آقا شما از من نشنیده بگیرید؛ ولی این شماره دموی قابل بازی Resident Evil 5 برای X360 داره میاد.در ابتدا که قرار بود CD به DVD تبدیل بشه قرار بود یک شماره دمو قابل بازی برای 360 و شماره بعدی برای pc باشه ولی هنوز به وعده خود عمل نکرده اید. چرا؟
چون شماره بعدی احتمالا در اواخر بهمن میاد تا اون موقع نسخه کامل RE5 میاد و DVD اون شماره اگر توش دمو RE5 باشه به سرنوشت این شماره که دمو جیمز باند توش هست دچار میشه که همون بی استفاده شدن دموی داخل DVD هستآقا شما از من نشنیده بگیرید؛ ولی این شماره دموی قابل بازی Resident Evil 5 برای X360 داره میاد.
چه خوبكاراي شماره جديد تموم شده و داره ميره چاپ خونه.

پس حدودا اواخر دی مجله منتشر میشه دیگه ؟كاراي شماره جديد تموم شده و داره ميره چاپ خونه.
سلام
==
انروز دوستم گفت شماره جدیدو گرفته:confused:
راست گفته؟

آره والا Trailer بزارن خيلي بهترهیه پیشنهاد داشتم.به نظر من بهترِ که اصلا داخل DVD دموی بازی قرار نگیره.چون با مشکلات پخش مجله در هر صورت بدون استفاده میمونه. میشه به جای فضای دموی بازی یا بازی های قدیمی PC رو بزارین یا اینکه با تریلر اون رو هم پر کنید.
حرف شما درسته چون منم همین عقیده رو دارم !یه پیشنهاد داشتم.به نظر من بهترِ که اصلا داخل DVD دموی بازی قرار نگیره.چون با مشکلات پخش مجله در هر صورت بدون استفاده میمونه. میشه به جای فضای دموی بازی یا بازی های قدیمی PC رو بزارین یا اینکه با تریلر اون رو هم پر کنید.
پس رفته روز های زندگی رو گرفتهحتما دوستت یه مجله دیگه گرفته :biggrin1:![]()
خواستن توانستن استولی اگه بخوان 3 گیگ تریلر بزارن چون اینهمه تریلر ظرف یه 1 یا 2 ماه برا بازی های خوب وجود نداره بیشتر قسمت تریلر پر میشه از بازیهای بدرد نخور که ارزش تریلر دیدن هم ندارن