بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام به دوستان گل بازیسنتری!...
ان شاالله اگر خداوند بخواهد و مشکلی پیش نیاید و اتفاق خاصی نیفتد و...(از بس ما قول دادیم راجع به مجله بعد مشکل پیش اومده و قولمون عملی نشده دیگه میترسیم با قاطعیت صحبت کنیم) قراره فردا با بهزاد بریم نمایشگاه. خوشحال میشیم که بتونیم بر و بچه های بازیسنتر رو ملاقات کنیم. کیانوش و آرش هم احتمالا هستند. اگر بیاید خوشحال میشیم :D پس اونایی که میان دستاشون بالا :cheesygri
وعده ما فردا نمایشگاه مطبوعات سالن و غرفه نمیدونم چند!!!! از صبح تا شب. هر موقع تشریف آوردین قدمتون روی چشم! :D
استاد بزرگ آقا حمید
یا خدا. اینا رو با من بودی؟!؟:D ما هنوز شاگردیم خیلی مونده تا استاد بشیم حالا استاد بزرگ دیگه بماند ;)

منظور من این بود که بیشترین سری بازی که از این بازی منتشر شده مربوط به توم ریدر است.
البته منظور دوستم...
از لحاظ گیم پلی حرف شما متین است.
ممنون از تذکر بجاتون White_Gandalf جان

بازی هم PC هست هم PS 2
البته من فقط Toca Race Driver 3 رو دیدم ! :cheesygrin:
ای بابا
حمید جان اگه میری با کیانوش صحبت کن منو کامل معرفی کن !!
اول که رفتم تو غرفه گفتم آقا بهزاد هست ؟
کیانوش : از کجا میشناسیش ؟
من : حالا بماند ! حمیدرضا چی ؟ هست ؟
کیانوش : از کجا میشناسی ؟!
من : بازیسنتر !
کیانوش : یزرت چیه ؟
من : SamFisher
کیانوش : هوووووممم ! فکر کنم دیدمت !!! ( احتمالا نشناخته بود ! )

***پایان***
چه بی مزه !!!

نوشته شده توسط حمید:
یا خدا. اینا رو با من بودی؟!؟:D ما هنوز شاگردیم خیلی مونده تا استاد بشیم حالا استاد بزرگ دیگه بماند ;)
منظورم از استاد بزرگ ,((IQ)) بود که مودبانه ترش کردم.یادم رفت ویرگول بزارم:p .بعدشم شما سروری این حرفا چیه؟راستی یه سوال:360 بالاخره کپیخور شد یا اینکه شما بازیهارو باقیمت واقعی خودشون میخرین؟؟؟:confused:
نوشته شده توسط حامد:
White_Gandalf جان
امیر:cool:

سلام به دوستان گل بازیسنتری!...
ان شاالله اگر خداوند بخواهد و مشکلی پیش نیاید و اتفاق خاصی نیفتد و...(از بس ما قول دادیم راجع به مجله بعد مشکل پیش اومده و قولمون عملی نشده دیگه میترسیم با قاطعیت صحبت کنیم) قراره فردا با بهزاد بریم نمایشگاه. خوشحال میشیم که بتونیم بر و بچه های بازیسنتر رو ملاقات کنیم. کیانوش و آرش هم احتمالا هستند. اگر بیاید خوشحال میشیم :D پس اونایی که میان دستاشون بالا :cheesygri
وعده ما فردا نمایشگاه مطبوعات سالن و غرفه نمیدونم چند!!!! از صبح تا شب. هر موقع تشریف آوردین قدمتون روی چشم! :D

نا مرده هر کی بره نمایشگاه و یه عکس از حمید برای من نگیره
81.gif

نوشته شده توسط SamFisher:
بازی هم PC هست هم PS 2
البته من فقط Toca Race Driver 3 رو دیدم ! :cheesygrin:
ای بابا

***پایان***
چه بی مزه !!!

:cheesygri خوب عيبي نداره بجاش دفعه ديگه بياد بازي ستنر يوزرتو ببينه يادش مياد كي هستي.

امين من فردا عصر بازم مي رم نمايشگاه :cheesygri اگه موفق بشم و جلو غرفه شلوغ نباشه چندتا عكس مي گيرم از غرفه :eek:

امين من فردا عصر بازم مي رم نمايشگاه :cheesygri اگه موفق بشم و جلو غرفه شلوغ نباشه چندتا عكس مي گيرم از غرفه :eek:

ممنون .
فقط عکس غرفه رو نگرفتی هم مشکلی نداره فقط از این حمید و کیانوش عکس بگیر.

بچه ها هیچ کدومتون نیومدید که ...
بد نگذشت امروز ... جمعی از بچه های مجله از جمله آقایون کیانوش، حمید، بهزاد، آرش حسن زادگان و ... اونجا بودن. عماد و فرهنگ هم وقتی من رفتم اونجا تلپ بودن :)
جناب سردبیر وحید عبدالهی هم ثانیه هایی در اون حوالی مشاهده شد !

