بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ای بابا ، این نسخه دمو تو دی وی دی من که مشکل داره . اول که يه اسم چينی نوشته عجئيييييب!!
بعد هم که ميخوام بازی کنم مينويسه Cant lunch ...
عجب شانسيه ها ، خوب مواظب باشيد ديگه ، حالا من چيکارکنم؟

سلام!
کسی نمیگه تو شیراز کجا شماره ی جدیدو داره؟
اگه هنوز تهیه نکردید نمایندگی اش داره، میدان ولیعصر پاساژ ولیعصر طبقه همکف آذرخش شاپ. البته فکر کنم دیگه همه دکه ها هم آورده باشند.

مجله اینبار خیلی بهتر شده از اقای کنی تشکرمیکنم که تحلیل بیطرفانه ای از وضعیت سونی ومایکروسافت ارائه دادن:love:همچنین بسیارمایلم چهره اقای حسن زادگان رو ببینم:biggrin1:میخوام ببینم ادمی که اینقدر ازترسیدن لذت میبره چشکلیه؟:eek:

آقاي حسن زادگان خيلي عالي Dead Space رو نقد كردند.
يعني هيچ نكته اي رو جا نگذاشتند.
اين قسمت تقليد Dead Space از بازيهاي ديگه رو هم به بهترين شكل ممكن توضيح دادن.

کسی نمیدونه چرا مطلبی که قرار بود درباره ی world of warcraft باشه توی این شماره نبود؟
آره.یه نفر می تونه توضیح بده؟
در ضمن جا داره از آقای منصوری به خاطر نقد بسیار زیبای Fallout 3 تشکر کنم. واقعا یکی از بهترین نقدهایی بود که خوندم. به ریزترین نکات هم اشاره شده.

دوستان بازيرايانه من يه نظري درباره ي پوستر داشتم.شما كه انقدر هزينه ميكنيد و پوستر رو براي مجله تهيه ميكنيد لااقل يه پوستر باحال و درست حسابي بذارين.واقعا بعضي از پوسترهايي كه شما ميذارين فقط حروم كردن پوله.خواهشا در انتخاب پوستر بيشتر دقت كنيد.به نظرم تنها پوستر خوب اين چند شماره ي اخير gears of war 2 هست.بقيه شون از جمله اين آخري(رزيدنت ايول) خيلي بد بودن:(طراحي نسبتا ضعيف- رنگ بندي نامناسب-كيفيت بد از جمله نقص هاي اين پوسترهاست.
البته اين حرف فقط خودم نيست.چند تا از رفيقام هم همين نظرو داشتن.

دست دوستان درد نکنه بابت این نقد خوب از Fall Out 3 هم ازشون تشکر میکنم واقعا حرف دل منو زد این مقاله مدرک حرفام همین 7 دلیل مجله شما عالی بود عالییییییی

