بحث پیرامون مجله بازیرایانه

بهتره سر خودمونو شیره نمالیم...!! خبری نیست و دیگه وقتی اسم بازی رایانه میاد بعدش بدقولی و توهین و چرت و پرت های دیگه هم میاد...!!
من از اولشم میدونستم خبری نبود و فقط سرمونو شیره مالیدن و رفت که رفت...!!
منم اونجا فعال بودم با اسم The Gray Assassin آرشم بود و چند نفر دیگه... آخرش چی شد؟!!
فقط همون بهتر که دیگه اصلا فکرشم نکنیم چون آخر و عاقبتیم نداره...!!
اتفاقا منم انجا بودم. با نام البرت وسکر. مجله بازی رایانه برای همیشه در قلبم میمونه. اما سایتش همون چند تا استف و یک مدیر کوچولو به اسم امیر بنا زاده و نمیدونم soren و .... به گند کشیدند رفت. به نظر من بازی رایانه مدیریت درست میخواست نه تغییر ساختار سایت.

آخرین ویرایش:
اخی شما کجا بودید که اینا که سر ما که یه کاربر عادی بودیم شیره مالیدن ؟

بحث ماهیگیری از اب گل الود نیست چون کار درستی نیست . من خودم به شخصه قدیمی ترین خواننده مجله بودم و تو سایت هم جز ناظم ها اونجا بودم ولی این سایت و مدیریتش چنان رفت زشت و زننده ای با اعضای قدیمی و بعضا بسیار وقت گذارش کرد که قشنگ یه تخلیه کاربر درست و حسابی شد . کاربر هایی که یه هفته وقت میذاشتن و مقاله هایی به بلند بالایی یه کتاب مینوشتن اونم بصورت مجانی و فقط بخاطر دلخوشی خودشون .

اون وقت وقتی چنین رفتاری با تحریریه مجله و دوستانشون انجام میشه ادم پی میبره تازه با ما خوب رفتار کردند !

انجمن هم انجمن خوبی بود ولی خدا بخیر کنه کادر مدیریتی اونجا رو ! همین الان بهزاد جان هم اشاره کرد ! مدیر هایی داشتن که تا دیدن یکم انجمن شلوغ شده فکر خبری هست و کره شمالی رو تو جیبشون گذاشتن . اسم بردن درست نیست ولی واقعا رفتار های بدی با من که کوچکترین عضو اونجا بودم کردن .

همین الان برید بهترین مقاله های رو انجمن ( اگه سایتشون به راه باشه ! ) رو ببینید و خودتون راحت میتونید نگاه کنید که 80 درصد اون کاربر ها یا بن شدن یا دیگه پاشون رو اونجا نمیزارن !

در کل بازیرایانه مجله خیلی خوبی بود و جدا از همه این مسائل نویسنده های عالی داشت . یاشار و محمد و کسرا و ....حیف شد ولی پیش بینی چنین روزی دور از انتظار نبود .

اخی شما کجا بودید که اینا که سر ما که یه کاربر عادی بودیم شیره مالیدن ؟

بحث ماهیگیری از اب گل الود نیست چون کار درستی نیست . من خودم به شخصه قدیمی ترین خواننده مجله بودم و تو سایت هم جز ناظم ها اونجا بودم ولی این سایت و مدیریتش چنان رفت زشت و زننده ای با اعضای قدیمی و بعضا بسیار وقت گذارش کرد که قشنگ یه تخلیه کاربر درست و حسابی شد . کاربر هایی که یه هفته وقت میذاشتن و مقاله هایی به بلند بالایی یه کتاب مینوشتن اونم بصورت مجانی و فقط بخاطر دلخوشی خودشون .

اون وقت وقتی چنین رفتاری با تحریریه مجله و دوستانشون انجام میشه ادم پی میبره تازه با ما خوب رفتار کردند !

انجمن هم انجمن خوبی بود ولی خدا بخیر کنه کادر مدیریتی اونجا رو ! همین الان بهزاد جان هم اشاره کرد ! مدیر هایی داشتن که تا دیدن یکم انجمن شلوغ شده فکر خبری هست و کره شمالی رو تو جیبشون گذاشتن . اسم بردن درست نیست ولی واقعا رفتار های بدی با من که کوچکترین عضو اونجا بودم کردن .

همین الان برید بهترین مقاله های رو انجمن ( اگه سایتشون به راه باشه ! ) رو ببینید و خودتون راحت میتونید نگاه کنید که 80 درصد اون کاربر ها یا بن شدن یا دیگه پاشون رو اونجا نمیزارن !

در کل بازیرایانه مجله خیلی خوبی بود و جدا از همه این مسائل نویسنده های عالی داشت . یاشار و محمد و کسرا و ....حیف شد ولی پیش بینی چنین روزی دور از انتظار نبود .

کاملا موافقم!
من خودم از شماره ی 24 با بازی رایانه آشنا شدم و از اون به بعد تا همین آخری رو گرفتم و عاشق نوشته های یاشار و کسری بودم و هستم.
از 2011 هم توی فروم و سایتش (!) عضو شدم و با مقاله و خبر و... فعال بودم ولی دیگه این آخریا قطع امید کردم مثل خیلیای دیگه که شما گفتید یا بن شدن یا کلا رفتن... .

