بحث پیرامون مجله بازیرایانه

یکی از نویسندگان تو پستش گفت (یادم نیست کی بود) که یه وقت مشخصی بره نوشتن دارن و تاخیر مجله وقت بیشتری بره نوشتن بهشون نمیده. حالا میخواد هر 4 ماه یکبار بیاد چه هر ماه بیاد.
بنابراین ربطی نداره.
آقای دشتی این رو گفتن که عین حقیقته و بنده هم تایید می کنم. از فروردین به بعد تا الان، بچه ها سر هر ماه مقاله ها شون رو می دن اما بی برنامه گی مسوولین بالا دستی با تمام ارادتی که نسبت بهشون دارم و می دونم واقعا زحمت می کشن، باعث می شه مجله در هر حال دیر بیاد.

سلام . الان نمايشگاه لايپزيك تموم شده و همه ي اخبار اين نمايشگاه تو سايت هاي مختلف پخش شده . شما (مسعولان بازيرايانه) اگه بخواين اواخر شهريور مجله ي ويژه ي E3 رو چاپ كنين اخبارتون به معناي واقعي كلمه از رده خارجه ! پس بهتر نيست شماره ي لايپزيك و E3 رو يكي كنين .و با هم بدين بيرون ؟ اينجوري هم اخبار لايپزيك كه حضور مستقيم داشتيمن در اين نمايشگاه داغ مي مونه و هم اخبار E3 قابل تحمل ميشه(از لحاظ قديمي بودن)
موفق باشيد :love:

واقعا راست میگه.
شما مجله ی بعدیتون میخواد E3 رو با دو ماه تاخیر و بعدیش هم GC رو با یک ماه ونیم تاخیر (شایدم دو ماه) ارزیابی کنید.
اینجوری خیلی عقب میفتید.

منم موافقم که مطالب نمایشگاه GC خیلی قدیمی میشه ولی نمیشه که مطالب جفت نمایشگاه ها رو با هم ترکیب کرد! اینجوری مجله باید 300 صفحه بشه.اگرم بخوان خلاصه بکنن که تو 130 صفحه جاشه اصلا بدرد نمیخوره و چاپ نکنن بهتر هست.

راستش چاره ای نیست و مجبوریم به این قدیمی بودن مطالب نمایشگاه ها عادت کنیم.همین الانشم مطالب E3 از رده حارجه!:cheesygri ولی بازیرایانه هست دیگه! همه جوره دوستش داریم!:love:

راستی همین شماره شهریور چرا نمیاد؟ قرار بود هفته اول شهریور بیاد!:-"

فکر کنم شماره جدید برا هفته سوم شهریوره کلود جان
البته اگه مثل شماره قبلی تو پخش دچار مشکل بشه باید تو مهر منتظرش باشیم یا تو هفته چهارم شهریور

سلام دوستان. من بازی تايبريوم وارز رو نصب کردم رو سيستمم اما موقعی که ميخوام پچ رو بريزم (پچی که رو دی وی دی هست) آخرش يک پيغام خطا ميده و ريخته نميشه. ميخوام بدونم با نصب این پچ چه چيز هايی به بازی اضافه ميشه و اینکه چجوری نصبش کنم؟

سلام دوستان. من بازی تايبريوم وارز رو نصب کردم رو سيستمم اما موقعی که ميخوام پچ رو بريزم (پچی که رو دی وی دی هست) آخرش يک پيغام خطا ميده و ريخته نميشه. ميخوام بدونم با نصب این پچ چه چيز هايی به بازی اضافه ميشه و اینکه چجوری نصبش کنم؟

ای بابا. هيچکی اینجا نيست جواب مارو بده؟

منم موافقم که مطالب نمایشگاه GC خیلی قدیمی میشه ولی نمیشه که مطالب جفت نمایشگاه ها رو با هم ترکیب کرد! اینجوری مجله باید 300 صفحه بشه.اگرم بخوان خلاصه بکنن که تو 130 صفحه جاشه اصلا بدرد نمیخوره و چاپ نکنن بهتر هست.

راستش چاره ای نیست و مجبوریم به این قدیمی بودن مطالب نمایشگاه ها عادت کنیم.همین الانشم مطالب E3 از رده حارجه!:cheesygri ولی بازیرایانه هست دیگه! همه جوره دوستش داریم!:love:

راستی همین شماره شهریور چرا نمیاد؟ قرار بود هفته اول شهریور بیاد!:-"
شماره جدید اینطور که در سایت نوشتن قراره هفته سوم شهریور بره برای چاپ شاید هم هفته چهارم.هفته اول شهریور هم قرار بود ریز مطالب شماره جدید در سایت قرار بگیره که حتی در این مورد هم بدقولی کردن...

سلام:cheesygri
از بازی بتمن کسی خبر داره؟:confused:
اصلا این بازی قراره ساخته بشه یا نه؟؟:confused:
پوستر این شمارتونو residente5 بزنین :love:
تمام بروبکس بازی رایانه ای ی ی ووووووول :dancing:

آقا جریان این پیش خرید شماره 25 چیه؟؟؟؟...
تا الان چند نفر پیش خرید کردن (آخه نوشته فقط 50 تا مجله برای پیش خرید دارن)
من که تو ساری هستم می تونم پیش خرید با پرداخت نقدی داشته باشم.؟؟؟؟..:confused:

شماره جدید اینطور که در سایت نوشتن قراره هفته سوم شهریور بره برای چاپ شاید هم هفته چهارم.هفته اول شهریور هم قرار بود ریز مطالب شماره جدید در سایت قرار بگیره که حتی در این مورد هم بدقولی کردن...
اقا بیخیال ! هفته سوم شهریور تازه بشینیم مطالب کهنه E3 رو بخونیم ؟ کاشکی مسئولین بیخیال E3 می شدند . دیگه اخه چه فایده داره بعد این همه مدت !؟ بهتر بود یه فکر دیگه ای می شد .

آقا جریان این پیش خرید شماره 25 چیه؟؟؟؟...
تا الان چند نفر پیش خرید کردن (آخه نوشته فقط 50 تا مجله برای پیش خرید دارن)
من که تو ساری هستم می تونم پیش خرید با پرداخت نقدی داشته باشم.؟؟؟؟..:confused:
بابا چرا کسی به ما جواب نمی ده...؟؟؟:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or