سلام ، در مورد نقدی که سهيل عزيز در مورد Fallout3 نوشتن چند تا نظر داشتم :
ببين عزيز ، خداييش يکم کم لطفی در حق بازی کرديد ، من از همين اول بگم که اصلا نسخه های 1 و 2 این بازيرو نه ديدم نه بازی کردم ، اما به عنوان کسی که سبک RPG رو بشدت دوست دارم ، این بازی از نظر من فوق العاده بود ،
در مورد تمام انتقاد ها و بدی هايی که گفتی باهات موافقم ، بجز چيزی که در مورد داستان بازی گفتی ، ديگه اینقدر هم بد نبود ، بعضی از جاها داستان واقعا آدم رو شوکه و غافلگير ميکرد .
اما شما آخر مقاله رو هم به نظر من بد تمام کردی ، ميتونستی بهتر بنويسی نه اینکه هرچی ایراده بياری جلوی چشم ما آخرشم با نا اميدی و بدی تمام کنی !! این بازی واقعا خوبی ها و مشخصات منحصر به فردی داشت که آدم رو به تحسين وا ميداره ، اون نقد تصويريتون هم عالی بود ، بازم از اینکارا بکنيد اما پربارتر و پيچيده تر ، این کمی ساده و کوتاه بود.
شما اگر بخوای اینقدر دقيق و پايبند به اصول بازی قبلی مقاله بنويسی ، پس برای بازی Fable2 هم بايد کلی ایراد و ... ميگرفتيم ، چون اون بازی هم کم ایراد علکی و مسخره نداشت ، اما مقاله ای که نوشته شده بود بيشتر مثبت بود تا منفی ، اما مقاله شما کاملا منفی بود + چند نکته مثبت درمورد بازی.
اصلا این چيزا مهم نيست ، به نظر من اگر يکی واقعا بخواد از بازی لذت ببره بايد چشماشو روی نقص های بازی ببنده ، من به شخصه مثلا موقعی که ميبينم شخصيت همراه من ، دچار مشکلات هوشيه و راهشو گم ميکنه ، جای اینکه دائم به سازنده ها و مشکلات هوش مصنوعی و ... گير بدم ، با خودم ميگم هوی مرتيکه اوسکول بيا اینجا ! اگر نيامد ، ميرم دنبالش ، اگر نشد ، هرجا خواستم ميرم ، بعد از اولين لود ، جلوم ظاهر ميشه !! این چيزا باعث ميشه آدم بيشتر از بازی لذت ببره تا عذاب بکشه .
موقعی که يکی مياد نقد شمارو ميخونه ، با اینکه قبول دارم بيشتر چيزايی که گفتی جز حقيقت چيزه ديگه ای نيست ، اما اون طرف بعد از اینکه دوباره بازی رو ادامه داد ديگه مثل قبل بازی بهش نميچسبه ، و مدام حرفا و نکات منفی که شما گفتی مياد جلوی چشمش ، و ناخوداگاه تو بازی جای تفريح و سرگرمی که مشخصه اصلی يک بازيه ، دنبال معايب و اشکالات و باگ های بازی ميگرده ، که بعد از مدتی ، باعث ميشه ديگه حتی بازيرو تمام هم نکنه ،
در حالی که ، من موقعی که بازی ميکردم ، نهايت لذت رو از دنيای بزرگ و باورنکردی بازی ميبردم ، و با پايان بسيار زيبای بازی ، بسيار روحيه شاد و خوبی گرفتم. این چيزيه که هر انسانی بعد از تمام کردن هر بازی بايد احساس کنه ، بازی ها برای همين ساخته شدن .
راستی حالا که اینهمه بدی از بازی گفتی ، مشکلی که بعد از اتمام بخش داستانی بازی ديگه نميشه به بقيه بازی پرداخت رو نگفتی! اینم يک نکته منفی ، که البته فکر نميکنم تو تجربه بازی تاثيری داشته باشه ، به راحتی قابل حله
يکی از نکات مثبتی هم که نگفتی ، جنگ پايانی و حماسی و بزرگ بازی بود ، با اینکه خيلی حماسی نبود ، اما برای دنيای جنگ زده ، خيلی بزرگ بود . و البته فکر ميکنم معنی کامل این جمله رو ميرسوند که ميگه : " War , war never changes "
این نشون ميده که چقدر انسان ها احمق تشريف دارن که بعد از بزرگترين جنگ تاريخ و اون همه فاجعه و نابودی ، بازم باهم ميجنگن . این حس به آدم دست ميده که تو اون دنيای ويران و جنگ زده ، ديگه جنگ بين افراد اهميتی نداره ، حس عجيبی به آدم دست ميده
اینطور فکر نميکنيد ؟

دوستان بازيرايانه من يه نظري درباره ي پوستر داشتم.شما كه انقدر هزينه ميكنيد و پوستر رو براي مجله تهيه ميكنيد لااقل يه پوستر باحال و درست حسابي بذارين.واقعا بعضي از پوسترهايي كه شما ميذارين فقط حروم كردن پوله.خواهشا در انتخاب پوستر بيشتر دقت كنيد.به نظرم تنها پوستر خوب اين چند شماره ي اخير gears of war 2 هست.بقيه شون از جمله اين آخري(رزيدنت ايول) خيلي بد بودن:(طراحي نسبتا ضعيف- رنگ بندي نامناسب-كيفيت بد از جمله نقص هاي اين پوسترهاست.
البته اين حرف فقط خودم نيست.چند تا از رفيقام هم همين نظرو داشتن.
شما اگه میخواستی ماشین بخری چه کار می کردی؟!:biggrin1:

مجله چرا دیگه کتابچه دوز و کلک رو نمیذاره؟؟؟
چرا نظرات نقد نویس ها در مورده بازی رو نمیذاره؟؟
چرا یه چند صفحه برای جواب به نامه ها ی طرفداران میذاره؟؟
چرا جدول و کارای نوآورانه نداره؟؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or