McAfeex
کاربر سایت
فکر ميکنم مقاله های جناب نيما شاه صاحبی اصلا به درد مجله خوب بازی رايانه نميخوره ، مقاله های ایشون يجورين!! يعنی موقعی که ميخونمشون بدون اینکه به نام نويسنده نگاه کنم ميتونم حدس بزنم که این مقاله رو نيما خان نوشتن يا مثلا سهيل منصوری!
از نظر نگارش و ترکيب کلمات و کلا مقاله نويسی خوبن اما اصلا مقاله هايی که مينويسن جالب نيست ، مثلا تو این شماره در نقد بازی Mirrors edge اولش قسم خوردن که شما يا بازی رو تا نصف ميريد و بعد ميزاريد کنار يا از همون ابتدای مراحل ديگه بازيش نميکنيد!!! در حالی که اینطور نيست ، من و خيلی از دوستان ديگه با اینکه بازی يکسری نقص داشت اما بسی لذت برديم ازش و من به شخصه دوست دارم دوباره هم تمامش کنم . حالا بيايد قضاوت کنيد ، مدارک هم در تاپيک همين بازی در بخش 360 موجود ميباشد !
--------------------------------از نظر نگارش و ترکيب کلمات و کلا مقاله نويسی خوبن اما اصلا مقاله هايی که مينويسن جالب نيست ، مثلا تو این شماره در نقد بازی Mirrors edge اولش قسم خوردن که شما يا بازی رو تا نصف ميريد و بعد ميزاريد کنار يا از همون ابتدای مراحل ديگه بازيش نميکنيد!!! در حالی که اینطور نيست ، من و خيلی از دوستان ديگه با اینکه بازی يکسری نقص داشت اما بسی لذت برديم ازش و من به شخصه دوست دارم دوباره هم تمامش کنم . حالا بيايد قضاوت کنيد ، مدارک هم در تاپيک همين بازی در بخش 360 موجود ميباشد !
در ضمن من نميدونم این اشتباه چاپی رو دوستان قبلا گفتن يا نه اما :
تو فهرست مطالبت نوشته بازی RE5 در بخش 360 صفحه 26 ، اما موقعی که ميری صفحه 26 بازی God father2 جلوی چشات نقش ميبنده که بنده شخصا حالم ازش بهم ميخوره
تو فهرست مطالبت نوشته بازی RE5 در بخش 360 صفحه 26 ، اما موقعی که ميری صفحه 26 بازی God father2 جلوی چشات نقش ميبنده که بنده شخصا حالم ازش بهم ميخوره
آخرین ویرایش:

7-8 بار با پسرخالم تا آخر رفتيم.:biggrin1: خاطرات زنده شد.