بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ایول حمید این امین چی بگم اخه اینقدر حمید حمید گفت قاطی پاتی کردم رفت
اقا من یک پیشنهاد داشتم
چی میشد یک پیک استقدام میکردید هزینشم با امین میوارد درب خانه من یکی 2 هزار تومان برام زور داره راستی این شماره رو هم فکر کنم باید همین کار کرد حالا نصف نصف نمیشه :cheesygri
کار خیلی عالی خودم حمید پا هستم هر شماره بفرست برام مشترک هم میشم سر دی وی دی عشق من این بازی ها اصلا میدونی که قرار شد رفتی بخری منم باهات بیام باهم بخریم ;)
حالا قیمت رو بگو ببینیم اگر میصرفه دستارو ببریم بالا اگر نه که بیارید پایین اخه اگر بخوان بالا 1 هزار بدن نمی ارزه جون حمید راه نداره :((
ولی من بازی هارو هستم همش 30 یا 40 دقیقه خب این رو با سیدی بزنید چرا با دی ویدی سه تا بازی هر دفعه معرفی کنید با کارگردان این ها که مساحبه اگر شده مثلا زیر نویس کنید خیلی پرو هستم از این کار ها می ارزه هزار تومان ولی جور دیگه هیچ جور راه نداره

حالا قیمت رو بگو ببینیم اگر میصرفه دستارو ببریم بالا اگر نه که بیارید پایین اخه اگر بخوان بالا 1 هزار بدن نمی ارزه جون حمید راه نداره
نه قیمتش دیگه فکر کنم فوقش 1000 تومن باشه. هدف ارزش معنوی اش هست نه مادی اش;)

ولی من بازی هارو هستم همش 30 یا 40 دقیقه خب این رو با سیدی بزنید چرا با دی ویدی سه تا بازی هر دفعه معرفی کنید با کارگردان این ها که مساحبه اگر شده مثلا زیر نویس کنید خیلی پرو هستم از این کار ها می ارزه هزار تومان ولی جور دیگه هیچ جور راه نداره
همونطور که گفتم این DVD فقط مخصوص بازی های XBOX360 است و برای این که با باز ها آشنا بشید مثلا 10 دقیقه اول(ویا شاید بیشتر) اول بازیهایی که تا بحال عرضه شده اند ضبط شده که میتونید با کیفیت بالا ببینید و بالاخره از این راه هم که شده طعم نسل بعد بازیهای رایانه ای رو بچشید. بعد هم این کار رو فقط می خوایم 1 دفعه انجام بدیم به خاطر همین هم روی یک DVD همش قرار میگیره.

یعنی توی ضبط Dvd هم میاد ؟
اصولا باید بیاد.

در ضمن حمید far cry یادت نره
:D

اگه فردا مجله میاد بیرون پس چرا هنوز صفحه اولش رو سایت نیست
والله تو این چند روز مسئولان مجله و مخصوصا آقای عبداللهی این قدر سرشون شلوغه که فراموش کردند این کار رو بکنند. ولی امروز فردا احتمالا با یک اعلامیه در رابطه با شناره جدید میذارن تو سایت.

ممنون از نظراتتون...

اگه آقا حمید و آقا کیانوش و آقا بهزاد دلگیر نشن خواستم بگم که ویژه نام ی عید مجله ی دنیای بازی منتشر شده که 1450 قیمت داره و یه پوستر بی ریخت هم داره و کلا مجله ی خوبیه ( نگفتم عالی چون عالی مال بازیرایانه هست)راستی من با این دیویدی همه جوره موافقم و اگه بازیها با کیفیت Hd باشه هم که خیلی بیشتر میشه. راستی یعنی فردا فروشگاه کنج مجله رو داره؟ آخه من همیشه از اونجا میگیرم.

سلام حمید جان یعنی سوال ما توی صفحه قبل بعد از پست شما در همین مورد یعنی کشک دیگه :( :(

یا اینکه اصلا ارزش جواب دادن رو نداشت :neutral: یا اینکه پست هام ارزش نگاه کردن نداره :(

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
+++++++++++++++

بعد اینکه جدای از شوخی این تیراژ این دی وی دی ها اون قدری هست که به ما شهرستانی ها برسه :exclaim:

من که شدیدا علاقه دارم به خرید دی وی دی :cheesygri :cheesygri :cheesygri

شرمنده خلیل جان چون پست آخر صفحه بود ندیدم.
برای شهرستانها هم هر کس سفارش بده براش پست میکنند و از لحاظ تعداد این Dvd ها هم مشکل و محدودیتی وجود ندارد.

سلام حمید جون

خوب هر وقت که آمده شد یا اینجا یا توی سایت مجله یه توضیحی بدید که برای خریدن باید چی کار

کرد خیلی ممنون میشیم

تا بعد یا علی

نوشته شده توسط Restricted Area:
شرمنده خلیل جان چون پست آخر صفحه بود ندیدم.
برای شهرستانها هم هر کس سفارش بده براش پست میکنند و از لحاظ تعداد این Dvd ها هم مشکل و محدودیتی وجود ندارد.

حمید من حالیم نیست اگه از اونجایی که میخرم دی وی دیش رو داشت که داشت اگه نداشت باید برام بفرستیش:)

حمید جون من که امسال نمایشگاه یا بهتره بگم هیچ کجا بیا نیستم چون کنکور دارم ولی حتما این دیویدی رو میخوام چون تازگی ها یه HDTV سونی گرفتیم حتما میخوام این دیویدی رو داشته باشم تا کیفیت TVرو ببینم فقط بگو چطوری من باید این رو تهیه کنم . مقسی :arrowl:

نوشته شده توسط Police_110:
سلام حمید جون

خوب هر وقت که آمده شد یا اینجا یا توی سایت مجله یه توضیحی بدید که برای خریدن باید چی کار

کرد خیلی ممنون میشیم

تا بعد یا علی
حتما اینکارو میکنیم. البته اگه استقبال از این دی وی دی به حدی باشه که بشه اینکارو کرد.
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
حمید من حالیم نیست اگه از اونجایی که میخرم دی وی دیش رو داشت که داشت اگه نداشت باید برام بفرستیش:)
اگه از کیوسک میخری که پس مطمئن باش نداره چون قرار نیست به کیوسکها بدیم. البته بعدا توضیح میدیم که کجاها دارند. (فکر کنم که کار حمید در اومده و باید برات بفرسته :cheesygri )
نوشته شده توسط snakeonline:
حمید جون من که امسال نمایشگاه یا بهتره بگم هیچ کجا بیا نیستم چون کنکور دارم ولی حتما این دیویدی رو میخوام چون تازگی ها یه HDTV سونی گرفتیم حتما میخوام این دیویدی رو داشته باشم تا کیفیت TVرو ببینم فقط بگو چطوری من باید این رو تهیه کنم . مقسی :arrowl:
اولا تلویزیون مبارک
ثانیا که کنکور و بچسب. دی وی دی رو میخوای چیکار؟ :p
ثالثا گذشته از شوخی اگه خواستی میتونی هر وقت که اعلام کردیم زنگ بزنی دفتر مجله و سفارش بدی تا برات بفرستند. ;)
نوشته شده توسط SamFisher:
1 - سلام آق مسعود !
2 - تلویزیون مبارک !!
3 - الان حمید جان شما مجله رو داری ؟ چطوره ؟
مجله رو منم دارم اما شماها باید در مورد مجله نظر بدید :cheesygri

من یه پیشنهاد داشتم اگه امتیازها از10 حساب بشن خیلی بهتره چون 20 خیلی زیاده مثلا اگه یه بازی 16 بگیره یا17 زیاد خوب نمی شه تفاوت رو احساس کرد
راستی این شماره تاریخچه داره دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or