بحث پیرامون مجله بازیرایانه

در پایان خواهش میکنم یه بار دیگه نظر بنده رو بخونید و دلایل عدم قابل اجرا بودن این پیشنهاد رو ذکر بفرمایید ، شخصاً کاملاً عقیده دارم این کار هم به نفع مخاطبین و هم به نفع عزیزان بازی رایانه خواهد بود چون وضعیت کنونی هم چندان با فصل نامه تفاوتی نداره با این تفاوت که هم ما و هم شما از مزایای استفاده از یک فصل نامه محرومیم و فقط از روی علاقه به بازی رایانه و ادامه فعالیت مجله و استمرار چاپش میخرمیش ... مگر نه از خود شما میپرسم : بعد از گذشت دو تا سه ماه از زمان نوشتن مطالبی که در زمان چاپ معمول ( سر وقت ) هم با توجه به وجود هزاران منبع خبری و اطلاعاتی بسیار حرف ای تر ، کهنه و متوسط به نظر میرسن و Trailer هایی که به راحتی با هزینه ای بسیار کمتر از قیمت مجله به صورت به روز قابل Download و استفاده هستن ، یک مخاطب معمولی چرا باید مجله بازی رایانه رو بخره ؟؟؟ این سوال استفهام انکاری نیست ! واقعاً برای دریافت جواب از شما به عنوان یکی از دست اندرکاران عزیز بازی رایانه پرسیده شده .

آیا چیزی به غیر از علاقه صادقانه و نوعی حمایت از استمرار چاپ مجله میتونه جواب شما باشه ؟
آیا این مخاطبین قابل احترام نیستن ؟ آیا نباید به نگرانی های صادقانه اونها که فقط از روی دلسوزی و صداقت ابراز میشه ، توجهی شایسته نشون داد و به صورتی کاملاً منطقی و مستدل و با دلایل حقیقی به اونها پرداخت .

خواهش میکنم حتماً به صورت جدی به اون پیشنهاد فکر کنید و دلایل خودتون رو با مخاطبین عزیز در میون بزارید ، البته اگه هنوز راه عملی و برنامه کاملاً معین و مشخصی برای چاپ سر وقت مجله ندارید ، چه همگی تجربه چند ده باره وعده شما عزیزان مبنی بر چاپ سر وقت شماره های آینده بازی رایانه رو داریم !
حرف منطقی جواب نداره ، موقعی که مجله رو نخريديم به خاک سياه نشستين متوجه ميشين مسخره کردن يعنی چی . + اینکه ديگه کسی برای شما و امثال شما احترامی قائل نيست.

خوشحالم که بالاخره به حرف من رسیدین
هرکس با مجله مشکل داره خیلی راحت میتونه از این به بعد بازیرایانه نخره. خوشبختانه اینروزا هرجارو نگاه کنی یه مجله درباره بازی هست.
به همین راحتی :smile:

خوشحالم که بالاخره به حرف من رسیدین
هرکس با مجله مشکل داره خیلی راحت میتونه از این به بعد بازیرایانه نخره. خوشبختانه اینروزا هرجارو نگاه کنی یه مجله درباره بازی هست.
به همین راحتی :smile:
پست منو که پاک ميکنی ، جواباتم که اینجوريه .
بازم ميگم حرف منطقی جواب نداره ، هميشه از اینجور حرفا بايد بزنيد. جای اینکه کمی توجه کنيد به نظر ها . متاسفم بهزاد جان ، موفق باشيد

با سلام و خسته نباشيد
تو اين چند وقت حسابي اعصاب دست اندر كاران مجله خرد شد چون زير انتقادات بي موردي بودند.اين اخريا كم كم داشت اعصابشون سر جا ميومد كه دوباره شروع شد.ببينيد خوانندگان گرامي وقتي مشكلي هست بايد سعي شود با همكاري و همدلي حل شود نه با جنگ ودعوا.اينكه اقاي شهريار مي گن داريم بررسي مي كنيم فصل نامه بشه براي اينكه جو عوض بشه و چون كمي از زير فشار ها بيرون امده بودند حالشون خوب بوده و يه شوخي هم كردن حالا چه اشكالي داره.
بياييد سعي كنيم همراه مجله باشيم نه دشمن اون.

