مجله در تاريخ فردا (يك شنبه ) به نمايندگيها داده ميشه و احتمالا سهشنبه بر روي كيوسك ميره.
در پایان خواهش میکنم یه بار دیگه نظر بنده رو بخونید و دلایل عدم قابل اجرا بودن این پیشنهاد رو ذکر بفرمایید ، شخصاً کاملاً عقیده دارم این کار هم به نفع مخاطبین و هم به نفع عزیزان بازی رایانه خواهد بود چون وضعیت کنونی هم چندان با فصل نامه تفاوتی نداره با این تفاوت که هم ما و هم شما از مزایای استفاده از یک فصل نامه محرومیم و فقط از روی علاقه به بازی رایانه و ادامه فعالیت مجله و استمرار چاپش میخرمیش ... مگر نه از خود شما میپرسم : بعد از گذشت دو تا سه ماه از زمان نوشتن مطالبی که در زمان چاپ معمول ( سر وقت ) هم با توجه به وجود هزاران منبع خبری و اطلاعاتی بسیار حرف ای تر ، کهنه و متوسط به نظر میرسن و Trailer هایی که به راحتی با هزینه ای بسیار کمتر از قیمت مجله به صورت به روز قابل Download و استفاده هستن ، یک مخاطب معمولی چرا باید مجله بازی رایانه رو بخره ؟؟؟ این سوال استفهام انکاری نیست ! واقعاً برای دریافت جواب از شما به عنوان یکی از دست اندرکاران عزیز بازی رایانه پرسیده شده .
آیا چیزی به غیر از علاقه صادقانه و نوعی حمایت از استمرار چاپ مجله میتونه جواب شما باشه ؟
آیا این مخاطبین قابل احترام نیستن ؟ آیا نباید به نگرانی های صادقانه اونها که فقط از روی دلسوزی و صداقت ابراز میشه ، توجهی شایسته نشون داد و به صورتی کاملاً منطقی و مستدل و با دلایل حقیقی به اونها پرداخت .
خواهش میکنم حتماً به صورت جدی به اون پیشنهاد فکر کنید و دلایل خودتون رو با مخاطبین عزیز در میون بزارید ، البته اگه هنوز راه عملی و برنامه کاملاً معین و مشخصی برای چاپ سر وقت مجله ندارید ، چه همگی تجربه چند ده باره وعده شما عزیزان مبنی بر چاپ سر وقت شماره های آینده بازی رایانه رو داریم !
خوشحالم که بالاخره به حرف من رسیدین
هرکس با مجله مشکل داره خیلی راحت میتونه از این به بعد بازیرایانه نخره. خوشبختانه اینروزا هرجارو نگاه کنی یه مجله درباره بازی هست.
به همین راحتی :smile:

بله میتونم بگملطف ميکنی بگی این پروسه رو چطور مجله های همسايه کم ميکنن؟ راه ميونبر ميزنن؟ اما بازی رايانه ميخواد مسير اصلی و پر پيچو خم رو بره؟ مشکل از چيه؟
من يه مجله ميبينم هفته ای يکبار چاپ ميشه !!!
با سلامحالا یکی بیاد بگه مجله اومده یا نه.
میتونم بپرسم این مجله هفته نامه چند صفحست؟
بجای این کار ها سعی کنیم با نظرات مثبتمون کمکی به ناشران این مجله بکنیم