بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام.
یه خبر جدید
من دیروز زنگ زدم به دفتر مجله.. یه خانومه گوشی رو برداشت.
ازش پرسیدم ایا مجله تعطیل شده و دیگه شماره بعدی وجود نداره؟
گفت احتمال اینکه تعطیل بشه خیلی زیاده و اگر قطعی شد ما به صورت رسمی اعلام می کنیم.
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
گفت نه، چون مشکلات زیاده و.....
حتی گفت 1 شماره دیگه هم معلوم نیست بیاد
اقا توروخدا بگین که این موضوع صحت نداره
من واقعا دپرس شدم
خوب اگه مشکل پولیه من فکر کنم اگه از طرفدارا کمک بخوان کسی جواب رد نده
کافیه یه شماره حساب بدن
من خودم اولین نفرم، هرکی به اندازه توانش کمک می کنه تا مجله از این وضعیت بیرون بیاد
تعداد طرفدارا هم که ماشااله زیاده
حداقل یه شماره دیگه بدن بعد برن:cheesygri
خواهش می کنم اگه کسی چیزی می دونه بگه....

سلام.
یه خبر جدید
گفت احتمال اینکه تعطیل بشه خیلی زیاده و اگر قطعی شد ما به صورت رسمی اعلام می کنیم.
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
من واقعا دپرس شدم
کافیه یه شماره حساب بدن
من خودم اولین نفرم، هرکی به اندازه توانش کمک می کنه تا مجله از این وضعیت بیرون بیاد

:eek:
آقای ازهاریان گفتن که همه مشکلات حل شده.حتی قضیه تبدیل سی دی به دی وی دی هم قطعی شده و به زودی مجله منتشر میشه و از این به بعد سر وقت میاد و همه ما هورا کشیدیم!
شاید اشتباه گرفتی:دی

:
سلام.
یه خبر جدید
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
من واقعا دپرس شدم
کافیه یه شماره حساب بدن

:biggrin1::biggrin1::laughing:
مطمعنی فیلمت نکرده!؟!:laughing:
3 صفحه هست دارن میگن مشکل حل شد. دیگه بی نظمی وجود نداره. بین 7 تا 10 روز دیگه مجله میاد .
سایت داره راه میوفته . تازه DVD آوردن تو کار DEMO های بازیا رو آوردن .
بنده خدا شهریار این همه اینجا انتقاد شنیده و جواب داده.
بنده خدا ها کلی ابتکار و نو آوری به خرج دادن(نو آوری و شکوفایی!)
اونوقت بعد از کلی مطقا عد کردن
افراد بیان مجله رو تعطیل کنن برن؟:biggrin1:
:laughing:
:laughing::cheesygri:biggrin1:
---
---
شهریار جان یه سوال داشتم (البته میدونم خیلی ضایع هست)
با اومدن DVD چقدر مجله تغییر قیمت داره؟

من باید قبل از هر چیز از شهریار عزیز یک تشکر ویژه بکنم و همچنین از بابت تنبلی خود و عدم کمکم از او و عزیزان دیگر عذر بخواهم اما انصافا هر وقت اینجا آمدم او پاسخ سوالات دوستان رو داده بود و نیازی به زیاده گویی من نبود. (البته مسوولیت پاسخگویی نه بر عهده بنده و ایشان، بلکه بر دوش مقامات بالاتر :cheesygri است که البته شهریار همه ما را شرمنده کردند).

همانطور که دوستان خوبم کیانوش و شهریار گفتند مشکلات حل شده و سایت هم تقریبا آماده شده و مجله هم خیلی زود در همه جا منتشر می شود. و نمیدانم شایعه تعطیلی چطور به گوش دوستمان z2s sas رسیده اما این خبر شدیدا رد می شه! ما در همین کوران امتحانات سخت مشغول کار بر روی مطالب شماره بعدی هستیم و بعد از این همه زحمتی که دوستان (به ویژه شهریار) برای این شماره کشیده اند مطمئنا مجله تعطیل نخواهد شد.
تازه زمان Return of the Bazyrayane فرا رسیده (اون هم با درجه M!)

(در مورد تغییر قیمت متاسفانه اطلاعی ندارم.)

در مورد سايت خودم مي‌خوام از بچه‌هاي اين جا دعوت كنم اگر تو زمينه‌ي ساخت قالب php و يا هر چيز ديگري وارد هستند پيغام خصوصي بدن كه با هم يه سايت در حد غول گيم رو بسازيم.

بنظرم یه لیست کامل از کسانی که احتیاج داری بزار تا هم من و هم بقیه ببینیم اشخاص مورد نظرتو میتونیم پیدا کنیم یا نه.تنبللی میکنیا!؟!

