بحث پیرامون مجله بازیرایانه

جالبه هر دفعه هم تو سرمقاله شون می نویسند که از این دفعه مجله ماه به ماه منتشر می شه و مشکل تاخیر نداریم.
...
فکر می کنم از سه ماه گذشته ... یادمه دوست عزیزی قبل از عید اومد گفت که دو تا شماره حاضره ...شاید هر دو شو قبل عید پخش کردیم یا یکی شو فروردین ...مثلا یه ویژه نامه بود .
...
تمام ایران داره مجله و روزنامه منتشر می کنه (چه گلاسه چه معمولی) فقط بازیرایانه س که ادعا می کنه مشکل داره ... واقعا اگه چاپخونه ایراد داره چرا جایی دیگه نمی رن.

اگه یخورده مشکلات رو شفاف تر بیان میکردید میشد یخورده بهتر تحمل کرد ولی متاسفانه توضیح مناسبی هم داده نمیشه .این که فقط بگیم مشکل داریم بنوعی کلی گوییه مگه اینکه خواننده ها رو غریبه بدونیم

اگه یخورده مشکلات رو شفاف تر بیان میکردید میشد یخورده بهتر تحمل کرد ولی متاسفانه توضیح مناسبی هم داده نمیشه .این که فقط بگیم مشکل داریم بنوعی کلی گوییه مگه اینکه خواننده ها رو غریبه بدونیم
فكر كنم من شفاف گفتم ولي بازم ميگم.
1-توي اين شماره چون تغييراتي همچون تبديل cd به dvd داشتيم مسلما خيلي از وقت ما رو مي‌گرفت.
2- عوض شدن ماكت مجله يا همون شكل و شمايلش كه وقت زيادي صرف شد تا تغييرات اعمال بشه.
3- يه مسئله سري كه نميشه عنوان كرد كه اين مورد بيشتر باعث تاخير شد.
4- عوض شدن فرمت مقاله‌ها به شكلي كاملا متفاوت و جديد.

1-توي اين شماره چون تغييراتي همچون تبديل cd به dvd داشتيم مسلما خيلي از وقت ما رو مي‌گرفت.
2- عوض شدن ماكت مجله يا همون شكل و شمايلش كه وقت زيادي صرف شد تا تغييرات اعمال بشه.
خوب میشه بگید که شماره بعدی کی میاد ؟
تاریخ دقیق اگه بدید ممنون میشم
و چرا اینکه مجله های شما بعد یک ماه میرسه شهرستان های دیگه ( شهر ما که اینطوریه )
من درست بعد از یک ماه که مجله رو پخش کردید به دستم میرسه
شما فکرش رو بکنید 3 ماه که خودتون تاخیر میزنید 1 ماه هم که دیر به دست ما میرسه
این هم شد زندگی:(

ما منتظر مجله شما با فرمت جدید هستیم ...
خیلی دوست دارم بدونم اون مسئله ای که نمی تونین بگین و باعث وقفه در انتشار شماره جدید مجله شده چیه ...شاید هم سایت جدید باشه؟
در مورد رفتن بازی رایانه به نمایشگاهای بازی در تابستان هم بنوسید ایا سفری قطعی شده؟
با ارزوی موفقیت برای شما و همکارانتان در مجله بازیرایانه

بابا درد اینا از بی پولیه هر شماره ای میخوان بدن بیرون یه چیزی در حدود 20 تا 30 میلیون براشون اب میخوره.

در مورد سیدی هم که اصلا صحبتشو نکنید که کیفیتش......:horse:
به نظر من که اگه مجله رو به صورت pdf بچه ها برای دانلود بزارن بهتره.

اصلا می خوای مجله رو مجانی دم در خونه بهت بدن .:cheesygri

مجله که به صورت pdf بشه که فاتحه خونده میشه که
یه چیزی هم از جیبت بده zx360.
اگه کپی رایت تو کشور ما هم وجود داشت میشد این کار رو کرد، به نظرمن خیلی کارشون خوبه ولی با هر شماره یه مدت 20 روزه به تاخیر هاشون اضافه میشه .... تو سرمقاله هم همش میگن تورم تورم .
این تورم هست شما باید باهاش کنار بیاین، به بهانه این تورم کلی تاخیر میدن

o

لابد با این تغییراتی که میگی قیمت مجله هم 2 برابر شده
من همون 2500 هم اگه بخوام بخرم زورم میاد حالا 5000 هزار تومن پول مجله ای بدم که مطالبش ماله 2 ماهه پیشه.
:groupwave:
:punish:

من نمي‌دونم چرا تو كشورمان اين قدر مردم زورشون مياد براي مجله، كتاب، آموزش، علم و... هزينه كنن. فكر نكنم پرداخت 2800 تومن مجله كه قراره بشه 3500 تومن اين قدر به ما فشار بياره، در حالي كه هزاران هزار پول رو بي‌خودي صرف كار‌هاي نه چندان معقول مي‌كنيم، 3500 تومن الان پول يه دونه پيتزا هست:) كه فكر نكنم قابل قياس با مجله‌اي باشه كه كلي داره براش زحمت كشيده ميشه و هزينه صرف مي‌شه. به هر حال ما خودمون وضعيت مردم رو مي‌دونيم چيه و دلمون نمي‌خواد قيمت رو الكي بالا ببريم، نه اينكه ما بلكه 99 در صد مجلات تو ايران بدين شكل هستن، از روي اجبار بايد اين كار رو كرد

من به شخصه تا 5 تومن هم براش میدم
یادمه همین دفعه اخری(شماره اخر) کارت عابرم سوخته بود و کلا 5 تومن تو جیبم داشتم.هیچ کسم نبود ازش پول بگیرم.ولی تا دیدم بازیرایانه اومده 3 تومن دادم به دکه و خریدمش:laughing:
ولی نمیدونم چرا ارک هیچ کی 2800 نمیده.همه میدن 3 تومن
حالا هم تاخیرش باعث شده که خیلی مشتاقتر باشم براش:love:
به نظر من 3500 خیلی عالیه
دستتون درد نکنه

ماها كه خبراش رو همرو ميدونيم، بيشتر بخاطر مقاله هاش ميگيريم.
خبراش بيشتر به درد بچه هايي ميخوره كه اينترنت نميرن يا شهراي دور هستن و بيخبر.

چيه اين شماره هاي جديد عوض شده كه به پاي اون سه شماره اول نميرسه؟

من هم همون اول گفتم میشه 3500 تومن
حدس من درست بود :biggrin1: برآورد هزینه رو حال کردین :biggrin1:
قیمت خوبی میشه اگه همین باشه.
به امید این که مجله بهتر بشه ، و کار هموطن هامون هم بهتر

نکنه می خواید manga هم کناره مجله چاپ کنید؟؟؟؟
ولی اگه به جای دفترچه دوز و کلک و کارت اینترنت این کارو کنید خیلییییییییی خوب می شه ...!!!

مجله شما خوبه ولی یه سری ایرادهای داره مثلا
بزرگنمایی بیش از حد حتی مزخرفترین بازیها تو پیش نمایش ها
اصرار به نقد و بررسی بازیهای چرت و پرت
کم بودن مقاله های تخصصی مثلا شماره های قبل در مورد نحوه ساخت کنسول Xbox . موتور گرافیکی بازیها و ................. چیزای دیگه می نوشتید که الان معلوم نیست کحا
تاخیر : الان چند روز بیشتر تا انتشار MGS 4 نمونده شما یه پیش نمایش از این بازی ننوشتید
تحلیل های :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or