کاملا موافقم!
من خودم از شماره ی 24 با بازی رایانه آشنا شدم و از اون به بعد تا همین آخری رو گرفتم و عاشق نوشته های یاشار و کسری بودم و هستم.
از 2011 هم توی فروم و سایتش (!) عضو شدم و با مقاله و خبر و... فعال بودم ولی دیگه این آخریا قطع امید کردم مثل خیلیای دیگه که شما گفتید یا بن شدن یا کلا رفتن... .

حالا شما از مجله 24 اشنا شدید بنده از مجله 2 الی 3 بود که خریداری کردم .
به شکل عجیبی هم یاشار کم کم کنار گذاشته شد از مقاله ها و فقط هر شماره یه مقاله سینمایی مینوشت و برام خیلی عجیب بود چون واقعا در کنار کسایی که نام بردم جز بهترین نویسنده ها بودن یاشار حرف نداشت مقاله هاش ! خدا نکنه بخاطر اون کسی که فکر میکنم کنار گذاشته شده باشه ( شده بود ! )

به شکل عجیبی هم یاشار کم کم کنار گذاشته شد از مقاله ها و فقط هر شماره یه مقاله سینمایی مینوشت و برام خیلی عجیب بود چون واقعا در کنار کسایی که نام بردم جز بهترین نویسنده ها بودن یاشار حرف نداشت مقاله هاش ! خدا نکنه بخاطر اون کسی که فکر میکنم کنار گذاشته شده باشه ( شده بود ! )
آره دیگه بیشتر مقاله های یک شخصیت و یک نگاه در اولای مجله و همون مقاله ی سینمایی رو می نوشت و بعضی وقت ها هم نقد بازی های خاص...
امیدوارم که حداقل مجله به نابودی و نیستی کشیده نشه...!

هر معقوله ای یه دورانی داره ... رویه پیش رو و وضعیت پیش اومده برای مجله برام نگران کنندس واقعن.
فروم رو دیگه بی خیال ... هر چند واقعن دوستان خوب و لحظات خوش و خاطرات بیاد ماندنی رو گذروندیم توش.

سایت و فروم رو که دیگه مطمئن نیستم قراره چی سرش بیاد ولی از کسانی مثل اقای طالبیان یا آقا کسری خواهش دارم وقت انتشار شماره جدید که شد اینجا یه اطلاع رسانی بکنند.
با تشکر.

آخه هیچکسم نیست ازش بپرسیم از ماریو هم میپرسم میگه نمیدونم از آقا چشمی پرسیدم گفت که دیگه مدیر نیست خودت نمیدونی با از کی پرسید؟؟

سایت و فروم رو که دیگه مطمئن نیستم قراره چی سرش بیاد ولی از کسانی مثل اقای طالبیان یا آقا کسری خواهش دارم وقت انتشار شماره جدید که شد اینجا یه اطلاع رسانی بکنند.
با تشکر.
به خاطر مشکلات موجود که محمد هم صفحه قبل گفت، فعلا خبری از شماره جدید نیست. اگر احیانا خبری بشه و ما هم هنوز باشیم توی تحریریه حتما همین جا اطلاع رسانی می کنیم.

یه زمانی چه ذوغی داشتم واسه خرید مجله . فکر کنم نفر 18م بودم که تو سایتش عضو شدم . اما اینقدر سایتش مسخره شده بود که 100 تا کامنت بیشتر ندادم . مجله هم وحشتناک افت کرد حالا کاری به تاخیر ندارم چون از همون قدیم بود ولی کلا کیفیت مقالات پایین اومده بود فکر کنم 5 6 شماره ای میشه که دیگه نمیخرم . کلی از استف مجله دیگه مقاله نمی نوشتن . چی میشد دوباره همون بازی رایانه قدیم میشد . سایت هم نخواستیم.

از نویسنده های خوب دیگه هم اقای بهزاد ضیایی بود. متاسفانه رفت. اقای بهزاد صفر زاده و.. این اواخر هم تو 9 شماره ای که پارسال منتشر شد هم بهزاد میر مظفری نبود.

هر چند تغییراتی نداشته اما فروم برگشته :|
حالا با آنلاین نبودن هیچ گونه ناظم و مدیر و تحریریه سایت نمیدوم اسمش رو چی بذارم. به قول یکی از دوستان به من پ.خ زده گفته انجمن الان صاحب داره؟!

هر چند تغییراتی نداشته اما فروم برگشته :|
حالا با آنلاین نبودن هیچ گونه ناظم و مدیر و تحریریه سایت نمیدوم اسمش رو چی بذارم. به قول یکی از دوستان به من پ.خ زده گفته انجمن الان صاحب داره؟!
آرش بهم خیلی بر خورد واقعا این چه وضعیه پهنایه باند سایت به زیر صفر رسیده امنیتش که هیچی همین امروزو فرداست که هک شه.من خیلی خوش حال شدم که سایت جدید شده ولی هیچی که هیچی!!
واقعا که

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or