بحث پیرامون مجله بازیرایانه

در ابتدا که قرار بود CD به DVD تبدیل بشه قرار بود یک شماره دمو قابل بازی برای 360 و شماره بعدی برای pc باشه ولی هنوز به وعده خود عمل نکرده اید. چرا؟

در ابتدا که قرار بود CD به DVD تبدیل بشه قرار بود یک شماره دمو قابل بازی برای 360 و شماره بعدی برای pc باشه ولی هنوز به وعده خود عمل نکرده اید. چرا؟
آقا شما از من نشنیده بگیرید؛ ولی این شماره دموی قابل بازی Resident Evil 5 برای X360 داره میاد.

آقا شما از من نشنیده بگیرید؛ ولی این شماره دموی قابل بازی Resident Evil 5 برای X360 داره میاد.
چون شماره بعدی احتمالا در اواخر بهمن میاد تا اون موقع نسخه کامل RE5 میاد و DVD اون شماره اگر توش دمو RE5 باشه به سرنوشت این شماره که دمو جیمز باند توش هست دچار میشه که همون بی استفاده شدن دموی داخل DVD هست
امیدوارم یه چیزی تو DVD بزارن که تا اون زمانی که مجله میاد تازه باشه نه اینکه بعد از اینکه بازی رو تموم کردیم تازه دموش رو تو DVD مجله بزارن

یه پیشنهاد داشتم.به نظر من بهترِ که اصلا داخل DVD دموی بازی قرار نگیره.چون با مشکلات پخش مجله در هر صورت بدون استفاده میمونه. میشه به جای فضای دموی بازی یا بازی های قدیمی PC رو بزارین یا اینکه با تریلر اون رو هم پر کنید.

یه پیشنهاد داشتم.به نظر من بهترِ که اصلا داخل DVD دموی بازی قرار نگیره.چون با مشکلات پخش مجله در هر صورت بدون استفاده میمونه. میشه به جای فضای دموی بازی یا بازی های قدیمی PC رو بزارین یا اینکه با تریلر اون رو هم پر کنید.
آره والا Trailer بزارن خيلي بهتره

حرف شما درسته چون منم همین عقیده رو دارم !
ولی اگه بخوان 3 گیگ تریلر بزارن چون اینهمه تریلر ظرف یه 1 یا 2 ماه برا بازی های خوب وجود نداره بیشتر قسمت تریلر پر میشه از بازیهای بدرد نخور که ارزش تریلر دیدن هم ندارن
به نظر من دمو تو DVD باشه ولی سعی کنن دوستان که DVD اخرین چیزی باشه که حاضر میشه تا وقتی که به دست خریدار میرسه قدیمی نشده باشه

ولی اگه بخوان 3 گیگ تریلر بزارن چون اینهمه تریلر ظرف یه 1 یا 2 ماه برا بازی های خوب وجود نداره بیشتر قسمت تریلر پر میشه از بازیهای بدرد نخور که ارزش تریلر دیدن هم ندارن
خواستن توانستن است:دی اگر بخوان میشه میتونن همه رو با کیفیت HD دانلود کنن و خب همون بازی های داغون رو اگر 2 تا دونه تریلر ببینی بعد دیگه سراغش نمیری پول حروم کنی. حالا تریلر بازی هم نبود Interview بزارن بدون زیر نویس هر کی زبان بلد بود میفهمه:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or