اون دوست عزیزمون هم که گفتن زنگ زدن دفتر مجله اگر گوشی رو خانوم رضوی برداشته باشه قطعا تشریفتونو بردین سر کار خصوصا اگر لحن مطرح کردنتون هم امیخته با طنز بوده باشه!!! وگرنه هموطنور که دوستان گفتن ایهمه برای مجله طحمت کشیده شده خصوصا اینکه من هم تنها اطلاعاتی که شنیدم در ضمینه پیشرفت مجله بوده نه پسرفتش اونهم با این شدت!!!:p

خداییش من خشن تر از این یاشار ندیدم!؟! بعضی وقتا با اینکه خودم ته خشونتم ازش میترسم!:p:cheesygri

حداقل یه کاور از مجله جدید داخل سایت بزارید.مردیم از بس صبر ایوب پیشه کردیم.در مورد سیستم امتیازدهی مجله هم بگم که خیلی ضایع هست فکر کنم شما تنها مجله دنیا هستین که که از20 امتیاز میدین.در حال حاضر بیشتر سایتها و مجلات دنیا امتیاز رو از 10 میدن(حدود 60 درصد)که امیدوارم به این مشکل هم رسیدگی کنیدو اگر هم بتونید تعداد صفحات مجله رو به 200 صفحه برسونید که دیگه خیلی عالیه چون که چون که دیگه هم دست شما بازتر هست وهم همه بازیهای ماه نقد میشن و هیچ کدام از بازیها از قلم نمی افته.
به امید روزی که همه مشکلات مجله حل بشه و به جای چند ماه نامه یا گاه نامه یک ماه نامه درست و حسابی داشته باشیم...

نه عزیزم به سوپر ماریو گالکسی امتیاز کامل را داد( از نظر جذابیت):laughing:
دست گیم اسپات را از پشت بسته. تازه سایت نکست جن هم نمره میدهد که کلا فکر کنم کمترین نمره را به بازیهای کامپیوتری در دنیا میدهد:cheesygri

به نظر من همین از 20 نمره باشه بهتره. بالاخره یه مجله ایرانیه. اونا هم طبق نمرات تو مدارسشون نمره میدن که از 10 نمرست. اما این جا از 20 نمرست.:biggrin1:

سلام.
یه خبر جدید
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
من واقعا دپرس شدم
کافیه یه شماره حساب بدن

اين موضوع قويا رد ميشه و به هيچ عنوان خبري از اين صحبت‌ها نيست . تازه نوبت اون رسيده كه بازي‌رايانه پس از مدتي تاخير روند جديدي به خودش بگيره و خوش‌بختانه اين اتفاق افتاده و خبري از بسته شدن مجله در كار نيست.

حداقل یه کاور از مجله جدید داخل سایت بزارید.مردیم از بس صبر ایوب پیشه کردیم.در مورد سیستم امتیازدهی مجله هم بگم که خیلی ضایع هست فکر کنم شما تنها مجله دنیا هستین که که از20 امتیاز میدین.در حال حاضر بیشتر سایتها و مجلات دنیا امتیاز رو از 10 میدن(حدود 60 درصد)که امیدوارم به این مشکل هم رسیدگی کنیدو اگر هم بتونید تعداد صفحات مجله رو به 200 صفحه برسونید که دیگه خیلی عالیه چون که چون که دیگه هم دست شما بازتر هست وهم همه بازیهای ماه نقد میشن و هیچ کدام از بازیها از قلم نمی افته.
به امید روزی که همه مشکلات مجله حل بشه و به جای چند ماه نامه یا گاه نامه یک ماه نامه درست و حسابی داشته باشیم...

فعلا كه نميشه 200 تا صفحه كرد چون هر شيت كه 50 صفحه به مجله اظافه مي‌كنه هزينه‌ي بسيار بالايي داره ولي اگر شماره‌هاي آينده رو به خوبي منتشر كنيم اين موضوع عملي هست و ميشه روش فكر كرد.

من باید قبل از هر چیز از شهریار عزیز یک تشکر ویژه بکنم و همچنین از بابت تنبلی خود و عدم کمکم از او و عزیزان دیگر عذر بخواهم اما انصافا هر وقت اینجا آمدم او پاسخ سوالات دوستان رو داده بود و نیازی به زیاده گویی من نبود. (البته مسوولیت پاسخگویی نه بر عهده بنده و ایشان، بلکه بر دوش مقامات بالاتر :cheesygri است که البته شهریار همه ما را شرمنده کردند).

همانطور که دوستان خوبم کیانوش و شهریار گفتند مشکلات حل شده و سایت هم تقریبا آماده شده و مجله هم خیلی زود در همه جا منتشر می شود. و نمیدانم شایعه تعطیلی چطور به گوش دوستمان z2s sas رسیده اما این خبر شدیدا رد می شه! ما در همین کوران امتحانات سخت مشغول کار بر روی مطالب شماره بعدی هستیم و بعد از این همه زحمتی که دوستان (به ویژه شهریار) برای این شماره کشیده اند مطمئنا مجله تعطیل نخواهد شد.

(در مورد تغییر قیمت متاسفانه اطلاعی ندارم.)

ياشار جان از شما هم ممنونم كه اومدي اين‌جا و پست زدي و من رو تنها نذاشتي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or