بحث پیرامون مجله بازیرایانه

:cheesygri
بله میریم که داشته باشیم
اینم سومین روز گردش من در تهران-مجله شناسایی نشد
پ.ن:باید به مارکوس فونیکس و-اسنیک سالید بگیم برن تو امریکا و ژاپن بگردن شاید رویت شد

آقا رضا جون عزیز این روزا مثل اینکه خیلی زیاد بازی میکنی ها :cheesygri یه کم به خودت استراحت بده تا مطالب رو درک کنی ... بنده خدا ها تو صفحات قبل گفتن که امروز تازه به دست نمایندگی ها رسیده و تا چند روز دیگه به دکه ها میرسه ... حالا شما سه روزه داری دکه ها رو میگردی :eek::eek::eek::eek: بابا خیلی باحالی :cheesygri;)
آقا رضا خیلی مخلصیم ;)

بالاخره تلاش‌ها نتيجه داد و مجله در نمايندگي‌ها منتشر شد من دو تا از اون‌ها رو مي‌شناسم كه الان مجله رو دارن.
1: تهران، ميدان وليعصر، روبروي وزارت بازرگاني، مجتمع كامپيوتري وليعصر، طبقه هم‌كف واحد 18 فروشگاه فرزين
2:تهران، ميدان وليعصر، روبروي وزارت بازرگاني، مجتمع كامپيوتري وليعصر، طبقه هم‌كف واحد 70 -مكس گيم

بالاخره تلاش‌ها نتيجه داد و مجله در نمايندگي‌ها منتشر شد من دو تا از اون‌ها رو مي‌شناسم كه الان مجله رو دارن.
1: تهران، ميدان وليعصر، روبروي وزارت بازرگاني، مجتمع كامپيوتري وليعصر، طبقه هم‌كف واحد 18 فروشگاه فرزين
2:تهران، ميدان وليعصر، روبروي وزارت بازرگاني، مجتمع كامپيوتري وليعصر، طبقه هم‌كف واحد 70 -مكس گيم
خسته نباشید:laughing:

کی واسه شهرستان میفرستید ؟ شهریار خان ؟
اینو حتماً اگه میشه جواب بدید که چرا انقدر دیر به دست ما میرسه ؟!
شما تو تهران پخش میکنید یه ماه بعدش میاد شهرستان !!!! چرا ؟!

کی واسه شهرستان میفرستید ؟ شهریار خان ؟
اینو حتماً اگه میشه جواب بدید که چرا انقدر دیر به دست ما میرسه ؟!
شما تو تهران پخش میکنید یه ماه بعدش میاد شهرستان !!!! چرا ؟!
اين بار پخش در شهرستان‌ها زودتر آغاز مي‌شه. اگر دقيق بگيد كجا هستيد من آدرس بدم بريد بگيريد.

اقا من امروز صبح میرم میگیرم کاری ندارم 10 باز بشه 8 باز بشه
الان راه میفتم(میخوام سری اول باشم):biggrin1:
راستی جا قحتی بود فرستادید مکس گیم(اونا 2 تومن میکشن رو قیمت مجله)
آقا رضا جون عزیز این روزا مثل اینکه خیلی زیاد بازی میکنی ها یه کم به خودت استراحت بده تا مطالب رو درک کنی ... بنده خدا ها تو صفحات قبل گفتن که امروز تازه به دست نمایندگی ها رسیده و تا چند روز دیگه به دکه ها میرسه ... حالا شما سه روزه داری دکه ها رو میگردی بابا خیلی باحالی
یکیشون بهم گفت ما شنبه میفرستیم
بعد به بچه ها نمیگیم-که باز نرن الاف شن-اخرشم تاکید داشت شنبه
-بعدا فرمودند 2 شنبه-حالا هم که تازه دیروز فرستادن

آخرین ویرایش:
خب من امرزو صبح خروس خون !! رفتم مجله رو گرفتم :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
مثل همیشه خوبه البته کلی نگاه کردم و فقط 2 تا از نقد های آقا شهریار رو خوندم که مثل همیشه عالی هستند ...
فقط اینو بگم که MGS4 پیش نمایش هست نه نقد !!:eek::eek::eek::eek::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or