بحث پیرامون مجله بازیرایانه

واقعا چرا بازی رایانه مجله به اون بزرگی و خوبی حالا اینطوری شده باشه.
اون از فروم که واقعا محیط گرم و صمیمی بود(البته من تو اونجا با یک اسم دیگه عضو بودم) و حالا مجله.
امیدوارم زودتر این مشکلات که باعث نیومدن مجله شده رفع بشه

بازی رایانه مدتی بود که خیلی اذیت شد.
انجمن شدیدا رو به افول رفت، ویراست مجله مسخره شد، تاخیرهای سنگینی توی انتشار دریافت کرد و بلطبع محتویات قدیمی شد، بین کادر گسستگی ایجاد شد و هر کی یه حرف از خودش در آورد، وعده های پوچ و غیره.
تو این میون حالا شما سایت های فارسی گیمینگ که به مراتب سریعتر و به روزتر هستند رو اضافه کنید که رسما دیگه نشریات رو له کردند!
دی بازی که انقدر به روز بود رفت دیگه منحل شدن بازی رایانه قابل با این اوضاع پیش بینی بود. وضعیت انتشار مجله هم نتونست مخاطبین رو قانع به خرید اشتراک جدید کنه که کمکی به انتشار بشه.
به شخصه خیلی هم ناراحتم هم تاسف می خورم. من که این همه خبرنگاری می کنم، بازم مطالعه نقدها و مطالب داخل مجله یه فاز دیگه بود کلا.
حیف ... واقعا حیف.

بازی رایانه مدتی بود که خیلی اذیت شد.
انجمن شدیدا رو به افول رفت، ویراست مجله مسخره شد، تاخیرهای سنگینی توی انتشار دریافت کرد و بلطبع محتویات قدیمی شد، بین کادر گسستگی ایجاد شد و هر کی یه حرف از خودش در آورد، وعده های پوچ و غیره.
تو این میون حالا شما سایت های فارسی گیمینگ که به مراتب سریعتر و به روزتر هستند رو اضافه کنید که رسما دیگه نشریات رو له کردند!
دی بازی که انقدر به روز بود رفت دیگه منحل شدن بازی رایانه قابل با این اوضاع پیش بینی بود. وضعیت انتشار مجله هم نتونست مخاطبین رو قانع به خرید اشتراک جدید کنه که کمکی به انتشار بشه.
به شخصه خیلی هم ناراحتم هم تاسف می خورم. من که این همه خبرنگاری می کنم، بازم مطالعه نقدها و مطالب داخل مجله یه فاز دیگه بود کلا.
حیف ... واقعا حیف.

منحل نشده هنوز که! سایت های فارسی گیمینگ چیه! کارشون فقط ترجمه خبر از این رو از ان ور هست! حتی برای امثال من که زبانش خوبه نیازی نیست! حالا بماند بالاخره برای بعضی ها نیاز هست!

انجمن را حرفشو نزن که به شخصی خیلی گلایه میکنم از اقای رضا چشمی که چرا دست یک سری از افراد خود رای و مغرور بود!

منحل نشده هنوز که!
والا با توجه به پیغام یکی از کلیدی ترین اعضای تحریریه در همین تاپیک و وضعیت اسف بار انتشار مجله، چیزی جز منحل شدن نمیشه پیش بینی کرد! مگر اینکه یه سرمایه گذاری مناسب و خوبی صورت بگیره که مجله شروعی تازه رو داشته باشه.
کارشون فقط ترجمه خبر از این رو از ان ور هست
چه اشکالی داره؟ همچنین صحبت می کنی انگاری کار پوچی می کنند. وقتی توی این مملکت یه نشریه خارجی پیدا نمیشه، هیچ سازنده ای ارتباطی با ما نداره، و معتبرترین سایت ایرانی هم شانسی برای مطرح شدن نداره توی خارج، از کجا بیاد اخبار پس که شماها اینجا عضو بشید، اکانت بخرید و چهار صفحه بحث کنید؟

با توجه به شرایط فعلی فروش مجله و افزایش نفوذ اینترنت چاپ کردن مجله از نظر اقتصادی به صرفه نیست. احتمال عرضه شماره بعدی مجله هم 50-50 هست.در حال حاضر متولی کار مجله آقای سلیمانی هستن و مثل سابق آقای عبداللهی ها کار مجله رو انجام نمی دن و آقای سلیمانی هم به دنبال چاپ مجله هستن.اما به نظر من حتی اگه کار ما ادامه داشته باشه با توجه به شرایط فعلی بعید می دونم به روزای اوج برگردیم.

