God-of-what
کاربر سایت
سلام.
یه خبر جدید
من دیروز زنگ زدم به دفتر مجله.. یه خانومه گوشی رو برداشت.
ازش پرسیدم ایا مجله تعطیل شده و دیگه شماره بعدی وجود نداره؟
گفت احتمال اینکه تعطیل بشه خیلی زیاده و اگر قطعی شد ما به صورت رسمی اعلام می کنیم.
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
گفت نه، چون مشکلات زیاده و.....
حتی گفت 1 شماره دیگه هم معلوم نیست بیاد
اقا توروخدا بگین که این موضوع صحت نداره
من واقعا دپرس شدم
خوب اگه مشکل پولیه من فکر کنم اگه از طرفدارا کمک بخوان کسی جواب رد نده
کافیه یه شماره حساب بدن
من خودم اولین نفرم، هرکی به اندازه توانش کمک می کنه تا مجله از این وضعیت بیرون بیاد
تعداد طرفدارا هم که ماشااله زیاده
حداقل یه شماره دیگه بدن بعد برن:cheesygri
خواهش می کنم اگه کسی چیزی می دونه بگه....

سلام.
یه خبر جدید
گفت احتمال اینکه تعطیل بشه خیلی زیاده و اگر قطعی شد ما به صورت رسمی اعلام می کنیم.
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
من واقعا دپرس شدم
کافیه یه شماره حساب بدن
من خودم اولین نفرم، هرکی به اندازه توانش کمک می کنه تا مجله از این وضعیت بیرون بیاد
در مورد سايت خودم ميخوام از بچههاي اين جا دعوت كنم اگر تو زمينهي ساخت قالب php و يا هر چيز ديگري وارد هستند پيغام خصوصي بدن كه با هم يه سايت در حد غول گيم رو بسازيم.

تازه زمان Return of the Bazyrayane فرا رسیده (اون هم با درجه M!)
:cheesygriسلام.
یه خبر جدید
من یه لحظه خشکم زد....
پرسیدم شوخی می کنید؟
من واقعا دپرس شدم
کافیه یه شماره حساب بدن
حداقل یه کاور از مجله جدید داخل سایت بزارید.مردیم از بس صبر ایوب پیشه کردیم.در مورد سیستم امتیازدهی مجله هم بگم که خیلی ضایع هست فکر کنم شما تنها مجله دنیا هستین که که از20 امتیاز میدین.در حال حاضر بیشتر سایتها و مجلات دنیا امتیاز رو از 10 میدن(حدود 60 درصد)که امیدوارم به این مشکل هم رسیدگی کنیدو اگر هم بتونید تعداد صفحات مجله رو به 200 صفحه برسونید که دیگه خیلی عالیه چون که چون که دیگه هم دست شما بازتر هست وهم همه بازیهای ماه نقد میشن و هیچ کدام از بازیها از قلم نمی افته.
به امید روزی که همه مشکلات مجله حل بشه و به جای چند ماه نامه یا گاه نامه یک ماه نامه درست و حسابی داشته باشیم...
من باید قبل از هر چیز از شهریار عزیز یک تشکر ویژه بکنم و همچنین از بابت تنبلی خود و عدم کمکم از او و عزیزان دیگر عذر بخواهم اما انصافا هر وقت اینجا آمدم او پاسخ سوالات دوستان رو داده بود و نیازی به زیاده گویی من نبود. (البته مسوولیت پاسخگویی نه بر عهده بنده و ایشان، بلکه بر دوش مقامات بالاتر :cheesygri است که البته شهریار همه ما را شرمنده کردند).
همانطور که دوستان خوبم کیانوش و شهریار گفتند مشکلات حل شده و سایت هم تقریبا آماده شده و مجله هم خیلی زود در همه جا منتشر می شود. و نمیدانم شایعه تعطیلی چطور به گوش دوستمان z2s sas رسیده اما این خبر شدیدا رد می شه! ما در همین کوران امتحانات سخت مشغول کار بر روی مطالب شماره بعدی هستیم و بعد از این همه زحمتی که دوستان (به ویژه شهریار) برای این شماره کشیده اند مطمئنا مجله تعطیل نخواهد شد.
تازه زمان Return of the Bazyrayane فرا رسیده (اون هم با درجه M!)
(در مورد تغییر قیمت متاسفانه اطلاعی ندارم.)