من موافقم حمید جون خیلی فکر خوبیه. با این کیفیتی که میگید پس باید بازی های 360 رو با پلیرهای pc بازی کرد
( تو خواب)
در ضمن حمید far cry یادت نره

نه قیمتش دیگه فکر کنم فوقش 1000 تومن باشه. هدف ارزش معنوی اش هست نه مادی اشحالا قیمت رو بگو ببینیم اگر میصرفه دستارو ببریم بالا اگر نه که بیارید پایین اخه اگر بخوان بالا 1 هزار بدن نمی ارزه جون حمید راه نداره
همونطور که گفتم این DVD فقط مخصوص بازی های XBOX360 است و برای این که با باز ها آشنا بشید مثلا 10 دقیقه اول(ویا شاید بیشتر) اول بازیهایی که تا بحال عرضه شده اند ضبط شده که میتونید با کیفیت بالا ببینید و بالاخره از این راه هم که شده طعم نسل بعد بازیهای رایانه ای رو بچشید. بعد هم این کار رو فقط می خوایم 1 دفعه انجام بدیم به خاطر همین هم روی یک DVD همش قرار میگیره.ولی من بازی هارو هستم همش 30 یا 40 دقیقه خب این رو با سیدی بزنید چرا با دی ویدی سه تا بازی هر دفعه معرفی کنید با کارگردان این ها که مساحبه اگر شده مثلا زیر نویس کنید خیلی پرو هستم از این کار ها می ارزه هزار تومان ولی جور دیگه هیچ جور راه نداره
اصولا باید بیاد.یعنی توی ضبط Dvd هم میاد ؟
والله تو این چند روز مسئولان مجله و مخصوصا آقای عبداللهی این قدر سرشون شلوغه که فراموش کردند این کار رو بکنند. ولی امروز فردا احتمالا با یک اعلامیه در رابطه با شناره جدید میذارن تو سایت.اگه فردا مجله میاد بیرون پس چرا هنوز صفحه اولش رو سایت نیست
حتما اینکارو میکنیم. البته اگه استقبال از این دی وی دی به حدی باشه که بشه اینکارو کرد.نوشته شده توسط Police_110:سلام حمید جون
خوب هر وقت که آمده شد یا اینجا یا توی سایت مجله یه توضیحی بدید که برای خریدن باید چی کار
کرد خیلی ممنون میشیم
تا بعد یا علی
اگه از کیوسک میخری که پس مطمئن باش نداره چون قرار نیست به کیوسکها بدیم. البته بعدا توضیح میدیم که کجاها دارند. (فکر کنم که کار حمید در اومده و باید برات بفرسته :cheesygri )نوشته شده توسط pandora tomorrow:حمید من حالیم نیست اگه از اونجایی که میخرم دی وی دیش رو داشت که داشت اگه نداشت باید برام بفرستیش![]()
اولا تلویزیون مبارکنوشته شده توسط snakeonline:حمید جون من که امسال نمایشگاه یا بهتره بگم هیچ کجا بیا نیستم چون کنکور دارم ولی حتما این دیویدی رو میخوام چون تازگی ها یه HDTV سونی گرفتیم حتما میخوام این دیویدی رو داشته باشم تا کیفیت TVرو ببینم فقط بگو چطوری من باید این رو تهیه کنم . مقسی :arrowl:
مجله رو منم دارم اما شماها باید در مورد مجله نظر بدید :cheesygriنوشته شده توسط SamFisher:1 - سلام آق مسعود !
2 - تلویزیون مبارک !!
3 - الان حمید جان شما مجله رو داری ؟ چطوره ؟