بحث پیرامون مجله بازیرایانه

الام شما میگی من برم از دکه مثلا شماره 5 ام رو بخوام یارو فشم میده

نه میخواستی بهت بگه شماره 1 هم داریم :biggrin1:
شما زنگ بزنید با خانم آیت حسینی (مدیر اجرایی و همه کاره) صحبت کنید حتما راهنماییتون میکنند .

شماره 101
برای تاریخ اسفند 86

اما یه سوال مهم: شماره آخری سی دی داشت؟! برای من نداشت و اصلا یادم نبود.الان یادم اومد:eek:
اونی که شما خریدی احتمالاً نداشته یعنی داشته یا شما متوجه نشدی یا یکی ورش داشته:biggrin1:
من که خریدم داشت.
به نظر من باید تو انتخاب trailer هاشون یه تجدید نظری بکنن. بعضی از trailer ها واقعاً افتضاح هستند.
راستی شماره جدید کی میاد ؟
ما الان تو 87 هستیم و شماره جدید نداشتیم، جدید ترین شماره که گفتم همینه که تو سال 87 قراره بیاد و هنوز نیومده ........؟
راستی چرا اینقدر این شماره های جدید تاخیر میخوره؟
قبلنا هر 1 ماه به 1 ماه مییومد ( اینو مطمئن نیستم ) بعد شد 2 ماه و حالا هم که شده 3 ماه به 3 ماه.:(:confused:

دیگه بابا مجله را اصلا ندن بیرون خدایی بهتره :biggrin1:
واسه فروردین شماره نداشتن
واسه اردیبهشتم همینطور
معلوم نیست دارن چی کار میکنن الان 1 ماه در حال درست کردن بعضی از کارها هستن بقول خودشون ولی درست نشده انگار واقعا آدم این بی نظمی ها را میبینه از خرید مجله منصرف میشه

خوب واسه بازی که روز به روز خبر جدید میاد مثلاً که باید آپدیت باشن
من این خبرا رو همشو توی همین سایت بازی سنتر و یا سایت های دیگه میخونم. وقتی بازی رایانه میگیرم یه خبرایی رو نوشته که مال 2 ماه پیشه !!!! ( خوب دیر میاد دیگه )
کلاً بازی رایانه با این دیر اومدنش فقط واسه خوندن نقد بازیهاش به درد میخوره البته دموهاش و عکسهاش :laughing:

date

بابا درد اینا از بی پولیه هر شماره ای میخوان بدن بیرون یه چیزی در حدود 20 تا 30 میلیون براشون اب میخوره.

در مورد سیدی هم که اصلا صحبتشو نکنید که کیفیتش......:horse:
به نظر من که اگه مجله رو به صورت pdf بچه ها برای دانلود بزارن بهتره.

:eek::eek:
برا کی بهتره آخه:eek:

برا ما خوبه دیگه !!:)
منتها اون جوری دیگه کی حال داره بنویسه وقتی براش سودی نداره ؟؟؟:)

ولی جدا از شوخی من همون فرم مجله رو میپسندم تا PDF !!! مجله رو هر جوری میشه خوند و PDF رو نه !! اعمال شاقه داره !!!:laughing::laughing::cheesygri

به نظر من دیگه خیلی دارن از زیر کار در میرن
فکر کنم یواش یواش داره از 3 ماه هم واسه شماره جدید میگذره
آخه اینطوری که همه خبرا خراب میشه که
سایتشون رو هم که من چند وقت پیش سر زدم نوشته بود کارگران مشغول کارند:laughing:
این چه وضعشه ؟ کسی نیست جواب بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or