حواشی ! :
- در مورد همه چیز از جمله موسیقی، فیلم، فلسفه، برهان امکان و وجوب ( در جهت اثبات وجود خدا :) )، رابطه تحصیل و درامد ! و بسیاری مسائل دیگه بحث شد ... تنها چیزی که مورد توجه قرار نگرفت گیم بود :)
- حمید موفق شد یک عدد عمله رهگذر رو طرفدار 360 بکنه :)
- کیانوش علیرغم اینکه در ظاهر طرفدار DS هست اما اونجا psp دستش بود و بسیار از امکاناتش لذت میبرد :)
- دوربینی در کار نبود تا عکس بگیریم !

کیانوش علیرغم اینکه در ظاهر طرفدار DS هست اما اونجا psp دستش بود و بسیار از امکاناتش لذت میبرد
به قیافه آقا کیانوش نمیخورد اینقدر بازیگوش باشه !
مثلا غرفه داره ! :cheesygri

بازی هم PC هست هم PS 2
البته من فقط Toca Race Driver 3 رو دیدم ! n:
ای بابا

***پایان***
جالبه.....
من که رفتم اولین سوالی که پرسیدم راجع به X360 بود.
گفت از کجا میدونی؟
گفتم بازیسنتر....
گفت نمیدونم اسمت چیه یا یوزرت چیه؟یا اینکه من اینو پرسیدم.....
خلاصه گفتش من Restricted Area هستم!!!!!
منم گفتم که SUPERMHR هستم.همون که آواتارش نجومی تخیلیه!!!
که البته گفتش که کیانوشه.
از این حرفها گذشته:
نمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه ولی گفت که دیگه به سایت نمیاد.بعد از اون قضیه sepul و (....) و (...) دیده که دوستان اونطور که به نظر میرسه.....
به هر حال من که اصرار کردم که بابا ول کن.....برای چهار نفر هم که شده بیا.....
شما هم برین زوراتون رو بزنین.شاید فرجی نازل شد.یا به قول شما باشد که رستگار شویم!!!!
این کیانوش بدجور شبیه شیگریو میاماتو میزنه.موافقین؟!!!
باتشکر....

- حمید موفق شد یک عدد عمله رهگذر رو طرفدار 360 بکنه
خدایی آدم حسابی تر از اون تو کل نمایشگاه نبود :D خدایی حیف شد که من صبح زود نرفتم وگرنه احمدی نژاد رو هم میدیدم طرفدار XBOX360 میکردمش :D

فقط عکس غرفه رو نگرفتی هم مشکلی نداره فقط از این حمید و کیانوش عکس بگیر.
الگوی من همیشه Master Chief بوده اون هم که خودتون میدونید عمرا چهره اش رو هیچ کس ببینه پس توقع نداشته باش عکس من رو هم ببینی :D ولی جدا از شوخی دوربینی نبود که عکس بگیریم.

کیانوش علیرغم اینکه در ظاهر طرفدار DS هست اما اونجا psp دستش بود و بسیار از امکاناتش لذت میبرد
البته قرار شد بعدش کفاره بده :D

جناب سردبیر وحید عبدالهی هم ثانیه هایی در اون حوالی مشاهده شد !
آقای عبداللهی اومد یه سک سک کرد رفت :D
====================================
راستی بر و بچز مژده احتمالا امروز گیم کیوب میذاریم واسه بازی. احتمالا هم ماریو کارت یا Metroid میذاریم پس بشتابید :D البته هنوز قطعی نشده ها اگه اومدید نبود خر منو نگیریدا !

راستی یه سوال:360 بالاخره کپیخور شد یا اینکه شما بازیهارو باقیمت واقعی خودشون میخرین؟؟
قراره 6.6.2006 اولین مودچیپ کنسول رو Devil360 عرضه کنه (اگه خالی بندی نباشه) که حدودا میشه یک ماه دیگه. اون موقع میشه با خیال راحت X360 خرید. الان هم مجله با قیمت 580,000 تومن به علاوه 2 بازی مجانی کنسول رو میفروشه (تازه نسخه Premium)

من که رفتم اولین سوالی که پرسیدم راجع به X360 بود.
آهان آره منم اولی همینو پرسیدم که گفت اجازه ندادن !
راستی بر و بچز مژده احتمالا امروز گیم کیوب میذاریم واسه بازی.
1 - دستتون رو شده ! :cheesygri آخه توی اون غرفه مگه تلویزیون هم جا میشه ؟!
تو غرفه 40 - 50 تا پلاستیک بود و 2 تا صندلی همین ! کجا میخواین TV بذارین ؟!! :p
حمدی نژاد رو هم میدیدم طرفدار XBOX360 میکردمش
74.gif
74.gif
74.gif

الگوی من همیشه Master Chief بوده اون هم که خودتون میدونید عمرا چهره اش رو هیچ کس ببینه پس توقع نداشته باش عکس من رو هم ببینی :D ولی جدا از شوخی دوربینی نبود که عکس بگیریم.

اگه من امینم میرم اون کلاه کستر چیف رو در میارم با یه موبایل دره پیست یه عکس ازش میگیرم:cheesygri تو هم هیمن طور...

حمدی نژاد رو هم میدیدم طرفدار XBOX360 میکردمش

من میدونم محمود فقط کومودور بازی میکنه البته بازی نیمکنه چون فکر میکنه ضبط صوته:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or