بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif

یاااااا خدا (به قول خودش) این عکس حمیده
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif

48.gif
48.gif

فکر نمیکردم به این جلفی باشه
48.gif
48.gif
48.gif

اذيت نكن امين ديگه از اين بچه مثبت تر چي مي خواي!!؟؟ ;)

نوشته شده توسط Elvish Hero:
نمایشگاه مطبوعات روز چهارشنبه،20خرداد،یعنی دیروز تموم شد!
اگه ارشاد میذاشت تا اسم بازیرایانه رو رو غرفه بزنن،کلی بازدید میرفت بالا.هر از گاهی یکی میومد میپرسید که:آقا غرفه بازیرایانه کجاس؟!

نمايشگاه مطبوعات 5 شنبه و جمعه هم هستش و من خودم امروز از 11 صبح تا 6 عصر تو غرفه بودم. مدتش تمديد شده.

نوشته شده توسط MGS:
عكسات خوب بود
نوشته شده توسط Police _ 110:
سحر خانوم ممون از عکس ها :groupwave:

چاكريم:cheesygri

منم ديروز رفتم. (چهارشنبه)

اولش يه 3-4 دوري اونجا ها گيج زدم واسه خودم. بعد فهميدم كه اها اون كه نوشته "اطلاع" همون بازي رايانه هست. اما هيچ كدوم از بچه ها رو نديدم. سراغ هر كي هم گرفتم نبود.

تو همين حين "امير قلعه نوعي" :) اومد كه نمايشگاه شد ورزشگاه ازادي. البته من اصلا چيزي نگفتما. :-"

بعد كه برگشتم يه خانمي تو غرفه بود (فكر كنم سحر بود) كه يه چيزي تو مايه هاي چايي واسه بچه ها داشت ميريخت. سحر اگه خودت بودي بايد بگم اصلا نمي خورد كه متال گوش كني. :-" (شوخي كردم نياي بزني مارو) كيانوشم تو همين حين شناسايي شد كه اونم از اين مرحله حذف شد ولي بقيه رو نتونستم شناسايي كنم و در اخر خودم Game Over شدم.

يه I Love You هم بالاي غرفه نوشته بود. ;)

فردا هم دارم ميرم احتمالا برم غرفه بازي رايانه. :cool:

یه شماره ای بود مجله نسبتا روی روال خوبی افتاده بود ولی مث اینکه دوباره قراره هر دو ماه یه شماره بیاد به قول معروف سالی که نکوست از بهارش پیداست حالا کاری ندارم ولی تو رو خدا یه فکری براش بکنید برای شماره e3 هم صفحه زیاد منید و دموهارو dvd بدید

نوشته شده توسط Mehdi_18:
منم ديروز رفتم. (چهارشنبه)
بعد كه برگشتم يه خانمي تو غرفه بود (فكر كنم سحر بود).
سحر اگه خودت بودي بايد بگم اصلا نمي خورد كه متال گوش كني. :-"

احتمالا كسي كه ديدي خانوم حسني بوده، من 4 شنبه ساعت 7 فقط يه سر به غرفه زدم. ولي 5 شنبه تو غرفه بودم. همش داشتم با گوشيم بازي مي كردم جاتون خالي كلي حال داد بازيه باحال بود، گرافيك خفن.

اگه من رو ديده بودي علائمي از سوسول بازي در من مي ديدي كه همچين بي ربط هم به متال باز ها نيست :eek:

راستي تو سايتم بخش About Us عكسم هست برو ببين قيافم به كسي كه متال گوش مي ده مي خوره يا نه :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

آخرین ویرایش:
اذيت نكن امين ديگه از اين بچه مثبت تر چي مي خواي!!؟؟ ;)

اخه اصلا این شکلی تجسمش نکرده بودم
17.gif

تو همين حين "امير قلعه نوعي" :) اومد كه نمايشگاه شد ورزشگاه ازادي. البته من اصلا چيزي نگفتما. :-"

شیتمان بکن با این فرهنگت
34.gif

ا
گه من رو ديده بودي علائمي از سوسول بازي در من مي ديدي كه همچين بي ربط هم به متال باز ها نيست :eek:

:eek::eek:

%5BSaHaR%5D.jpg

راستي تو سايتم بخش About Us عكسم هست برو ببين قيافم به كسي كه متال گوش مي ده مي خوره يا نه :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri
به من ربطی نداره ها ولی اخه اصلا قیافتون تو اون عکس مشخص نیست
چيزي نيست عادت مي كني! :cheesygri
ارزششو داره مدتي منتظر باشي بعد با يه مجله خفن روبرو بشي :cheesygri
مجله که همیشه خفن بوده فقط این دیر اومدنش به کم رو اعصاب ادم پیاده روی میکنه مثلا این شماره فروردین قرار بود تو نمایشگاه فروخته بشه ولی...........

