سلام ، در مورد نقدی که سهيل عزيز در مورد Fallout3 نوشتن چند تا نظر داشتم :
ببين عزيز ، خداييش يکم کم لطفی در حق بازی کرديد ، من از همين اول بگم که اصلا نسخه های 1 و 2 این بازيرو نه ديدم نه بازی کردم ، اما به عنوان کسی که سبک RPG رو بشدت دوست دارم ، این بازی از نظر من فوق العاده بود ،
در مورد تمام انتقاد ها و بدی هايی که گفتی باهات موافقم ، بجز چيزی که در مورد داستان بازی گفتی ، ديگه اینقدر هم بد نبود ، بعضی از جاها داستان واقعا آدم رو شوکه و غافلگير ميکرد .
اما شما آخر مقاله رو هم به نظر من بد تمام کردی ، ميتونستی بهتر بنويسی نه اینکه هرچی ایراده بياری جلوی چشم ما آخرشم با نا اميدی و بدی تمام کنی !! این بازی واقعا خوبی ها و مشخصات منحصر به فردی داشت که آدم رو به تحسين وا ميداره ، اون نقد تصويريتون هم عالی بود ، بازم از اینکارا بکنيد اما پربارتر و پيچيده تر ، این کمی ساده و کوتاه بود.
شما اگر بخوای اینقدر دقيق و پايبند به اصول بازی قبلی مقاله بنويسی ، پس برای بازی Fable2 هم بايد کلی ایراد و ... ميگرفتيم ، چون اون بازی هم کم ایراد علکی و مسخره نداشت ، اما مقاله ای که نوشته شده بود بيشتر مثبت بود تا منفی ، اما مقاله شما کاملا منفی بود + چند نکته مثبت درمورد بازی.
اصلا این چيزا مهم نيست ، به نظر من اگر يکی واقعا بخواد از بازی لذت ببره بايد چشماشو روی نقص های بازی ببنده ، من به شخصه مثلا موقعی که ميبينم شخصيت همراه من ، دچار مشکلات هوشيه و راهشو گم ميکنه ، جای اینکه دائم به سازنده ها و مشکلات هوش مصنوعی و ... گير بدم ، با خودم ميگم هوی مرتيکه اوسکول بيا اینجا ! اگر نيامد ، ميرم دنبالش ، اگر نشد ، هرجا خواستم ميرم ، بعد از اولين لود ، جلوم ظاهر ميشه !! این چيزا باعث ميشه آدم بيشتر از بازی لذت ببره تا عذاب بکشه .
موقعی که يکی مياد نقد شمارو ميخونه ، با اینکه قبول دارم بيشتر چيزايی که گفتی جز حقيقت چيزه ديگه ای نيست ، اما اون طرف بعد از اینکه دوباره بازی رو ادامه داد ديگه مثل قبل بازی بهش نميچسبه ، و مدام حرفا و نکات منفی که شما گفتی مياد جلوی چشمش ، و ناخوداگاه تو بازی جای تفريح و سرگرمی که مشخصه اصلی يک بازيه ، دنبال معايب و اشکالات و باگ های بازی ميگرده ، که بعد از مدتی ، باعث ميشه ديگه حتی بازيرو تمام هم نکنه ،
در حالی که ، من موقعی که بازی ميکردم ، نهايت لذت رو از دنيای بزرگ و باورنکردی بازی ميبردم ، و با پايان بسيار زيبای بازی ، بسيار روحيه شاد و خوبی گرفتم. این چيزيه که هر انسانی بعد از تمام کردن هر بازی بايد احساس کنه ، بازی ها برای همين ساخته شدن .
راستی حالا که اینهمه بدی از بازی گفتی ، مشکلی که بعد از اتمام بخش داستانی بازی ديگه نميشه به بقيه بازی پرداخت رو نگفتی! اینم يک نکته منفی ، که البته فکر نميکنم تو تجربه بازی تاثيری داشته باشه ، به راحتی قابل حله
يکی از نکات مثبتی هم که نگفتی ، جنگ پايانی و حماسی و بزرگ بازی بود ، با اینکه خيلی حماسی نبود ، اما برای دنيای جنگ زده ، خيلی بزرگ بود . و البته فکر ميکنم معنی کامل این جمله رو ميرسوند که ميگه : " War , war never changes "
این نشون ميده که چقدر انسان ها احمق تشريف دارن که بعد از بزرگترين جنگ تاريخ و اون همه فاجعه و نابودی ، بازم باهم ميجنگن . این حس به آدم دست ميده که تو اون دنيای ويران و جنگ زده ، ديگه جنگ بين افراد اهميتی نداره ، حس عجيبی به آدم دست ميده
اینطور فکر نميکنيد ؟