solid2snake
کاربر سایت
چه ارزشی دوست عزیز من امروز زنگ زدم دفتر مجله که اگر مجله چاپ شده فقط پخش نشده اگر براشون ممکنه برام با پیک بفرستن گوشی رو بر داشته میگه مجله دیگه چاپ نمیشه اگر براشون مقدور نیست یا مجله اماده نیست بگن فعلا مقدور نیست این کار اسمش چیه ؟؟؟ یعنی مزاحمی برو دیگه پیدات نشه!! واقعا متاسفام.امروزچک کردم نیومده بود ولی فکرکنم تو این هفته میاد مشکل ازپخش مجله هست
بازیرایانه برای مخاطبینش انقدرارزش داره که براش صبرمیکنن وهر روز دکه هارو چک میکنن مطمئنم ما هم برای
مجله بازیرایانه انقدر ارزشمند باشیم که مسئولینش برای روتین شدن پخش وچاپ تمام تلاششون رو بکنن
پس اگه اینطوره چرا مسوول پخش مجلرو عوض نمیکنیدبه خدا مجله خیلی وقت پیش کارش تموم شده و مدت ها آماده ی پخش بوده. ما این قدر هم نامرد نیستیم![]()
منم زنگ زدم اصلا برنمیداشتن بازبه تماس شما جواب دادن کلا کسایی هم که تو دفتر مجلن خوب برخورد نمیکنن من چند شماره مجلرو کسری داشتم چند دفعه زنگ زدم یه خانمی بودن اصلا انگار نه انگار که من این شماره هارو میخوام بهم گفت میگردم پیدا نمیکنمشون؟!!!!چه ارزشی دوست عزیز من امروز زنگ زدم دفتر مجله که اگر مجله چاپ شده فقط پخش نشده اگر براشون ممکنه برام با پیک بفرستن گوشی رو بر داشته میگه مجله دیگه چاپ نمیشه اگر براشون مقدور نیست یا مجله اماده نیست بگن فعلا مقدور نیست این کار اسمش چیه ؟؟؟ یعنی مزاحمی برو دیگه پیدات نشه!! واقعا متاسفام
کسی جواب نداد؟سلام
اقا ما این شماره جدید رو پیش خرید کردیم حالا هدیه رو که گفته بودید کجا انتخاب کنیم
شما درست میگی اما مشکل اینه که یک نفر که مسوول پخش نیست. توزیع کنندگان همین که میبینن اسم مجله بازیه فکر می کنن شوخیه و جدی کارشون رو نمی کنن. این به بخش داخلی مجله مربوط نیست. چاپ خونه هم معمولا یکجا و درستو حسابی همه مجله ها رو تحویل نمی ده! چندین بار طرف قرار داد و غیره رو عوض کردیم اما هیچ کس درست و سر وقت به قولی که به ما میده عمل نمی کنه.پس اگه اینطوره چرا مسوول پخش مجلرو عوض نمیکنید
من خودم عاشق این مجلم وقتی اولین دوره مجله چاپ شد من بال در اوردم از خوشحالی ولی از همون موقع با مشکلات زیادی مواجه بود یه دوره که کلا تعطیل شد الانم که هر 2-3 ماهیه بار چاپ میشه به هر حال اگه به موقع اماده شده و مشکل پخش داره باید مسوول پخش عوض بشه چون کوتاهی میکنه تو کارش
از بابت دفتر واقعا شرمندم. واقعا نمی دونم کی گوشی رو برمیداره! کلا شما بذار کار سایت درست بشه و سر مسوولین خلوت بشه، به امید خدا همه چیز درست و میشه (یا حداقل بهتر میشه).منم زنگ زدم اصلا برنمیداشتن بازبه تماس شما جواب دادن کلا کسایی هم که تو دفتر مجلن خوب برخورد نمیکنن من چند شماره مجلرو کسری داشتم چند دفعه زنگ زدم یه خانمی بودن اصلا انگار نه انگار که من این شماره هارو میخوام بهم گفت میگردم پیدا نمیکنمشون؟!!!!
