بحث پیرامون مجله بازیرایانه

darklord عزیز عجله ای برای مجله نیست....من قبلا گفتم هر چه دیرتر بید بهتره و بازی های بیشتری معرفی و نقد می کنن
تازه اصل کیفیت مجله هست نه دیر یا زود اومدن...من یکی از دلایلی که از این مجله خوشم میاد همین دیر اومدنشه:biggrin1:
اتفاقا دیر اومدن مجله توی حجم مطالبش درونش هیچ تاثیری نداره چون نویسنده ها مطالبشون رو ارائه کردن و تموم شده ولی این مراحل دیگه هست که طول میکشه.

darklord عزیز عجله ای برای مجله نیست....من قبلا گفتم هر چه دیرتر بید بهتره و بازی های بیشتری معرفی و نقد می کنن
تازه اصل کیفیت مجله هست نه دیر یا زود اومدن...من یکی از دلایلی که از این مجله خوشم میاد همین دیر اومدنشه:d
بله death proxy درست میگن شما اگه پادکست 2 بازیرایانه رو گوش داده بودین اینو میدونستین.
البته منم با این که گفتی اصل کیفیت مجله است موافقم.:love:

خوشمزگی بیش از حد شما نه تنها اعصاب من، بلکه اعصاب دیگران رو هم خورد کرده؛ و به همین دلیل شما به مدت 3 روز از سایت بن میشید
هرچیزی یه حدی داره. شمام حد خودتو بشناس

آفرین. منم نظرم همینه .
خداوکیلی از 2 هفته مونده به انتشار مجله , من یکی هر روز میرم دمه دکه ببینم اومده یا نه. با هزار ذوق و شوق.
به نظر من قیمتش باید بیشتر ازینی که هست باشه . چون واقعا زحمت میکشن و خرج میکنن تا همه چیز عالی دربیاد.
خداییش آبروی ایرانی رو تو تمام نمایشگاهها حسابی حفظ کرده .
مرسی پهلوون

سلام .
با عرض سلام و خسته نباشید مخصوص خدمت عزیزان متخصص و کاربلد انتشارات وزین بازی رایانه .

اپتدا یک سوال داشتم .
با توجه به شرایط موجود ممکنه مجله تا تعطیلاتی که در پیشه به دکه ها نرسه ! آیا مجله در تعطیلات عید پخش میشه یا همه چیز تا بعد از تعطیلات عقب میفته ؟
خوب امرزو 25ـم اسفنده و هنوز حتی طرح روی جلد و محتویات DVD هم برای ما مخاطبان مشخص نیست و تقریباً دو هفته ای هست که عزیزان بازی رایانه روز انتشار رو اعلام میکنن اما مجدداً عقب میافته . خلاصه این احتمال هست که بیشتر از اینا منتظر بمونیم و بازی رایانه در سال 88 و بعد از تعطیلات منتشر بشه ؟

در ضمن بنده به شخصه و به عنوان یک مخاطب عادی و مشتری همیشگی مجله به هیچ وجه ناراحتی ای در مورد تعویق مداوم زمان انتشار مجله ندارم و معتقدم که این مسئله رو نباید با اصالت و کلیت مجله گره زد ، در صورت توجه به این نکته این قبیل ایرادات کلیشه ای و سوالات تکراری رو نخواهیم داشت. فقط جسارتاً همون طور که قبلاً هم عرض کردم یک پیشنهاد جدی داشتم که فکر میکنم با شرایط موجود بهتره بهش فکر کنیم .

آیا بهتر نیست مجله به صورت فصل نامه منتشر بشه ، البته

- با قیمت بیشتر که بهتر پاسخ گوی زحمات و وسعت تخصص عزیزان تحریریه و تمام عزیزان دست اندر کار باشه.

- با مطالب و تحلیل های عمیق تر و طبیعتاً حرفه ای تر با توجه به فصل انتشار بازی ها که در فصل های مخطلف دارای فراز و فروده ، مخصوصاً در فصل پاییز که غالباً فصل هجوم عناوین مخطلف و بحث بر انگیز زیادیه که عملاً و حقیقتاً نیاز به تحلیل های عمیق تر و وسیع تری دارند ، حتی مطالبی کلی در مورد عوامل و استدیو سازنده ، عقاید و نظرات منتقدان صاحب نام صنعت بازی و کلی ایده دیگه که میتونه یک مطلب رو غنی تر کنه .

