بحث پیرامون مجله بازیرایانه

به نظر من PGR3 از همه بهتره یکمیم دسته این حمید بدن باهاش بازی کنه بیچاره این قدر تو نقدهاش ازش تعریف میکنه حقشه بازیش کنه (بهترین ریسینگ تاریخ!!!!!)
میگم واقعا بهترین هست یا خالی بندیه؟؟؟
خیر !
اگه بهترین ریسینگ تاریخ بود حداقل پارسال اول میشد.پارسال Forza اول شد این در صورتی هست که Forza یک بازی نسل قبل هست ولی PGR3 بازی نسل جدید هست !

سلام دوباره
میگم حالا که هیچکدوم از بچه های مجله بازی رایانه نمی آیند اینورها بهتر نیست کمی از خاطراتمون با این مجله بنویسیم.
اگر مشکلی بود اشکالی ندارد پست من رو پاک کنید.
-----------------------------------------------------------
چند وقت پیش رفته بودم به پاساژ نخل مرکز فروش کنسول PS2 و بازیهایش و Xbox و MP3 Player های مختلف و ..... ولی قصد من خرید بازی جدید برای PS2 خودم بود.هیچی وارد مغازه ی یکی از دوستان که مشتری ثابت اش هستیم شدم و قصد خرید نسخه ی انگلیسی MGS 3 : Subsistance ، GodFather ، Lara Craft Tomb Raider : Legend و Driver : Parallel Lines را کردم.این دوستمون هم داشت DVD ها می گذاشت داخل شات و پلاستیک مخصوص به هر کدومشون که یکدفعه یکی از دوستانش رسید.
این یارو شروع کرد به خزعبل گفتن و جمله های اصلی را برعکس می گفت .
یارو خطاب به دوستم :
کامبیز شماره جدید اطلاع را گرفتی ؟ اگر نگرفتی حتما'' برو بگیرش ، چیزهای خوبی در مورد بازیهای جدید نوشته است. خبر داری Ubisoft دارد شماره ی جدید Medal Of Honor را می سازد که داخلش با چتر فرود میایی زمین ؟! یا اینکه EA دارد روی نسخه جدید Splinter Cell کار می کند و قراره ته بازی را بده بیرون.
من را بگیرید که دیگه داشتم هنگ می کردم.نگاهی به دوستم کردم.از چهره اش حدس زدم که این موضوع برایش عادی است و انگار عادت کرده که چرت و پرت های یارو را بشنود !
دوستم بعدش گفت :
ولی این تامب ریدر را حتما بازی کن.درسته قبلی اش یکم کنترلش سخت بود ولی نسخه جدید عالی از آب در اومده است ! هیچ می دونستی طولانی ترین بازی از لحاظ نسخه همین بازی است.
ولی یارو زد میان حرفش و گفت :
فینال فانتزی است.البته ژاپنی ها فقط می دونند چی ساختند و خودشون از بازی سردرمیارند !
من که از طرفداران پر و پا قرص Final Fantasy VII & IX بودم دیگه داشت خونم به جوش میومد و ممکن بود یه کاری هم دست خودم و هم دست یارو بدهم.ترجیح دادم پول بازیها را بدهم و از مغازه بزنم بیرون تا بیش از این دیوونه نشدم !

توی سالن 35 هست
اسم غرفه هم اطلاع هست
==============================
من که نمیفهم اخه ارشاد چرا نباید اجازه بده که 360 بازی کرد مگه بازی مثل pgr3 مشکلی داره؟؟
هیچ مشکلی نداره
اما اینا کلا با انجور تفریحات لجن !
شاید با چیزای دیگه ای موافق باشن ! کسی چه میدونه

سلام.
میگم بازی رایانه باید میاورد بدون اینکه بگه بعد اگه هم بهشون گیر میدادن کار خلافی نکرده بودن این طوری زیره قولشون هم نمیزدن البته شاید دلایلی داره که ما بی اطلاعیم.

من ديروز كلي ذوق داشتم دارم مي رم نمايشگاه غرفه بازي رايانه ولي وقتي رفتم، بايد بگم در اصل بازي رايانه اي در كار نبود و غرفه اطلاع بود چون مجله مجوز نداره نمي تونست تو نمايشگاه شركت كنه و حتي اسم مجله رو تو پوسترها رو چسب زده بودن كه ديده نشه.
قابل توجه كساني كه غرفه رو پيدا نكردن. بايد تشريف مي برديد سالن 35 وسطاي سالن بود با اسم اطلاع غرفه هاي بغليشونم براي چندتا از مجله هاي بازي ديگه بود.
اينطورم كه با كيانوش داشتيم در مورد مجله حرف مي زديم گفت آخر ارديبهشت شماره جديد چاپ ميشه.
راستي مي خواستم از غرفه عكس بگيرم اونقدر شلوغ بود كه نشد :eek:

میگم بازی رایانه باید میاورد بدون اینکه بگه بعد اگه هم بهشون گیر میدادن کار خلافی نکرده بودن این طوری زیره قولشون هم نمیزدن البته شاید دلایلی داره که ما بی اطلاعیم.
یه چند تا سوال:
1.آقا این بازی رایانه جدید رو توی نمایشگاه نمی فروشن؟پوستراشو چه طور؟
2.غرفه تا کی سرپا هستش.آخه من وقت نکردم برم میخوام 5شنبه برم.می خواستم بدونم دایر هستش یا نه؟
3.توی غرفه می تونیم xbox360رو حداقل!! نگاه کنیم یا نه(بازی کردنش پیشکش)؟؟
یا اینکه همش به قول معروف خزعولات بود؟؟!

