بحث پیرامون مجله بازیرایانه

متاسفانه هنوز دسترسی به آقای عبدالهی ها ممکن نیست که بنده بتونم جواب دوستان رو بدهم. در مورد قدیمی شدنم مطالب، خود ما هم ناراحتیم اما خوشبختانه این شماره فقط مخصوص E3 نیست و تعدادی Preview از مهمترین بازی های امسال چون Gears of War، Fable 2 و Fallout 3 رو داره.

متاسفانه هنوز دسترسی به آقای عبدالهی ها ممکن نیست که بنده بتونم جواب دوستان رو بدهم. در مورد قدیمی شدنم مطالب، خود ما هم ناراحتیم اما خوشبختانه این شماره فقط مخصوص E3 نیست و تعدادی Preview از مهمترین بازی های امسال چون Gears of War، Fable 2 و Fallout 3 رو داره.
خوب بابا شما منو کشتید چرا تریلر بازی GOD OF WAR3 تو DVD نمیذارید:((

سلام.چرا توی مجلتون هیچ وقت از WOW مطلب نمینویسین؟
توی شماره جدید هم پیش نمایش خشم لیچ کینگ نیست؟
همیشه کوچکترین اخبار WOW رو هم تو بخش فوق العاده مینویسن.
اصلا مگه جرات دارن ننویسن؟ سهیل منصوری مگه میزاره؟:biggrin1:

امروز اتفاقا آقای حسن‌زادگان رو دیدم، و چقدر خوب شد که دیدمشون.
چون از این جریان اطلاعی نداشتن و پست‌هارو هم نخونده بودن. بعد از خوندن انتقادات توضیحاتی دادن که چون خودشون فرصت ندارن من منتقل می‌کنم

اول اینکه ایشون بعد از 8 سال سابقه‌ی کار در این زمینه‌، هیچوقت نمیاد Review بازی مهمی مثل MGS4 رو ترجمه کنه اونم از سایت تابلوئی مثل IGN!!
و هرکس کمی قدرت تفکر داشته باشه خیلی راحت به این موضوع پی میبره

در مورد خود مطلب؛ خیلی از نویسنده‌ها (از جمله خودم) قبل از نوشتن یک ریویو ممکنه به خیلی از سایت‌ها سر بزنن و Reviewهای بازی رو بخونن تا با نظرات مختلف در مورد بازی آشنا بشن
به همین دلیل ممکنه یه سری از موارد توی ذهن نویسنده مونده باشه و توی Review خودش از همونا استفاده کنه
مثل قسمت‌های مربوط به داستان بازی که توی هر Reviewئی تقریبا یکسان نوشته میشه و طبیعی هم هست که اینجوری باشه (که البته بیشتر قسمت‌هایی که از مجله و IGN نقل شده بودن مربوط به داستان بازی میشدن).

مثل این قسمت:

اسنیک ماموریتش را از منطقه ای جنگ زده واقع در خاور میانه یعنی جایی که که اسلات برای آخرین بار دیده شده, آغاز می کند

که البته با جمله‌ی انگلیسی نقل شده از IGN شباهت چندانی هم نداره.
باید می‌نوشتیم از آمریکای جنوبی آغاز میکنه ماموریت رو تا شباهتی با IGN نداشته باشه؟؟

قسمت نکات مثبت و منفی هم که کاملا مشخصه تکلیفش. هر بازی یه سری نکته مثبت داره یه سری نکته منفی که همه‌ی کسانی که بازی رو انجام داده باشن (و حتی کسایی که بازی نکرده باشن) اون نکات رو میدونن.
مثلا IGN نوشته جلوه‌های صوتی و بصری بازی خوبه ما باید بنویسیم بده تا شبیه بهم نباشه؟؟
یا اگه بازی کوتاهه باید بنویسیم خیلی طولانیه که شبیه به جایی نباشه؟؟

-----

نکته‌ی بعدی در مورد این مطلب ویرایش خیلی بدیه که روش انجام شده. خود آقای حسن‌زادگان توی مجله‌ای که همراهشون بود زیر قسمت‌هایی از مطلب که ویرایش شدن رو خط کشیده بود که خیلی زیاد هم بودن.

-----

اینا فقط پاسخ آقای حسن‌زادگان به انتقادات چند صفحه پیش بود (که بدون جواب مونده بودن) و نیازی نیست که دوباره کسی بیاد خط به خط نقل قول کنه و بخواد جواب بده

با تشکر

شما مطالبت رو نوشتی، آقای حسن زادگان هم نوشتن؛ و همونطور که گفتم نیازی نیست که به این پست پاسخی بدین
مطالب شما توی صفحات قبلی هست مطالب ایشون هم هست و هرکس بخواد میتونه بخونه و هرجور که مایله فکر کنه

در ضمن هرکس حق داره تا به انتقادی که ازش شده جواب بده و شما تعیین نمی‌کنی که ارسال پست بالا لازم بود یا نبود

در مورد foregrip هم اون قسمت از پست به درخواست خود آقای حسن‌زادگان حذف شد؛ اما با یک گشت کوچیک توی اینترنت میشه فهمید معنی foregrip چیه و خیلی خنده‌داره که بگیم foregrip صداخفه کن معنی شده

همونطور که خودت هم گفتی این موضوع تموم شده و این آخرین پست من، آقای حسن‌زادگان و شما در این مورد بود

Behzad

آخرین ویرایش:
سلام
آقا ببخشيد يه سوالي براي من پيش اومد جايي بهتر از اينجا نديدم كه بپرسم !؟ من امروز داشتم آرشيو مجله هاي بازي رايانمو نگا مي كردم كه ديدم از شماره 20 يهو پريد به شماره 23 !!! مي خواستم بدونم يعني من شماره 21 و 22 رو نخريدم ! يا كلا يهو از شماره 20 پريده شده به شماره 23 ! ممنون مي شم يه منبع آگاه من رو از نگراني ناقصي آرشيوم در بياره ... پيشاپيش ممنون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or