بحث پیرامون مجله بازیرایانه

مجله اومده؟؟ اره فکر کنم اومده باشه؟؟ اخه نزدیکیای یه دکه دیدمش!!!!
اره خودش بازیرایانست!!!
اره اومده اونم شماره دی ماهش!!!
هوراااااااااااااااااا

مجله اومده؟؟ اره فکر کنم اومده باشه؟؟ اخه نزدیکیای یه دکه دیدمش!!!!
اره خودش بازیرایانست!!!
اره اومده اونم شماره دی ماهش!!!
هوراااااااااااااااااا

دوست عزیز ظاهرا شما خیلی مشغول کارو زندگی هستید ها !! :laughing:;) آخه مجله دی ماه نزدیک به یک ماه فکر کنم شده که اومده !! :eek: :p
باید برین تو کار شماره بهمن و اسفند :biggrin1:;)

دوست عزیز ظاهرا شما خیلی مشغول کارو زندگی هستید ها !! :laughing:;) آخه مجله دی ماه نزدیک به یک ماه فکر کنم شده که اومده !! :eek: :p
باید برین تو کار شماره بهمن و اسفند :biggrin1:;)

واقعا شما چقدر ای کیو هستید من نمیدونم!!!! من دارم مجله رو مسخره میکنم!!! یه دوستی میگه شاید یه مجله دیگست!!! شمام میگه شماره قدیمه!!! منم میدونم شماره قدیمه!!! با این حال مرسی از اینکه خوب مطالب میخونید و به عمقش پی میبرید:cheesygri

واقعا شما چقدر ای کیو هستید من نمیدونم!!!! من دارم مجله رو مسخره میکنم!!! یه دوستی میگه شاید یه مجله دیگست!!! شمام میگه شماره قدیمه!!! منم میدونم شماره قدیمه!!! با این حال مرسی از اینکه خوب مطالب میخونید و به عمقش پی میبرید:cheesygri
آقا دمت گرم خیلی خندیدیم.اونجارو با حال اومدی درباره ی یه مجله دیگه!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ما که دیگه عادت کردیم....
در ضمن به نظر من تاخیر مجله باعث میشه مطالب پربارتر باشن...هی نمیخاد مطالب رو با عجله بدن بیرون:d
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::sick: هههههه همیشه این حرف گفته شده ولی همشون وقتی از مد میوفتن و تو بازار پر میشن (بازی رو میگم) اونوق تازه میان میگن قراره این بازی فلان روز بیاد
خیلی دیر میاد این مجله ها کاشکی یکی بود ازین اعضای بازیرایانه فقط راست میگغتن بابا دیر اومدن که عیب نیست بلکه سرکار گذاشتن و .... مردم عیب است

سلام دوستان
من چند وقتیه که بازیرایانه نگرفتم.الان اخرین شماره ای که منتشر شده شماره چند هست؟
مطالبش زیاد قدیمی نشده؟
خواستم برم تو سایت بازیرایانه که باز نمیشه

ببخشید آقای ازهاریان فر دیر شد جواب ندادم.
شما اصولا اشتباهات خودتون رو قبول نمی کنید!
هی می گید Customization ـه UC تقلیدیه و تکراری!
کی گفته نمیشه کاری انجام داد مثلا چه بازیی بهتر از اینه که گیر الکی میدین؟ اتفاقا کاستومش خیلی هم تخصصی بود اون میلیمتر به میلیمتر ماشین تغییر می کرد و نتیجه کلی ماشین بطور کامل تغییر می کرد بعد می گید بی خاصیت؟ یادتونه چقدر رینگ داشت؟ بعد هر کدوم رو میتونستی پره هاش رو زیاد و کم کنی ، عمق دارش کنی ، برجسته کنی و خیلی چیزهای دیگه
میشه توضیح بدید ، کاستومیزیشن خاصیت دار و بی تقلید و بدردبخور چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or