بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سایت حتما برقرار میشه تا 10 روز دیگه اگه آقا آرمین سریعتر کار انجام بده و بدقولی نکنه.
ولی خوب مجله که رو واست هیچ چیز معلوم نیست

2011 - 2012 ???
باید سال 2009 - 2010 ـش رو میدیدی تا بفهمی بازی رایانه یعنی چی...غوغایی بود اون موقع!

اره باید میدیدی مدیریت بعضی ها چطور به گند کشیدش!!​

این چیزا برای هر سایتی پیش میاد...من خودم این جا از سال 2007 بودم و جزو فعالترین ها بودم... منتها به خاطر جریاناتی بیهوده در سال 2009 کلا حذف شدم (اون موقع در موردش به مدیران هشدار دادم اما توجه نکردند و باعث شد یه مدت سایت بره فضا)...البته الان محیطش بهتره ولی خوب دیگه نه وقت سابق رو دارم و نه حال و حوصله اش رو...پیر شدم دیگه8-|...مدیریت خیلی مهم هست... بازی رایانه متاسفانه سلیقه ای اداره میشه... نظم نداره و مدیریت واحدی هم نداره...یادمه یه بار مدیرای اصلی بازی رایانه با هم بحثشون شد و نهایتا یکیشون اومد سایت رو چند روز بست!؟ بحث سیا30 ممنوعه اما مدیراش هر چی بخواند می گند و به هر چیزی توهین می کنند... البته من در کل با مدیریتش مشکل نداشتم اما خوب این چیزایی هست که واقعا وجود داره... بزرگترین نقطه قوت یه فروم اعضاش هست که اونم دیگه برای بازی رایانه بر باد رفته... به قول بهزاد یادش بخیر اون سالهای 2009 تا 2011 ... چه فضایی بود بازی رایانه... حیف که خراب شد.

خبری نیست بهزاد ... نه مجله جدید، نه سایت جدید، نه فروم جدید. مدیریت سکوت اختیار کرده، تحریریه هم که رها شده!
تعجب می کنم چطور انقدر هنوز پیگیر سایت هستی بعد از این همه اتفاق 8-|

سلام به همه دوستان

مجله بسیار عالی و حرفه ای بازی رایانه فعلا به دلیل مشکلات مالی منتشر نمیشه و سایت هم به همین دلیل فعلا معلق هستش ... در صورتی که بشود Donation کرد در همین جا و همه فروم ها اطلاع رسانی میکنم و پیشنهادشو به آقای عبداللهی ها دادم ... اما باید فعلا منتظر موند .
با تشکر از همه دوستان و علاقه مندان بازی رایانه

خبری نیست بهزاد ... نه مجله جدید، نه سایت جدید، نه فروم جدید. مدیریت سکوت اختیار کرده، تحریریه هم که رها شده!
تعجب می کنم چطور انقدر هنوز پیگیر سایت هستی بعد از این همه اتفاق 8-|

یواش یواش فکر کنم دیگه باید بگیم R.I.P BR /:)

سلام به همه دوستان

مجله بسیار عالی و حرفه ای بازی رایانه فعلا به دلیل مشکلات مالی منتشر نمیشه و سایت هم به همین دلیل فعلا معلق هستش ... در صورتی که بشود Donation کرد در همین جا و همه فروم ها اطلاع رسانی میکنم و پیشنهادشو به آقای عبداللهی ها دادم ... اما باید فعلا منتظر موند .
Donate کنیم؟ Donate به چی کنیم؟ نمونده کاربر پرید، هیچ کس رو دیگه از اون موقع ندیدم، همه فراری شدند از مدیریت این سایت، حالا انتظار دارید پول هم بدیم؟ :)) که چی باز دوباره با صد تا قول و قرار دیگه Data Base Error بخریم؟
راستی ممکنه بپرسم شما کی هستید؟ دل خودتون رو صابون نزنید. یه سایت رو میشه با کمک مردمی راه انداخت که اونم کسی بهتون قول میدم نخواهد بود. هزینه های هنگفت مجله (حقوق تحریریه - نشر و غیره) هم بعید می دونیم بشه از اینجا تهیه کرد!
موفق باشید در هر حال ...
یواش یواش فکر کنم دیگه باید بگیم R.I.P BR​
/:)
بهزاد جون سرت خیلی شلوغه نیستی مثل قدیما و یا شاید در حد من با بقیه ارتباط نداشتی ... خیلی ها مدتی زیادی میشه که R.I.P رو گفتند :)

