shahryaraz
کاربر سایت
من سعي ميكنم تكليف مجله رو امروز مشخص كنم و از مسئولين زمان بسيار دقيق رو بپرسم.
شما مطمینی دوسته عزیز؟مجله اومده؟؟ اره فکر کنم اومده باشه؟؟ اخه نزدیکیای یه دکه دیدمش!!!!
اره خودش بازیرایانست!!!
اره اومده اونم شماره دی ماهش!!!
هوراااااااااااااااااا
مجله اومده؟؟ اره فکر کنم اومده باشه؟؟ اخه نزدیکیای یه دکه دیدمش!!!!
اره خودش بازیرایانست!!!
اره اومده اونم شماره دی ماهش!!!
هوراااااااااااااااااا
آخه مجله دی ماه نزدیک به یک ماه فکر کنم شده که اومده !!

دوست عزیز ظاهرا شما خیلی مشغول کارو زندگی هستید ها !! :laughing:آخه مجله دی ماه نزدیک به یک ماه فکر کنم شده که اومده !!
![]()
![]()
باید برین تو کار شماره بهمن و اسفند :biggrin1:![]()
آقا دمت گرم خیلی خندیدیم.اونجارو با حال اومدی درباره ی یه مجله دیگه!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:واقعا شما چقدر ای کیو هستید من نمیدونم!!!! من دارم مجله رو مسخره میکنم!!! یه دوستی میگه شاید یه مجله دیگست!!! شمام میگه شماره قدیمه!!! منم میدونم شماره قدیمه!!! با این حال مرسی از اینکه خوب مطالب میخونید و به عمقش پی میبرید:cheesygri
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:ما که دیگه عادت کردیم....
در ضمن به نظر من تاخیر مجله باعث میشه مطالب پربارتر باشن...هی نمیخاد مطالب رو با عجله بدن بیرون:d
هههههه همیشه این حرف گفته شده ولی همشون وقتی از مد میوفتن و تو بازار پر میشن (بازی رو میگم) اونوق تازه میان میگن قراره این بازی فلان روز بیاد اين تاپيك مجله بازيرايانه هست، بايد بري از تاپيك بازينما بپرسياز بازينما خبری نيست؟
آقا دمت گرم خیلی خندیدیم.اونجارو با حال اومدی درباره ی یه مجله دیگه!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: