بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اتفاقا فروشنده هم دیگه منو میشناسه.رفتم گفتم ببخشید آقا...گفت نیومده خانم.گفتم نه بابا کاروکارگر میخوام:biggrin1:
ببخشید پوسترش چیه؟و همچنین سی دیش؟
اینجا تو تهرانم نیست اونوقت شما میگی اراک؟:mad:
من دیگه کلافه شدم ازدست این بازی رایانه/:)

از همه‌ي دوستان گرامي و از طرف تمامي نويسندگان، مسئولين، دست‌اندركاران، واحد سياست گزاري، تهيه، توليد، پخش و... به خاطر تاخير بي‌سابقه‌ي اين شماره عذر‌خواهي مي‌كنم و اميدوارم كمي ديگر طاقت بياريد تا از شماره‌ي بعد شاهد پخش منظم مجله باشيم (الان ميدونم تو دلتون چي‌ داريد مي‌گيد!!:) ) ولي در كل انتشار مجله در سطح تخصصي در هر زمينه اي امري بسيار دشوار است كه خوش‌بختانه توانستيم تغييراتي بنيادي در مجله ايجاد كنيم كه شايد باور كردن اين ميزان تغييرات براي همه مشكل باشه . در مورد اين تغييرات هيچي نمي‌گم كه از شماره بعدي خودتون مي‌بينيد و احساس خواهيد كرد كه ما چه ميزان فشار عصبي رو تحمل كرديم. در كل از شما خوانندگان صبور و گرامي و حامي هميشگي مجله قدرداني مي‌كنم .

شهریار جان فعلا این شماره رو بخونیم اقا معلوم نشد کی میاد برای شهرستان ها و کیسوک ها ابرومون پیشه این یارو کیوسکیه رفت اینقدر رفتیم گفتیم نیومد!!

كل از شما خوانندگان صبور و گرامي و حامي هميشگي مجله قدرداني مي‌كنم .
خوب آخه شما نميگيد 1 ماه منتظر ميمونيم بعد که نيامد 4 تا فوش ميديم ميريم دنبال مجله رقيبتون؟ خوب ديگه تا چه حد؟
تازه نگران فشار های عصبی هم نباشيد چون با این همه طرفدار بعد از پخش يک سودی به جيب بزنيد که هرچی فشار عصبی و غير عصبی ! هست بپره.!!

عزیزان یکم اروم!
قرار نیست که شما هرچی نراحتی از مجله دارین اینجا خالی کنین و یا هی بپرسین مجله چرا دیر کرده و داغ کنین و شهریار بیاد از شما معذرت بخاد!

کمی منطقی باشین و توجه داشته باشین همینکه شهریار به سوالهای شما (چه سوالهایی!!!) منطقی جواب میده جای تشکر داره نه توپ و تشر!

( اما آخه تاخیر تا چه حد !!!! :mad: :cheesygri :cheesygri )

بنده خدا گفت که مجله انتشارش به مشکل خورده ولی میشه.صبر کنید.
نمیشه کنتور بندازی که دقیقا چه روز و چه ساعتی میرسه در خونه فلانی:laughing:
من از کار مجله حمایت نمیکنم خصوصا سر قضیه DVD و سایت ولی واقعا مشکل زیاده.من خودم چقدر به بنده خدا گفتم که این DVD و سایت چی شد ولی انگار خبر نیست.خصوصا این قضیه دی وی دی که حتی نرمافزارشو هم معرفی کردم ولی انگار نمیخاد درست بشه اما وقتی دقت کنیم میبینیم همین تغییر به ظاهر ساده خیلی دردسر داره.(من این بخششو خوب میدونم)
تازه نگران فشار های عصبی هم نباشيد چون با این همه طرفدار بعد از پخش يک سودی به جيب بزنيد که هرچی فشار عصبی و غير عصبی ! هست بپره.!!
خونسرد باش عزیز
از این خبرهایی هم که شما فکر میکنی نیست.
یه مجلست و یه گره ادم پشتش.
منم عین تو منتظرم ولی از اینم حرفا نمیزنم!

از همه‌ي دوستان گرامي و از طرف تمامي نويسندگان، مسئولين، دست‌اندركاران، واحد سياست گزاري، تهيه، توليد، پخش و... به خاطر تاخير بي‌سابقه‌ي اين شماره عذر‌خواهي مي‌كنم و اميدوارم كمي ديگر طاقت بياريد تا از شماره‌ي بعد شاهد پخش منظم مجله باشيم (الان ميدونم تو دلتون چي‌ داريد مي‌گيد!!:) ) ولي در كل انتشار مجله در سطح تخصصي در هر زمينه اي امري بسيار دشوار است كه خوش‌بختانه توانستيم تغييراتي بنيادي در مجله ايجاد كنيم كه شايد باور كردن اين ميزان تغييرات براي همه مشكل باشه . در مورد اين تغييرات هيچي نمي‌گم كه از شماره بعدي خودتون مي‌بينيد و احساس خواهيد كرد كه ما چه ميزان فشار عصبي رو تحمل كرديم. در كل از شما خوانندگان صبور و گرامي و حامي هميشگي مجله قدرداني مي‌كنم .
این شماره اگه کلا هم نیاد، بازم بازی رایانه را به سایر مجلات ترجیح میدم. ولی امیدوارم تا اوایل هفته دیگه بیاد.
ببخشید پوسترش چیه؟و همچنین سی دیش؟
فکر کنم پوسترش لطفعلی خان زند باشه.

آخرین ویرایش:
خوب آخه شما نميگيد 1 ماه منتظر ميمونيم بعد که نيامد 4 تا فوش ميديم ميريم دنبال مجله رقيبتون؟ خوب ديگه تا چه حد؟

يه مجله‌ي خصوصي به نظر شما چه جوري مي‌تونه مفهوم سود رو لمس كنه. همه‌ي مواد مورد نياز مجله نقدا خريداري ميشه و هيچ پشتوانه‌ي دولتي بر ما نيست.

يه مجله‌ي خصوصي به نظر شما چه جوري مي‌تونه مفهوم سود رو لمس كنه. همه‌ي مواد مورد نياز مجله نقدا خريداري ميشه و هيچ پشتوانه‌ي دولتي بر ما نيست.
تازه معضلات کاغذ وسهمیه بندی کاغذ وپارتی بازی درپخش کاغذ دولتی وهزارتا ووووودیگه رو فراموش نکنید

مازی جان یه کم به اعصابت مسلط باش عزیزم:pepsi::guitar: مجله در اوردن که علف خرس نیست که هی میگیمگه عروس رفته گل بچینه:eek::eek:

ببخشيد دوستان من اونروز هم از این قول دادنا عصبانی بودم و هم از این اینترنت مسخره و هم از هزار چيزه ديگه که مجبوريم تو این کشور لعنتی تحمل کنيم. اینم آمد روش ديگه داغ کردم. بيخيال.
بازم ممنون از زحمتی که ميکشيد فقط به خاطره این چيزا قيمت رو نبريد بالا. بجاش مجله رو چاپ نکنيد تا صدای همه دربياد برن بيرون راهپيمايی.!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or