بحث پیرامون مجله بازیرایانه

چطور میشه این مجله رو تهیه کرد ؟ چون اینجا دکه هاش از این نوع مجله ها نمیارند .
اگر قرار بر سفارش دادن باشه میشه شماره یا وسیله تماسی لطف بکنید و بدید ممنون میشم .
خیلی عجیب . چرا هیچ وقت در این تاپیک به این سوالات جواب داده نمیشه ؟

فکر کنم شماره 68 را میگی! چند بار متال گیر میگذارند!:)

نه شماره 71. کاور هم با شماره 68 متفاوت و شبیه تصویر زیر هست:

شما هم زیاد سر Metal Gear حرص نخور ضرر داره برات! :d

شاید شماره جدید تازه اومده و هنوز وقت نکردن که اطلاع رسانی کنن ولی در کل اینکه عرضه شماره جدید اطلاع رسانی نمیشه یا دیر میشه مشکل خیلی عجیبی هست.

الان دیگه هر مجله ای حداقل یه سایت یا راه ارتباطی داره که همچین مواردی درش اطلاع رسانی میشه. وجود همچین مکانی برای مجله ای که تاریخ عرضه شماراتش مشخص نیست و نامنظم هست خیلی خیلی بیشتر هم احساس میشه. اما چند وقته که کلا روند انتشار و اطلاع رسانی خیلی نامنظم شده و به نظرم اصلا برای یه مجله حرفه ای که چندین سال سابقه انتشار داره، همچین چیزی قابل قبول نیست.

زود قضاوت نکن دوست گلم. تو صفحه فیس دوق اطلاع رسانی شده.
اینم کاور
bfais3caxdjjqiofpul8.jpg

بر خلاف انتظار همگان این ویژه نامه E3 هستش.(:-o)

عجیبه !!
آقای چشمی گفته بودند که ویژه نامه ی E3 ندارند، پس چطوری ویژه نامه E3 منتشر شده ؟!
سلام
با توجه به گذشت زمان طولانی از نمایشگاه ، امسال ویژه نامه E3 نداریم خیالتون راحت باشه:d

گیمز کام هم تقریبا تموم شد، تازه ویژه نامه E3 منتشر شده.
البته من خودم به احتمال زیاد میخرمش، اما این حرکت واقعا برام عجیب بود

اين شماره هم ويژه نام هست هم نيست. فرمش تغيير پيدا كرده. ما هر سال كلي براي بازي هاي e3 مطلب مي نوشتيم اما امسال تعداد مطلب ها محدود شده. همچنين براي بهترين بازي هاي e3 يه مطلب جدا نوشتيم با اين تفاوت كه مطالب بيشتر شبيه به پيش نمايش 1 صفحه اي هستند تا گزارش از گيم پلي به نمايش دراومده طي e3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or