- با محتویات با ارزش تر DVD همراه مجله که میتونه حاصل سه ماه Trailer و کلی موارد با ارزش تر و همچنین موارد اضافه ای باشه که با نظر سنجی بین مخاطبان مشخص میشه . در ضمن شاید بد نباشه 2 عدد DVD همراه مجله منتشر بشه که زیاد دور از ذهن هم نخواهد بود .

- با یک سایت فعال که در این سه ماه فرصت بیشتری برای غنی سازیش هست و با اطمینان میشه گفت که در صورت وجود یک سایت خوب ، مخاطبان هم تنهاتون نخواهند گذاشت و میتونید بار بسیار سنگینی از تبلیغات و مطالب گذرا و متوسط رو در سایت بگنجونید و مجله رو برای تحلیل های عمیق و تقریباً ژورنالیستی صنعت بازی به یک مرجع در کشور تبدیل کنید .

- با عدم تعویق ها و امروز و فردا کردن ها و این بار روانی و ضرر مادی ای که بر خودتون تحمیل میکنید .

- با قانون مندی و نظم خاص و نماد تخصص و وقار ژورنالیستی و حجم کاریزماتیکی که همیشه همراه فصل نامه هاست و به طور حتم با وسعت و عمق تخصص دست اندر کاران بازی رایانه ، عنوان بازی رایانه به یک نماد صنعت بازی های رایانه ای تبدیل خواهد شد .

ولی العان تقریباً عملاً مجله فصل نامه هست ولی بدون این امتیازات و کلی ضرر مادی و فشار روانی برای شما و یک مجله عملاً تاریخ گذشته و ( واقعاً ببخشید که جسارت میکنم ) باطله برای ما .
البته منظور بنده از تاریخ گذشته بودن مجله و طبیعتاً مطالب درونش نه فقط به این دلیله که ما مطالب قدیمی خواهیم خوند و تمام ضررش رو ما متحمل میشیم ، بلکه منظور اینکه که زحمات این چنینی و کیفیت آن چنانی همچین مطالب با ارزش و با کیفیتی مخصوصاً در بخشهای (فوق العاده و خواهد آمد ) با وجود زحمات قابل لمس دوستان تحریریه از دست میره و اصالت ، چرایی و هدف اصلی خودشون رو از دست خواهند داد و تبدیل به مطالب بسیار با کیفیت اما بی فایده و استفاده خواهند شد .

از توجه شما عزیزان ممنونم ، اگر انتقادی میکنیم فقط و فقط از روی دلسوزی و علاقه عمیق ماست و اگر جسارتی کردم واقعاً عذر میخوام و شرمندم .

راستی خواهش میکنم لطف بفرمایید و در صورتی که این پیشنهاد مسخره به نظر میاد ( چنان که به نظر یکی از عزیزان بازی رایانه این چنین بود ) دلایلش رو به اطلاع مخاطبان برسونید .
در کل از کیفیت بسیار بالای مجله و زحمات کاملاً مشخص شما عزیزان بی نهایت ممنون.

مجله امروز برای نمایندگیها ارسال میشه

یه شماره دیگه هم قرار بود برای قبل از عید آماده بشه و بدست نمایندگیها برسه که متاسفانه نشد و کارای اون شماره میفته برای بعد از عید

مجله امروز برای نمایندگیها ارسال میشه

یه شماره دیگه هم قرار بود برای قبل از عید آماده بشه و بدست نمایندگیها برسه که متاسفانه نشد و کارای اون شماره میفته برای بعد از عید
بعد کی به دکه ها میاد ؟ تا فردا میاد ؟

اقا این شماره دفتر مجله بی زحمت میدید؟؟؟

تلفکس : 88326402

بعد کی به دکه ها میاد ؟ تا فردا میاد ؟

طبق تجربه بنده یک هفته بعد ! البته در شهرستان ها ! :biggrin1: ( کرج )

ممنون بهزاد جان . به نظر میرسه روند انتشار مجله کمی منظم تر شده ، خدارو شکر .
بنده بی اعتنایی شما عزیزان رو به پیشنهاد ساده خودم ، منظم شدن روند انتشار سر وقت مجله تعبیر میکنم ، امیدوارم برای جلوگیری از تحمیل ضرر معنوی و مادی به دوستان متخصص بازی رایانه هم که شده در سال جدید شاهد انتشار منظم بازی رایانه باشیم .

بازم ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or