Donate کنیم؟ Donate به چی کنیم؟ نمونده کاربر پرید، هیچ کس رو دیگه از اون موقع ندیدم، همه فراری شدند از مدیریت این سایت، حالا انتظار دارید پول هم بدیم؟ :)) که چی باز دوباره با صد تا قول و قرار دیگه Data Base Error بخریم؟
راستی ممکنه بپرسم شما کی هستید؟ دل خودتون رو صابون نزنید. یه سایت رو میشه با کمک مردمی راه انداخت که اونم کسی بهتون قول میدم نخواهد بود. هزینه های هنگفت مجله (حقوق تحریریه - نشر و غیره) هم بعید می دونیم بشه از اینجا تهیه کرد!
موفق باشید در هر حال ...

سلام

داداش لحن حرف زدن شما اصلا جالب نیست

مخاطب بنده هم افرادی هستند که مانند خودم با این مجله بزرگ شدند و زندگی کردند ..

تنها مجله ای که گزارش های مستقیم از نمایشگاه ها اونم با گزارشی فارسی و ... بازی رایانه هست

انشاالله تا هفته دیگه نتیجه رو اعلام میکنم

بنده کی هستم ؟؟؟ :)
مممنونم

از پشت مانیتور هیچ وقت نمیشه لهن رو تشخیص داد دوست عزیز :)
مخاطب بنده هم افرادی هستند که مانند خودم با این مجله بزرگ شدند و زندگی کردند
ما چماغ بودیم پس دو سال دو تو اون انجمن مشکلات رو تحمل کردیم .... قدیمی ها که فراری شدند به کنار.
تنها مجله ای که گزارش های مستقیم از نمایشگاه ها اونم با گزارشی فارسی و ... بازی رایانه هست
همین انقدر تحریف و تجمدید داشته این مجله به این وعضه. همیشه یه کاور میاد همه ذوق مرگ میشیم و یک بند تشکر می کنم بعد که موقع انتقاد و حقوق مشتری میشه سکوت می کنیم که مبادا بن بشیم LoL
انشاالله ...
بنده کی هستم ؟
بازم میگم لحن رو نمیشه تشخیص داد. با توجه به چیزی که شما گفتید، احتما تصور کردم از اعضای سایت یا مجله هستید. برای همین کنکجاو شدم بدونم
ولی خوب ظاهرا شما صحبت من رو به توهین گرفتید! :)

سلام به همه دوستان

داداش من خودم با تحریریه ارتباط دارم.
اقای چشمی گفت مجله به احتمال زیاد منتشر نمیشود. چون توجیه اقتصادی نداره. در رابطه با سایت هم فکر نکنم کسی دوست داشته باشه انجا فعالیت کند. با ان کادر مدیریتی درخشانش=))

- - -ویرایش - - -

سلام

مخاطب بنده هم افرادی هستند که مانند خودم با این مجله بزرگ شدند و زندگی کردند ..

بنده کی هستم ؟؟؟ :)
مممنونم

اره خودتو معرفی کن ببینیم کی هستی

- - -ویرایش - - -

سلام به همه دوستان

این ها را هم من خودم میدونستم

آخرین ویرایش:
i believe the time has come !

=================
یادش بخیر...فکر کنم E3 دو سال پیش بود.. :)

770c5249af47a2951.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or