نوشته شده توسط solid2snake:
به من ربطی نداره ها ولی اخه اصلا قیافتون تو اون عکس مشخص نیست

مدلشه ديگه :cheesygri

نوشته شده توسط solid2snake:
مجله که همیشه خفن بوده فقط این دیر اومدنش به کم رو اعصاب ادم پیاده روی میکنه مثلا این شماره فروردین قرار بود تو نمایشگاه فروخته بشه ولی...........

فروردين!!!!! :confused:
آخرين شماره مربوط به اسفند هستش.

من يكشنبه و چهارشنبه رفته بودم نمايشگاه .

غرفه بازي رايانه فضايي بود در ابعاد 20x30 سانتي متر ، كه فقط كيانوش توش جا ميشد !
يكشنبه كه رفتم هيچكس تو غرفه نبود ، نيم ساعت بعد كيانوش اومد
كمي با هم صحبت كرديم ، 70 - 80 تا كارت اينترنت 5 دقيقه اي ! هم به عنوان اشانتيون بهم داد

چهارشنبه صبح رفتم تو غرفه ، خانم حسني و حامد اميري بودن .
با خانم حسني در باره وضع مجله و جاي كوچيك غرفه و XBOX360 و ... صحبت كرديم .
بعد از ايشون پرسيدم كه بقيه بچه ها نميان ؟ گفت كيا ؟ منم گفتم بهزاد و حميد و سحر
بعد گرخيده گرفت ؛ به اينصورت ---> :eek:
كه چرا تو همه رو به اسم كوچيك صدا ميزني ( خودش همه رو به اسم فاميلي صدا مي زد )
گفت خدا رو شكر كه اسم كوچيك منو نميدوني ، وگرنه منم به اسم كوچيك صدا ميزدي :-"

دو ساعت تو نمايشگاه چرخيدم و دوباره برگشتم ، كيانوش و آرش اومده بودن با بچه ها كمي صحبت كرديم و براي بار هفتاد و چهارم ، Guest Book مجله رو امضا كردم !

در همين اصناف با چند تا از خواننده هاي مجله آشنا شدم . توي غرفه دموي MG4 رو گذاشته بودن ، ما هم با دوستاي جديدمون شروع كرديم بحث درباره بازيها ، بخصوص MG4 كه بحث كشيد به SC و باقيش هم مثل روز روشنه ، جنگ سم و اسنيك ...
واكنش اين دوستمون هم بعد از ديدن تريلر Cell Factor ديدني بود
موقع رفتنشون هم آدرس سايت رو بهشون دادم كه بيان عضو بشن .
مدير بخش كنسول بازي دات رو هم ديدم ( UBI ) ، كمي حال و احوال كرديم . ولي كار داشت و زود رفت .

كم كم بقيه بچه ها اومدن . كمي هم با حميد صحبت كردم ( ميشه حدس زد در باره چي ! )
به حميد گفتم امين گفته هركي رفت نمايشگاه از حميد عكس بگيره . منم به زور چند تا عكس ازش گرفتم . فقط گفت توي پابليك نذار !

يك ساعتي پيش بچه ها بودم تقريبا همه بچه هاي تحريريه رو ديدم بجز بهزاد و سحر

از بچه ها عكس هم گرفتم ولي چون سحر عكس گذاشت ديگه عكسها رو نميذارم .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mostafa_cpp:
چهارشنبه صبح رفتم تو غرفه ، خانم حسیني و حامد اميري بودن .
با خانم حسني در باره وضع مجله و جاي كوچيك غرفه و XBOX360 و ... صحبت كرديم .
بعد از ايشون پرسيدم كه بقيه بچه ها نميان ؟ گفت كيا ؟ منم گفتم بهزاد و حميد و سحر

من 4 شنبه عصر رفتم يه سر به غرفه زدم بعد خانم حسیني گفت يكي اومد سراغتو مي گرفت، همه رو هم با اسم كوچيك مي گفت.
خندم گرفت گفتم چه پسرخاله :cheesygri
پس تو بودي، اي شيطون :cheesygri

آخرین ویرایش:
ببینم اونی که روز پنجشنبه به ملت بستنی کاله با طعم نعنا میداد کی بود؟
من رفتم اونجا PSP رو هم بردم و پیشنهاد دادم که شرطی پی اس پی بزنیم(آخه بازی Wining Eleven کیانوش داغ بود!!)ولی نمیدونم چرا کسی محل نذاشت!!!یعنی کسی حاضر به انجام این کار نشد.حالا چه بازی روش بود؟
چرا Game Cube رو رو نمیکردین؟یا شاید من ندیدم؟
باتشکر.....

به حميد گفتم امين گفته هركي رفت نمايشگاه از حميد عكس بگيره . منم به زور چند تا عكس ازش گرفتم . فقط گفت توي پابليك نذار !

ایول دمت گرم که تحویل گرفتی . عکس ها رو پی ام بده به همراه بقیه بچه ها از اول تا اخرشون.:D

:-" امين عكس منو چرا اينجا گذاشتي؟؟!!!

1.gif
1.gif

تو که ادرسش رو گفتی دیگه چه عیبی داره
17.gif

ببخشید اول باید اجازه میگرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or