بحث پیرامون مجله بازیرایانه

من انتقادم فنیه:biggrin1:بنظرمن مطالب مربوط به پی اس پی و دی اس یه مقدار بیش از ظرفیت این دوکنسوله یه مقدار کمتربشه وبجاش نقدهای بیشتری شاهد باشیم بهتره بنظرمن:love:
پ.ن:امیدوارم این مشکل مجله حل بشه هرچی که هست تنبلی(شوخی بود):biggrin1:پول و هرچی کلا گفتم
موفق باشین
خداييش بيش از اندازه به PSP DS WII مي پردازند يه خرده هم به PS3 فكر كنند بابا ما PS3دار ها دل داريم، به اميد آن روزي كه بازي رايانه هيچ مشكلي نداشته باشد با آرزوي موفقيت براي تمامي دستاند كاران:love:

آره...واقعا" به نظر من هم به جای نقد و پیشنمایش بازیهای PSP -DS بیشتر به بازیهای PS3-X360 بپردازند
حالا PSP خوبه ولی DS فکر نکنم تو ایران زیاد طرفدار داشته باشه

وقتی که قصد دارین بازیهایPSPوDSرو نقد کنید لطفا یک نقد کامل بنویسید نه یک نقد نیم صفحه ای و ناقص.در بعضی از نقدها دیده میشه که فقط از گیم پلی بازی نوشتید وهیچ چیزی درباره صدا و گرافیک بازی ننوشتید.لطفا به این موضوع رسیدگی کنید.
کسی میدونه مجله اومده یا نه....

وقتی که قصد دارین بازیهایPSPوDSرو نقد کنید لطفا یک نقد کامل بنویسید نه یک نقد نیم صفحه ای و ناقص.در بعضی از نقدها دیده میشه که فقط از گیم پلی بازی نوشتید وهیچ چیزی درباره صدا و گرافیک بازی ننوشتید.لطفا به این موضوع رسیدگی کنید.
والا امروز 2تا كيوسك ديدم نداشتن!

انتقاد سازنده به اين انتقاد مي‌گن، خيلي ساده به بطن مطلب رفته . در آينده‌اي بسيار نزديك مشكل صفحات اين چنيني مشخص مي‌شه. البته چون بازي‌هاي دي‌اس زياد هستن و نمي‌شه براي همشون صفحه اختصاص داد اين كار رو كرديم. اين روش شما هم حتما مطرح خواهد شد. البته آقاي مهدي حاج اسماعيلي بيشتر در مورد كنسول دستي مي‌نويسن كه خودشون اگر بيان اين پست رو ببينن بيشتر توضيح مي‌دن.

من مشهدم .
نيامد این مجله؟ ديگه فکر کنم زير خاکی شده .!!
ایشالا به سن ما که ميرسه ؟ يا بزاريم برای نسل بعد از خودمون ، نوه هامون !! :دی

انتقاد سازنده به اين انتقاد مي‌گن، خيلي ساده به بطن مطلب رفته . در آينده‌اي بسيار نزديك مشكل صفحات اين چنيني مشخص مي‌شه. البته چون بازي‌هاي دي‌اس زياد هستن و نمي‌شه براي همشون صفحه اختصاص داد اين كار رو كرديم. اين روش شما هم حتما مطرح خواهد شد. البته آقاي مهدي حاج اسماعيلي بيشتر در مورد كنسول دستي مي‌نويسن كه خودشون اگر بيان اين پست رو ببينن بيشتر توضيح مي‌دن.
برای اینکه بتونید نقد کامل وجامعی از بازیها بنویسید و تمامی بازیهای مجود در بازارو بتونید نقد کنید دو راه وجود داره
1.تعداد صفحات مجلرو افزایش بدین.
2.یا اینکه مجلرو زود به زود چاپ کنید تا بتونید همه بازیهارو نقد کنید.

تعداد صفحات مجلرو افزایش بدین
= افزايش بيش از حد قيمت مجله

موافقم اما از بازی رايانه انتظار نميره همچين کاری رو بتونه بکنه. گرچه اگر هفته ای 1 مجله هم بيرون بده همه ميخرنش و تمام ميشه ، اما نميدونم واقعا چشونه . !!

برای اینکه بتونید نقد کامل وجامعی از بازیها بنویسید و تمامی بازیهای مجود در بازارو بتونید نقد کنید دو راه وجود داره
1.تعداد صفحات مجلرو افزایش بدین.

راه اول كه شدني نيست.:)
راه دوم هم فكر نمكنم شدني باشه:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or