aramesh1990
کاربر سایت
اگه مجله بازی رایانه شماره جدید چاپ بشد مسلما یکی از بهترین خبر های علاقه مندان ایرانی به بازی های کامپیوتر می شود.
بازی رایانه مدتی بود که خیلی اذیت شد.
انجمن شدیدا رو به افول رفت، ویراست مجله مسخره شد، تاخیرهای سنگینی توی انتشار دریافت کرد و بلطبع محتویات قدیمی شد، بین کادر گسستگی ایجاد شد و هر کی یه حرف از خودش در آورد، وعده های پوچ و غیره.
تو این میون حالا شما سایت های فارسی گیمینگ که به مراتب سریعتر و به روزتر هستند رو اضافه کنید که رسما دیگه نشریات رو له کردند!
دی بازی که انقدر به روز بود رفت دیگه منحل شدن بازی رایانه قابل با این اوضاع پیش بینی بود. وضعیت انتشار مجله هم نتونست مخاطبین رو قانع به خرید اشتراک جدید کنه که کمکی به انتشار بشه.
به شخصه خیلی هم ناراحتم هم تاسف می خورم. من که این همه خبرنگاری می کنم، بازم مطالعه نقدها و مطالب داخل مجله یه فاز دیگه بود کلا.
حیف ... واقعا حیف.
والا با توجه به پیغام یکی از کلیدی ترین اعضای تحریریه در همین تاپیک و وضعیت اسف بار انتشار مجله، چیزی جز منحل شدن نمیشه پیش بینی کرد! مگر اینکه یه سرمایه گذاری مناسب و خوبی صورت بگیره که مجله شروعی تازه رو داشته باشه.منحل نشده هنوز که!
چه اشکالی داره؟ همچنین صحبت می کنی انگاری کار پوچی می کنند. وقتی توی این مملکت یه نشریه خارجی پیدا نمیشه، هیچ سازنده ای ارتباطی با ما نداره، و معتبرترین سایت ایرانی هم شانسی برای مطرح شدن نداره توی خارج، از کجا بیاد اخبار پس که شماها اینجا عضو بشید، اکانت بخرید و چهار صفحه بحث کنید؟کارشون فقط ترجمه خبر از این رو از ان ور هست
والا با توجه به پیغام یکی از کلیدی ترین اعضای تحریریه در همین تاپیک و وضعیت اسف بار انتشار مجله، چیزی جز منحل شدن نمیشه پیش بینی کرد! مگر اینکه یه سرمایه گذاری مناسب و خوبی صورت بگیره که مجله شروعی تازه رو داشته باشه.
چه اشکالی داره؟ همچنین صحبت می کنی انگاری کار پوچی می کنند. وقتی توی این مملکت یه نشریه خارجی پیدا نمیشه، هیچ سازنده ای ارتباطی با ما نداره، و معتبرترین سایت ایرانی هم شانسی برای مطرح شدن نداره توی خارج، از کجا بیاد اخبار پس که شماها اینجا عضو بشید، اکانت بخرید و چهار صفحه بحث کنید؟
با توجه به شرایط فعلی فروش مجله و افزایش نفوذ اینترنت چاپ کردن مجله از نظر اقتصادی به صرفه نیست. احتمال عرضه شماره بعدی مجله هم 50-50 هست.در حال حاضر متولی کار مجله آقای سلیمانی هستن و مثل سابق آقای عبداللهی ها کار مجله رو انجام نمی دن و آقای سلیمانی هم به دنبال چاپ مجله هستن.اما به نظر من حتی اگه کار ما ادامه داشته باشه با توجه به شرایط فعلی بعید می دونم به روزای اوج برگردیم.