بابا بیخیال خلاصه قبل عید مباد دیگه :smile:
الان قبل از چیه ؟؟؟ ! بعد اونوقت مگه چند روز تا عید فرصت مونده ؟؟؟
يه سوال داشتم مي خواستم ببينم براي افرادي كه اشتراك دارن مجله زودتر از دكه ها مي زسه؟؟؟؟؟
خوب این بچه ها رو حساب حرف اون بابا (شهریار) این حرفا رو میزنن.یکی نیست بگه دلت درد میکنه میای میگی یکشنبه میاد.مدیران سایت هم که پوز گشتاپو رو زدن با این اخلاق ملیحشون. این صحبتم با بچه های معترض هستش : شما که میدونید وضعیت اومدن مجله چه جوریه و بارها صابونش به تن همه خورده پس بی خیال.شماره 28 توی همین هفته میاد
شمارهی 29 هم روزای آخر سال احتمالا کاراش تموم میشه و برای نمایندگیها ارسال میشه. بعد از تعطیلات اولیهی عید هم میره روی کیوسک
انقدرم یه چیزی رو تکرار نکنید. پستای بعدی در مورد اینکه چی شد و کی میاد و چرا نیومد و من میدونم سال دیگه میاد و ... پاک میشن
احتیاجی به پاک کردن پست شما نیست چون بچه های بازیسنتر دیگه میدونند پست های افرادی مثل شما اصلا ارزش خوندن نداره...پس زیاد نگران نباش چون پست دادن با ندادنت اصلا فرقی نداره....خوب این بچه ها رو حساب حرف اون بابا (شهریار) این حرفا رو میزنن.یکی نیست بگه دلت درد میکنه میای میگی یکشنبه میاد.مدیران سایت هم که پوز گشتاپو رو زدن با این اخلاق ملیحشون. این صحبتم با بچه های معترض هستش : شما که میدونید وضعیت اومدن مجله چه جوریه و بارها صابونش به تن همه خورده پس بی خیال.
تو این مملکت هر کس یه کاری میکنه به مردم میچسبه و ازش استقبال میشه فوری یارو تیریپ ورمیداره از فرداش جواب سلام باباش هم نمیده.
مدیران سایت تیغ سانسورتون آماده...............پاکش کنید......بالاخره باید پول این تبلیغ بازیرایانه که از بالا تا پایین یه صفحه سایت رو مغزمون راه میره یه جوری در بیاد.....پاکش کنید.......
اتفاقا ایشون درست میگه البته ازادبیات جالبی استفاده نکرده متاسفانه ولی پست ایشون حرف حقیقت رو میگه البته یه ایراد دیگه هم من دارم واون اینکه وقتی ما میدونیم یه مجله بنابرمشکلات مختلف هیچ وقت سروقت چاپ نمیشه دیگه پرسیدن اینکه کی میاد کی نمیاد کاربیهوده ای هست باید منتظربمونی من دیدم هربارکه مجله اماده شده شهریار اومده واعلام کرده که مجله رودکه هست پس پشت هم سئوال کردن دراین مورد هم دورازعقل بنظرمیرسهاحتیاجی به پاک کردن پست شما نیست چون بچه های بازیسنتر دیگه میدونند پست های افرادی مثل شما اصلا ارزش خوندن نداره...پس زیاد نگران نباش چون پست دادن با ندادنت اصلا فرقی نداره....
وقتی شهریار میگه یکشنبه میاد، حتما از یکی از مسوولین شنیده که یکشنبه میاد و به اینجا منتقل کرده و حالا که یکشنبه شد و مجله هم نیومد، یعنی یا مشکلی تو چاپ پیش امده یا تو بسته بندی و توضیع.
پس اصلا به شهریار و یا بقیه نویسنده های مجله ربطی نداره. شما هم بهتره مواظب حرف زدنت باشی از جملاتی مثل "دلش درد میکرد" و ... استفاده نکنی.
متاسفانه یا خوشبختانه حقیقت یک امر باعث نمیشه و به کسی اجازه نمیده که با هر لحن و ادبیاتی که دلش خواست بیانش کنه.اتفاقا ایشون درست میگه البته ازادبیات جالبی استفاده نکرده متاسفانه ولی پست ایشون حرف حقیقت رو میگه البته یه ایراد دیگه هم من دارم واون اینکه وقتی ما میدونیم یه مجله بنابرمشکلات مختلف هیچ وقت سروقت چاپ نمیشه دیگه پرسیدن اینکه کی میاد کی نمیاد کاربیهوده ای هست باید منتظربمونی من دیدم هربارکه مجله اماده شده شهریار اومده واعلام کرده که مجله رودکه هست پس پشت هم سئوال کردن دراین مورد هم دورازعقل بنظرمیرسه