والا با توجه به پیغام یکی از کلیدی ترین اعضای تحریریه در همین تاپیک و وضعیت اسف بار انتشار مجله، چیزی جز منحل شدن نمیشه پیش بینی کرد! مگر اینکه یه سرمایه گذاری مناسب و خوبی صورت بگیره که مجله شروعی تازه رو داشته باشه.

چه اشکالی داره؟ همچنین صحبت می کنی انگاری کار پوچی می کنند. وقتی توی این مملکت یه نشریه خارجی پیدا نمیشه، هیچ سازنده ای ارتباطی با ما نداره، و معتبرترین سایت ایرانی هم شانسی برای مطرح شدن نداره توی خارج، از کجا بیاد اخبار پس که شماها اینجا عضو بشید، اکانت بخرید و چهار صفحه بحث کنید؟

نگفتم اشکال داره! گفتم عقب افتادن مجله ربطی با ان حرفت نداره! چون مجله طرفدارا خاص خودشو داره! یک ارشیو هست! سایت که میاد و میره.

با توجه به شرایط فعلی فروش مجله و افزایش نفوذ اینترنت چاپ کردن مجله از نظر اقتصادی به صرفه نیست. احتمال عرضه شماره بعدی مجله هم 50-50 هست.در حال حاضر متولی کار مجله آقای سلیمانی هستن و مثل سابق آقای عبداللهی ها کار مجله رو انجام نمی دن و آقای سلیمانی هم به دنبال چاپ مجله هستن.اما به نظر من حتی اگه کار ما ادامه داشته باشه با توجه به شرایط فعلی بعید می دونم به روزای اوج برگردیم.

رضا جان همه ی مشکلات مجله اقتصادی هست. من با ان قسمت حرفت که نفوذ اینترنت و.. مخالفم. چون همه بازی رایانه را با مجله میشناسند و دیگه اینکه خب اینترنت سال هاست که هست و طبعا وبسایت ها زیادی هم همزمان با مجله بودند مثل همین بازی سنتر!
طبیعی هست که یک مجله نمیتونه پا به پای یک وبسایت بیاد! بعد کسی بازی رایانه را به خاطر خبر نمیخره! بازی رایانه را به خاطر همه ی مختویاتش خریداری میشه:d
اگر این طور باشه دیگه کتاب چاپ نشه و همه برن اینترنی بخرن و فایل محتویات کتاب در قالب فایل pdf به ایمیل ارسال شه! هیچ وقت این اتفاق نمیفته چون ان لذت خرید کتاب به صورت فیزیکی را نداره!
در هر صورت از اقای عبدالهی توقع زیاد ندارم! منتهی اگر هم قرار هست مجله مدتی نباشه طوری نیست ولی به صورت کامل و اینکه خداحافظ تا همیشه نه! اصلا تو کت من نمیره!:d

بازی رایانه به قول رضا اگر بخواد هم برگرده دیگه مثل اونوقتا نمی ره رو اوج. تحریریه از هم گسیخته شده و جمع کردنش دوباره وقت می بره.

بنظرم وفت خداحافظی نزدیکه:)

آخرین ویرایش:
حیف شد
من نزدیکه 10 ساله دارم مجله رو میخرم مطالبش از اون یکی مجله بهتر و پربارتره...
بهتر می شد به جای پاک کردن صورت مساله دنبال جواب می گشتند و مشکل رو حل می کردند ؛ این همه مجله زرد و کم طرفدار دارن چطوری کار میکنن و سرپا موندن ؟!