من درست نیست دخالت کنم ولی نمیتونم حرفی هم نزنم
درسته که مجله اون تاریخی که گفته شد، پخش نشده و خیلی چیزای دیگه
ولی ما نباید فقط این مورد را ببینیم و بهتره یه نیم نگاهی هم به اون ور قضیه بندازیم
این مراحل طول میکشه تا مجله چاپ بشه
1- انتخاب بازی هایی که در شماره بعد باید نوشته بشن
2- هماهنگی با نویسنده ای که باید مطالب را بنویسن
3- نوشتن مطالب و تحویل به مجله ( توجه داشته باشین که برای نوشتن یه نقد حداقل باید 70 درصد یک بازی اجام بشه) و بررسی و ... تا یه مطلب تایید بشه
4- تهیه تریلر، مصاحبه و ... برای DVD
5- تهیه، تکثیر و چاپ DVD
6- صفحه آرایی و ویراست مطالب
7- چاپ مطالب ( بیشترین تاخیر توی این قسمته)
8- پخش
فکر کنم این پروسه خیلی بیشتر از یک ماه طول بکشه

امضا: یک رهگذر :-"

لطف ميکنی بگی این پروسه رو چطور مجله های همسايه کم ميکنن؟ راه ميونبر ميزنن؟ اما بازی رايانه ميخواد مسير اصلی و پر پيچو خم رو بره؟ مشکل از چيه؟
من يه مجله ميبينم هفته ای يکبار چاپ ميشه !!!

لطف ميکنی بگی این پروسه رو چطور مجله های همسايه کم ميکنن؟ راه ميونبر ميزنن؟ اما بازی رايانه ميخواد مسير اصلی و پر پيچو خم رو بره؟ مشکل از چيه؟
من يه مجله ميبينم هفته ای يکبار چاپ ميشه !!!
بله میتونم بگم
خیلی راحت هر نوشته ای را میذارن توی مجلشون و به عنوان مطلب میدن به خواننده
اما تو بازی رایانه فرق داره
پ.ن: میتونم بپرسم این مجله هفته نامه چند صفحست؟

واقعاً آدم حالش می گیره وقتی می بینه تو این جمع خوب و صمیمی اینجور حرف ها رد و بدل می شه
بابا این بحث ها چیه ؟!
آخه این بازی رایانه برای کی چاپ می شه ؟ خب معلومه برای ما ها که اینقدر دم از بازی و ... می زنیم
حالا چه عیبی داره حتی اگه یک سال دیگه چاپ بشه.
من همونی هستم که یه زمانی میگفتم مجله باید pdf بشه اما وقتی دیدم یه مجله با چه زحمتی تهیه می شه تا به دست ما برسه و چه مراحلی رو میگزرونه فهمیدم که چه اشتباهی میکردم .
دوستان این کارهای بچه گونه رو بزارین کنار .اینجا همه مون با هم دوستیم . من نه طرف بهزاد رو میگرم نه طرف نوید رو و نه میخوام با آقای Mcafee یکی بدو کنم.
بجای این کار ها سعی کنیم با نظرات مثبتمون کمکی به ناشران این مجله بکنیم .
(شاید این مجله تو این وقتی که تأخیر خورد یه چیزهایی خواسته اضافه کنه)مگه نه اینکه سی دی رو به دی وی دی تبدیل کرد اونم با اون کیفیت.پس بهتره دیگه اینجا تموم کنیم و منتظرش باشیم و کاری نکنیم که باعث دلسردی دست اندرکاران این مجله بشیم .
به نظر من بازی رایانه دوستت داریم و منتظرتیم بهترین شعاره

آخرین ویرایش:
حالا یکی بیاد بگه مجله اومده یا نه.
با سلام
با این حرفایی که بعضیها اینجا زدن(منظورم به شما نیست)مگه دیگه کسی جرات میکنه بیاد اینجا بگه مجله کی میاد!
هم شهریار و هم یاشار بارها اومدن اینجا و گفتن تاخیر های مجله به اونها ربطی نداره.چون اونها فقط عضو تحریریه ی مجله هستن و همیشه نقد هاشونو سر وقت تحویل میدن و تاخیر مجله تقصیر اونها نیست.بعد بعضیا میان و انواع و اقسام متلک هارو به یاشار و شهریار و بهزاد میندازن که عملا کمترین تقصیر رو تو این قضیه ی تاخیر مجله دارن.جالب اینه که همونایی که این متلکهارو میندازن از رفتار بهزاد ناراحت میشن!!

میتونم بپرسم این مجله هفته نامه چند صفحست؟
حدود 20-25 صفحه بسيار قشنگ
بجای این کار ها سعی کنیم با نظرات مثبتمون کمکی به ناشران این مجله بکنیم
والا شما اگر 50 صفحه گزشته تاپيک کزايی رو نگاه کنی متوجه ميشی که ما خيلی هم سعی کرديم دلداری بديم و پيشنهاد بديم و ...
که در صفحه قبلی با پست مهراد جان ( بلند ترين پست صفحه قبل و تاريخ این تاپيک :دی ) به اوج خودش رسيد، اما در مقابل تمسخر و بی اعتنايی ياران مجله رو ميبينيم که این واقعا زشت و توهين آميز هست ، و همونطور که مهراد جان عرض کردن با اینکه تاخير مجله ربطی به اونا نداره اما هر حرفی از طرف اونا ، از طرف کل مجله تلقی ميشه. شما نميخواد کاسه داغ تر از آش بشی دوست عزيز چون : حرف منطقی جواب نداره.!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or