کسی جواب نداد؟
اینو میدونم متاسفانه ایرانیا بدقولن منم منظورم مسوولین داخلی مجله نبودش که عوض کنید منظورم همین چاپخونه داراو ...... بود به هر حال امیدوارم مشکلاتتون حل شه تا ما هم هر ماه بتونیم مجلرو بخونیم و لذت ببریمشما درست میگی اما مشکل اینه که یک نفر که مسوول پخش نیست. توزیع کنندگان همین که میبینن اسم مجله بازیه فکر می کنن شوخیه و جدی کارشون رو نمی کنن. این به بخش داخلی مجله مربوط نیست. چاپ خونه هم معمولا یکجا و درستو حسابی همه مجله ها رو تحویل نمی ده! چندین بار طرف قرار داد و غیره رو عوض کردیم اما هیچ کس درست و سر وقت به قولی که به ما میده عمل نمی کنه.
من شمارهه های 10-15-18-20 رو میخوام اگه ممکنه واسم پیدا کنید !از بابت دفتر واقعا شرمندم. واقعا نمی دونم کی گوشی رو برمیداره! کلا شما بذار کار سایت درست بشه و سر مسوولین خلوت بشه، به امید خدا همه چیز درست و میشه (یا حداقل بهتر میشه).
من یادم رفت حالا چی کار کنم:confused:از بابت این چست دوبل عذر می خواهم. این نوشته می بایست بخشی از پست قبلی می شد که اشتباهی پست رو زدم.
http://bazyraya.com/shop/direct_product.php?ID=7
"هم چنین با پیش خرید این شماره، یک هدیه از بازی رایانه دریافت خواهید کرد، یک پوستر اضافه یا DVD اول پک E3@Home یا آخرین شماره دوهفته نامه صفر و یک، به انتخاب خودتان!(در قسمت توضیحات فرم خرید ذکر نمایید)"
حتما پیگیری می کنم. هم مجله هایی که شما خواستید هم مشکل پاسخگوی دفتر رو.من شمارهه های 10-15-18-20 رو میخوام اگه ممکنه واسم پیدا کنید !
دوست عزیز. ما قصد سو استفاده نداریم. این شماره قبل از E3 کار شد و خیلی وقت پیش برای چاپ آماده شد اما برای همین که اخبار E3 خیلی دیر نشن، کمی اون رو به تاخیر انداختیم تا خبر های E3 در این شماره قرار بگیرن و بقیه بحث های E3 بمونن برای شماره مخصوص. مجله چند هفته پیش رفت زیر چاپ اما همون طور که می بینید از اون موقع تا الان توزیع نشده که... اگر بخواهیم دو شماره رو یکی کنیم می شود مثل پارسال که شماره 3 ، نزدیک TGS در میاد و همه چیزشم فشرده و قدیمیه. کلی مقالات و مطالب هم حذف می شن. همین الان به دلیل کمبود جا مقاله 120 بازی PS رو غقب انداختیم وای به اینکه...من نمیدونم این سیاست گذاری مجله با این کارش چیو میخواد توجیه کنه؟
الان همه تو حال و هوای E3 هستند اونوقت شما میخواید بازی های 1ماه پیش رو نقد کنیدو (کاشکی بازی 1 ماه پیشو نقد کنید ! ) + اخبار 1ماه پیش رو بزارید تو مجله ! ببخشید ولی آقا شهریار عزیز یعنی این شورای سیاست گذاری مجله به این فکر نمیکنه که خیلی از مردم گیمر دسترسی به سایت های مثل BC و ... ندارند و منتظر اخبار E3 هستند؟ میخوان E3 رو بزارن بره شهریور؟(تازه اگه شماره ی بعدی شهریور بیاد)
ببخشید ولی این کار مجله فقط سوءاستفاده از مخاطبانشون هست.یعنی نمیشد این شماره رو یه هفته 2 هفته دیر تر بدید بیرون ولی به روز تر باشید؟(البته بازم راه زیاد ه تا به روز شدن)
... پیگیری می کنم.من یادم رفت حالا چی کار کنم:confused: