بحث پیرامون مجله بازیرایانه

امروز دكه دم خونمون آورد اين عكس رو جلد كه بعضي از دوستان مي خواستن ، پوسترم مربوط به بازي گاد آف وار سه كه بسيار پوستر قشنگيه كمتر شاهد چنين پوستر هايي تو مجلات بازي هستيم ... ( اون سفيدي وسط عكس مال فلاش دوربينه ! )

1t4i79.jpg

امروز دكه دم خونمون آورد اين عكس رو جلد كه بعضي از دوستان مي خواستن ، پوسترم مربوط به بازي گاد آف وار سه كه بسيار پوستر قشنگيه كمتر شاهد چنين پوستر هايي تو مجلات بازي هستيم ... ( اون سفيدي وسط عكس مال فلاش دوربينه ! )

1t4i79.jpg

ما که چیزی نمی بینیم:eek:

واقعا مجله عالی روش کار شده بود :love: مخصوصا DVD مجله که خیلی بهتر از DVD های شماره قبل بود شد :-" در کل DVD بسیار عالی بود :love: دوستان در بازی رایانه خسته نباشید :love:

نه هنوز توی قم نیومده.شرمنده این سوال رو می کنم.کسی نمیدونه بازینما با دی وی دی توی قم از کجا میشه خرید؟
این بازیرایانه رو جایی بدونه دی وی دی می فروشه؟
یه سوال دیگه کسی می دونه این مپ ها و ماد های بازی ها رو چه جوری میشه استفاده کرد؟
من امروز چند تا ماد آنریل 3(ماریو و همون مپ دوبعدیه دیگه که توی دی وی دیه بازی رایانه بود) امتحان کردم نه صدا داشتن نه اسلحه بر می داشت.با اون فایل UnrealFrontend باز کردم.

نه هنوز توی قم نیومده.شرمنده این سوال رو می کنم.کسی نمیدونه بازینما با دی وی دی توی قم از کجا میشه خرید؟
این بازیرایانه رو جایی بدونه دی وی دی می فروشه؟
یه سوال دیگه کسی می دونه این مپ ها و ماد های بازی ها رو چه جوری میشه استفاده کرد؟
من امروز چند تا ماد آنریل 3(ماریو و همون مپ دوبعدیه دیگه که توی دی وی دیه بازی رایانه بود) امتحان کردم نه صدا داشتن نه اسلحه بر می داشت.با اون فایل UnrealFrontend باز کردم.

بازي نما رو از تاپيك خودشون بپرس.
مجله بازي رايانه فقط با دي‌ودي‌دي ارائه مي‌شه.
ماد رو هم بريز همون جايي كه بازي رو ريختي، بايد اجرا بشه.

سلام
این مجله هنوز سمنان نرسیده.....
اصلا تو سمنان نمایندگی نداره ... یه بنده خدایی هم واسه شادی دل بچه ها:laughing:مجله رو با دو هفته تاخیر میاره..
اگه تو سمنان نمایندگی داره که مجله رو زود میاره به ما هم خبر بدین!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or