نوشته شده توسط حامد:
دوستم بعدش گفت :
ولی این تامب ریدر را حتما بازی کن.درسته قبلی اش یکم کنترلش سخت بود ولی نسخه جدید عالی از آب در اومده است ! هیچ می دونستی طولانی ترین بازی از لحاظ نسخه همین بازی است.
quote]

ببخشید دوستتون 100 درصد اشتباه میکنه من تا به حال 10 قسمت از این بازی رو روی کامپیوتر بازی کردم و کوتاه ترینش از لحاظ گیم پلی همین تامب رایدر :افسانه هست اگر بخواهیم مزخرفترینش رو هم انتخاب کنم اول تامب رایدر : فرشته تاریکی هست بعدشم تامب رایدر افسانه

قسمتهای تومب ریدر:
تومب ریدر 1: اتلانتیس گم شده
تومب ریدر : بازگشت به مصر
تومب ریدر2: خنجری از سیان
تومب ریدر:ماسک طلایی
تومب ریدر 3: ماجراجویی های لارا کرافت
تومب ریدر : افریکانس گمشده
تومب ریدر4:اخرین انقلاب
تومب ریدر 4: ور÷ن 1.1
تومب ریدر5: سرگذشت لارا کرافت
تومب ریدر:سرگذشت لارا کرافت(سناریوهای اضافه شده)
تومب ریدر 6: فرشته تاریکی
تومب ریدر7: افسانه

نوشته شده توسط vahidrezi16:
یه چند تا سوال:
1.آقا این بازی رایانه جدید رو توی نمایشگاه نمی فروشن؟پوستراشو چه طور؟
2.غرفه تا کی سرپا هستش.آخه من وقت نکردم برم میخوام 5شنبه برم.می خواستم بدونم دایر هستش یا نه؟
3.توی غرفه می تونیم xbox360رو حداقل!! نگاه کنیم یا نه(بازی کردنش پیشکش)؟؟
یا اینکه همش به قول معروف خزعولات بود؟؟!
1 - پوستر هایی که توی مجله های قبلی بود هست . اما شماره جدید آخر اردیبهشت
2 - احتمالا تا آخر نمایشگاه هست
3 - 360 کجا بود !! گفتم که ( یعنی گفتش که ( کیانوش )) ارشاد اجازه نداده بهشون و الان هیچ 360 ای در کار نیست .

فقط یه غرفه 2*1 متری هست که توش چند تا بازی میفروشن . همین !

نوشته شده توسط amir_esm:
نوشته شده توسط حامد:
دوستم بعدش گفت :
quote]

ببخشید دوستتون 100 درصد اشتباه میکنه من تا به حال 10 قسمت از این بازی رو روی کامپیوتر بازی کردم و کوتاه ترینش از لحاظ گیم پلی همین تامب رایدر :افسانه هست اگر بخواهیم مزخرفترینش رو هم انتخاب کنم اول تامب رایدر : فرشته تاریکی هست بعدشم تامب رایدر افسانه

قسمتهای تومب ریدر:
تومب ریدر 1: اتلانتیس گم شده
تومب ریدر : بازگشت به مصر
تومب ریدر2: خنجری از سیان
تومب ریدر:ماسک طلایی
تومب ریدر 3: ماجراجویی های لارا کرافت
تومب ریدر : افریکانس گمشده
تومب ریدر4:اخرین انقلاب
تومب ریدر 4: ور÷ن 1.1
تومب ریدر5: سرگذشت لارا کرافت
تومب ریدر:سرگذشت لارا کرافت(سناریوهای اضافه شده)
تومب ریدر 6: فرشته تاریکی
تومب ریدر7: افسانه

خب استاد بزرگ آقا حمید هم گفت که یارو داشت چرت و پرت میگفت :cheesygri .... یکم پستارو با دقت تر بخون....:blushing:

3
- 360 کجا بود !! گفتم که ( یعنی گفتش که ( کیانوش )) ارشاد اجازه نداده بهشون و الان هیچ 360 ای در کار نیست .

فقط یه غرفه 2*1 متری هست که توش چند تا بازی میفروشن . همین !
ما رو بگو خبر رو شنیدم .واسه بروبچ کلی کلاس گذاستم که میرم حداقل از نزدیک میبینمش
(یه بوق میدن میزنم).در ضمن بازی چی می فروشن؟؟؟

حمید
حمید نه! حامد
یکم پست رو دقت کن(مزاج کردما ،امیر جان)
:cheesygri :p

نوشته شده توسط vahidrezi16:
3

حمید نه! حامد
یکم پست رو دقت کن(مزاج کردما ،امیر جان)
:cheesygri :p
ا ! من آواتار آقا حمید رو دیدم فکر کردم ایشونه(Restricted Area) :-" عجب سوتی دادم:blushing: خودم تو کفش موندم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or