایه جرز در و دیوار بازی رایانه هم نمیخوره
من حرف ایشون رو قبول ندارم.درسته مجله بازی رایانه مجله بسیار قدرتمندی ودراین شکی نیست اما دلیل نمیشه توی فروم بازی رایانه به مجله ای دیگه توهین بشه ومدیران به ایشون تذکر
ندن شما درصورت توهین به بازی رایانه سریعا اون شخص رو بن میکنید البته من بشدت بازیرایانه
رو دوست دارم اما از تبعیض و فن بازی توی این انجمن ...بگذریم

ببينيد تفاوت بين نقد مغرضانه و نقد سازنده بسيار هست. متاسفانه توي اين تاپيك بعضي از دوستان ميان نقد مغرضانه و جانب دارانه مي‌كنن كه جنبه‌ي تخريبي داره. اگر نقد در راستاي پيشرفت باشه كه خيلي به ما كمك مي‌كنه. مثلا ميان مي‌گم كه مجله فلان به درد نمي خوره، بدون اين كه دليل بيارن اين حرف رو مي‌زنن، توجه داشته باشيد كه اين جور نقد‌ها بدرد هيچ جايي نمي‌خوره.

این شماره دیگه بازی رایانه ترکونده واقعا 2 هفته دیگه شماره جدید میاد این یکی هنوز به رشت نرسیده واقعا جای پیشرفت دارین شماره بعدی ایشالا سال دیگه دستمونه حتما.

بعد از كوشش فراوان منم گرفتم.:biggrin1:
واقا از اينكه Streets Of Rage رو تو DVD گذاشتيد ازتون ممنونم.:love: 7-8 بار با پسرخالم تا آخر رفتيم.:biggrin1: خاطرات زنده شد.:((
اين World Of Goo هم خيلي قشنگ بود. كلا DVD اين شماره خيلي خوب بود. مجله هم كه مثل هميشه خوبه. پوستر هم زيبا بود.

آخرین ویرایش:
این Streets of rage شماره چند بودش؟! انگار که ترکیبی از سه شماره بودش! در ضمن برای من فول اسکرین نمیشه اصلا حال نمیده! :(
این world of goo هم عجب چیزی بود من تاحالا ندیده بودم فکر کردم بدرد نمبخوره!! در یک کلام اند یه بازی کم حجم و به شدت مخ کارگیره! من الان چاپتر 3 ام!! :biggrin1:
در کل تشکر ویژه بابت دی وی دی این شماره...

از امسال هر موقع دست خودم رسيد و به عينه ديدم ميام اعلام مي‌كنم كه اومده.
بهترین فکر همینه;)

ولی واقعا به غیر از DVD و پوستر از این شماره خیلی ناامید شدم. تعداد نقد های بازی به تعداد انگشت های دست هم نبود. در ضمن حجم مجله بسیار کم شده و حتی به خاطر این که حجم کمی افزایش یابد حداقل مطلبی که در مورد شورش در شهر بود را بطور کامل قرار می دادید.
حتی پیش نمایش این عنوان ( EMPIRE ) بسیار کم بود و اصلا پیش نمایش یک عنوان عرضه شده که دیگر ارزش ندارد.
ولی از حق نگذریم DVD خوب بود و پوستر هم عالی بود. پوستر خوب زیاد است و سعی کنید همیشه از این قبیل پوستر ها بگذارید که همانطور که خودتان متوجه شدید مورد توجه همه قرار گرفته است.

این شماره با اینکه 30صفحه کمتر داشت باز هم با همون قیمت قبل عرضه شده برای جبران این قضیه اگه میشه تو شماره بعد یه پوستر اضافی قرار بدید...

بالاخره کمی مجله رو خوندم.می خواستم از نقد بسیار عالی FEAR2 توسط آقای ضیایی تشکر کنم.واقعا خیلی خوب ایرادات بازی رو گفته بودند.
از امسال هر موقع دست خودم رسيد و به عينه ديدم ميام اعلام مي‌كنم كه اومده.
خیلی خوب گفتید آقا شهریار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or