منم خيلى ناراحت شدم حدود ٦ ساله با اين مجله همراه بودم نفش بزرگى تو آشنايى من با صنعت گيم و كنسول ها داشت و قويترين مقالات فارسى زبان رو تو اين مجله ديدم،حيفه اين تيم تحريريه كه ديگه كنار هم نباشن.
اميدوارم مشكلات حل بشه مجله رو دوباره ببينيم.

چه زود گذشت..انگار همین 7-6 سال پیش بود که اولین بار مجله رو خریدم..یادمه از اولین شماره ای که مجله مستقل شد و از ضمیمه اون روزنامه در اومد رو گرفتم.
یادش بخیر.
بعدشم که پیوستیم به فروم و ....

فروم که پرید..مجله هم که وضعش اینه...فکر کنم بازی رایانه واقعا دیگه داره خاطره میشه.
جای داره اینجا یه سلامی برسونم به تمامی دوستانی که از طریق بازی رایانه باهاشون آشنا شدم و ازشون تشکر میکنم به خاطر اون لحظات خوبی که کنار هم داشتیم.

امیر / Amir
وحید / Hotspur
مسعود ساما / Cloud
علیرضا / Soong Il Gook
محمد / RIDER OF DEATH
صلاح / salah_erosennin
مصطفی / METRO 2033
محسن / مهدی / وحید(Soren) / سهیل و ... که اسمشون الان در خاطرم نیست.

از همتون متشکرم...امیدوارم هر جا هستید موفق باشید و امیدوارم که همتون این پست رو ببینید.

اگر کاری داشتین من همچنان هرزگاهی سر میزنم به اینجا..خوشحال میشم صحبتی کنم باهاتون دوباره.

بازی رایانه هم شد عین گروه زدبازی:)

انقدر وعده و ادامه میدیم و آخرشم از هم جدا شدن،حالا هم بازی رایانه که این همه قول دادن ولی آخرش...

منم مثل بهزاد دلم واسه فروم تنگ میشه،مجله که جای خود داره البته...
:((

گیر دادنای صلاح بخاطر نزاشتن منبع خبرهای ورزشی
راهنمایی های آرش واسه ترجمه ی خبر ها
مشاعره با تکستای رپی
رقابت من و محمد واسه ترجمه ی خبر های ورزشی و ناظم شدن
اخطار های ناظم ها و مدیرا
بن شدن واسه 7 روز و انتظار...
خواهش کردن از آقا سهیل واسه اینکه منو بن نکنه
مسخره بازی هایی که با رفقا تو پیامای بازدیدکنندگان انجام میدادیم..

و خیلی چیزای دیگه...

شاید خاطراتم با فروم بیشتر باشه ولی دلم واسه مجله بیشتر تنگ میشه...

با توجه به پست های اخیری که بچه های مجله میزاشتن فکر کنم انگیزشون دیگه از دست رفته...

از همه ی دوستان چه کسانی که توی فروم بودن و چه کسانی که برای مجله زحمت میکشدن تشکر میکنم

یه خورده پرچونگی کردیم ببخشید،تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد دیگه ما گفتیم دیگه،ظاهر و باطن،مستی و راستی همینی که هست دیگه

مرسی از همتون،چش و چالین،چ مثل چش،بازم چ مثل چال

:)

واقعا بهترین مجله بود
من همه رو میخریدم اما این چیز دیگه ای بود.

خصوصا اون شماره که خود آقای عبداللهی برای اولین بار دعوت شدن به نمایگاه خارجی و فارسی گزارش تهیه کردن
رضا چشمی و ...

بهترین هستید و خواهید ماند و انشاالله برگردید .
بهزاد میرمظفری هم منو فن سونی کرد :D

من خیلی وقته مجله رو نگرفتم . اما اگه قراره مجله دیگه منتشر نشه بزارین درست حسابی به انتها برسه . یه ویژهنامه با تعداد صحفات بالا و مقالات خفن میتونه یه خداحافطی خوبی باشه برای این مجله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or